Rome - Voltijds semester stage

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

rome

Waarom Rome?

Woon en stagiair in Rome - de hoofdstad en grootste stad in Italië. Rome is gebouwd op bijna 3000 jaar geschiedenis en heeft bijna 3 miljoen inwoners. Naast de wereldberoemde kunst, architectuur, eten en mode, vind je er een bruisende scène voor financiën, startups en technologie.

Jouw stage

Een IES-stage in het buitenland ontwikkelt je professionele vaardigheden, je vermogen om te communiceren over culturen heen en biedt inhoudelijke werkervaring om je carrière een vliegende start te geven in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Ons 14 weken durende programma in Rome garandeert een onbetaalde, voor kredietwaardige stageplaatsing bij een lokaal bedrijf of een lokale organisatie, waar je minstens 25 uur per week werkt.

Voordat je vertrekt om je stage in Rome te beginnen, werken we samen met je om je cv te verfijnen, je sollicitatiebrief te perfectioneren en je communicatie- en interviewvaardigheden aan te scherpen terwijl we je voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving. Wij zullen met u samenwerken om de beste overeenkomst te vinden tussen uw uitgesproken voorkeuren en professionele doelen met wat beschikbaar is via IES Internships in Rome.

Als u aankomt, verwelkomen de medewerkers van ons Rome Centre u voor oriëntatie. Dit omvat een inleiding tot de stad, huisvesting, woon-werkverkeer, en professionele en culturele verwachtingen. Het Rome Center is je centrale plek voor instructie, ondersteuning en ontmoeting met andere stagiaires. Je schrijft je ook in voor een verplicht academisch stage-seminar met 3 studiepunten, uitgevoerd in het Engels, met andere IES-studenten, waar je meer te weten komt over een verscheidenheid aan lokale zakelijke instellingen en kansen.

Met toegewijd personeel en internationale connecties van IES Internships bent u er zeker van dat u een semester stage in Rome zult vinden die voldoet aan uw doelen. Je leert en leert opvallen!

Plaatsingsvelden

 • Studenten uit het verleden hebben stage gelopen zoals de voorbeelden hieronder. Houd er rekening mee dat deze lijst zeker niet uitputtend is. We moedigen studenten van alle majors aan om te solliciteren.
 • Toeristisch bedrijf dat gespecialiseerd is in unieke en creatieve manieren om Italië te zien
 • Startup accelerator die jonge startups financiering en netwerken biedt
 • Neurowetenschappelijk onderzoek en gezondheidszorgbedrijf dat nieuw onderzoek en technologieën ontwikkelt
 • Organisatie voor archeologisch onderzoek die historische locaties rond Rome onderzoekt
 • Creatief bureau dat bedrijven ondersteunt via zowel traditionele communicatie als de productie van multimediatools zoals websites, apps en motion graphics
 • Centrum ter bevordering van sociale inclusie voor daklozen in een proces van welkom, integratie en gezelligheid
 • Lokaal gerenommeerde chef-kok kookschool
 • Bekende Italiaanse bruiloftplanning
 • Vereniging opgericht onmiddellijk na het bombardement op Irak in 1991, dat solidariteitsinitiatieven bevordert voor Irakezen die tijdens de oorlog leden
 • Een organisatie die zich inzet voor het behoud en de waardering van het unieke culturele erfgoed van Italië

Staat uw veld hier niet vermeld? Praat gewoon met je IES-vertegenwoordiger voor stages - nieuwe stages in Rome worden altijd toegevoegd!

Dagelijks leven

Reis naar je stage in Rome via de Metropolitana (trein), bus, tram of te voet voor een pittoreske wandeling Voor de lunch stop je in een tavola calda om te genieten van een verse, warme maaltijd en koffie, gevolgd door een bolletje ijs op je loop terug naar het werk.

academici

Voordat je gaat, werken we met je samen om je cv te verfijnen, je sollicitatiebrief te perfectioneren en je communicatie- en interviewvaardigheden aan te scherpen terwijl we je voorbereiden op het werken in een nieuwe culturele omgeving. Je krijgt een plaatsing bij een lokaal bedrijf of organisatie die past bij je professionele interesses.

Academisch seminar

Tijdens je stage in Rome, schrijf je je ook in voor een vereist Engelstalig academisch stagiair met 3 studiepunten bij andere IES-stagiaires, waar je context krijgt voor je stageplaatsing door culturele kwesties op de werkplek te onderzoeken.

Onderwerpen die worden behandeld zijn:

 • Werkcultuur begrijpen
 • Communicatie verbeteren
 • Versterking van de werkhouding en aanleg
 • Navigeren over problemen, uitdagingen en kansen, zodat u kunt slagen op het werk in Rome en wanneer u thuiskomt

Gepersonaliseerde plaatsingen

Je stagecoördinator werkt met je samen om een ​​stageplaats te vinden in het veld van je keuze, waar je 25 uur per week werkt. We hebben vorige stagiairs geplaatst bij bedrijven en organisaties op de volgende gebieden:

 • oudheidkunde
 • Kunst, kunstgeschiedenis
 • Bedrijf
 • Milieu
 • ondernemerschap
 • Immigratie
 • Internationale ontwikkeling
 • Internationale relaties
 • HET
 • afzet
 • Media
 • Sociale actie
 • Reizen
 • Beeldende Kunsten

Staat uw veld hier niet vermeld? Praat gewoon met je IES-vertegenwoordiger voor stages - nieuwe stages in Rome worden altijd toegevoegd!

Italiaanse taalcursussen

Je hebt ook de mogelijkheid om een Italiaanse taalcursus van 4 studiepunten te volgen.

cursussen

Dit is een lijst met geplande cursusaanbiedingen. Nadat u bent geaccepteerd, ziet u een lijst met voorlopige cursusaanbiedingen in uw MyIESabroad-account.

 • Stage Seminar
 • Social Action Seminar

Excursies

U kunt deelnemen aan excursies en buitenschoolse activiteiten in en rond Rome, en culturele activiteiten in het centrum van Rome.

Alle excursies zijn optioneel voor stage studenten en er zijn extra kosten van toepassing. Deze reizen zijn academisch, niet alleen toeristisch, van aard en uw deelname hangt af van de beschikbaarheid binnen uw werkschema. Potentiële bestemmingen zijn onder meer:

Amalfikust

2 dagen | Vallen

Verken de prachtige kustplaatsen Sorrento, Positano en Amalfi met een bezoek aan een lokale wijnproducent en een limoncello-fabriek.

Toscane

2 dagen | Vallen

Tour door het platteland van een van de meest unieke regio's van Italië, met zijn prachtige landschappen en rijke artistieke erfenis. Je bezoekt ook de locaties van de geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance.

Dagelijks leven

Als onderdeel van het u thuis voelen in Rome, doen wij ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu het oriëntatieprogramma is dat je voorbereidt op wat je te wachten staat, je huisvesting die goed gelegen en comfortabel is, of de excursies die je naar plaatsen buiten de gebaande paden brengen - het gaat allemaal om onze studentenservice. Dit is slechts een van de dingen waar we bekend om staan.

oriëntering

De medewerkers van ons Rome Center verwelkomen u graag ter oriëntatie. Deze tweedaagse oriëntatie omvat een introductie tot de stad en het programma, inclusief wonen, woon-werkverkeer en professionele en culturele verwachtingen. Het Rome Center is uw centrale plek voor instructie, ondersteuning en ontmoeting met andere stagiaires.

Bovendien, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Rome verlaat, het zich als thuis voelt.

Apartments

Appartementen zijn gemeubileerd, alleenstaand, en bieden over het algemeen plaats aan vier tot zeven studenten, met twee tot drie IES Abroad studenten die een slaapkamer delen. Internettoegang is beschikbaar in elk appartement. Maaltijden zijn niet inbegrepen, maar de appartementen bieden uitgeruste keukens. Appartementen kunnen ook een Italiaanse Student Companion hebben, of ISC, een lokale Italiaanse student die mogelijkheden biedt om deel te nemen aan culturele activiteiten.

Buitenschoolse activiteiten

Breng uw vrije tijd door met het verkennen van Rome, een van de meest fotogenieke steden ter wereld, met zijn prachtige pleinen; adembenemende beelden, parken, kathedralen en fonteinen en kronkelende historische straten.

Program Costs

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Looptijd: voorjaar 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 3.670 $ 3.690 $ 230 $ 7590

Ons centrum

Het IES Abroad Rome Centre ligt in het hart van Rome langs de rivier de Tiber, tegenover Castel Sant 'Angelo. Het is een onlangs gerenoveerd gebouw uit de jaren 1920 op loopafstand van het Piazza Navona, het Pantheon en het Vaticaan.

Kenmerken omvatten:

 • Multi-media academische voorzieningen
 • Auditorium gebruikt voor conferenties en gastcolleges
 • Dakterras met uitzicht op de stad
 • Internet- en wifi-printertoegang
 • Leeszaal en studieruimte
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder