Rome - kunstgeschiedenis en mode

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Rome - kunstgeschiedenis en mode

IES Abroad

59220_st-peters-basilica-2875093_640.jpg

Waarom Rome?

Als je aan kunst of mode denkt, denk je aan Rome en Italië. Vanwege de enorme vooruitgang die het Romeinse Rijk in kunst en architectuur heeft bereikt, door de werken van de Italiaanse Renaissance van de 15e eeuw (denk Michelangelo en Raphaël) tot vandaag - met de opvallende moderne architectuur van Renzo Piano en vooruitziende modes van Fendi, Gattinoni , Brioni, en de andere huizen hier gevestigd-Rome heeft heel letterlijk millennia van artistieke en architectonische schatten, triomfen en trends om te studeren.

Wat je zal bestuderen

In ons kunstgeschiedenis en modeprogramma kunt u kiezen uit een reeks cursussen over kunstgeschiedenis (van oud naar barok), behoud en nog veel meer. Je hebt ook de kans om in de mode-gerelateerde cursussen (met inbegrip van design en styling) in het Accademia di Costume e Moda, een van de bekendste Fashion Academies in Rome, te nemen of kunstlessen in Rome te nemen Universiteit van Schone Kunsten (RUFA).

Rome wordt jouw klaslokaal. Al onze cursussen bestaan ​​uit tal van faculteitsgebonden bezoeken aan musea, sites en monumenten. Stel je voor dat je het werk van Leonardo Da Vinci in de klas bestudeert en dan naar het Vaticaan gaat om de Sixtijnse kapel te zien als onderdeel van je cursus!

Verbeter wat je in het klaslokaal leert en voeg je internationale werkervaring toe aan je CV door deel te nemen aan een optionele stage of sociale actie / service leerplaats en begeleidend seminar. Mogelijke plaatsen zijn kunstgaleries, kunststudio's, architectuurbedrijven, designbureaus en evenementenbeheer. Een breed scala aan andere disciplines worden ook aangeboden, zodat u uw studie van kunst en mode kunt aanvullen met een cursus van een van onze programma's in Rome gericht op Italiaanse taal, internationale relaties, sociologie en meer.

academici

  • Engels- of Italiaans-geleerde IES Abroad gebiedsstudies (optioneel, 3 studiepunten per stuk)
  • Engels of Italiaans-IES buitenlandse cursussen van een ander Rome-programma (facultatief, 3 studiepunten elk)
  • Engels- of Italiaans-geleerde vakken bij een lokale universiteit (facultatief, elk 3 studiepunten)
  • Service leren / sociale actie plaatsing en seminarie (optioneel, 3 studiepunten)
  • Stage- of sociale actie plaatsing en begeleidend seminarie (3 studiepunten per facultatief)

Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Rome, doet ons uiterste best om u te helpen veilig voelen en verzorgd te maken. Of het nu gaat om het oriëntatieprogramma dat u voorbereidt op wat er voorop staat, uw huisvesting die goed gelegen is en comfortabel is, of de veldreizen die u naar de afgelegen weg brengen - we gaan allemaal over onze studentendiensten. Dit is slechts een van de dingen waarvoor we bekend zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans
IES Abroad
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
17,100 USD
Locations
Italiƫ - Rome, Lazio
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 31, 2019
Dates
Jan. 2019
Italiƫ - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 31, 2019