Regie - FDA Full-time [backstage Academie]

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Regie - FDA Full-time [backstage Academie]

University of Bolton

Stage Management - FdA full-time [Backstage Academy]

Van muziekfestivals tot productlanceringen - er is een spannende reeks van gebeurtenissen die specialistische stadium management vaardigheden nodig om hun goede werking te garanderen. De cursus FdA Stage Management is ontworpen om u de rand om te slagen in een drukke markt plaats te geven. Het is een beroepsgerichte georiënteerde cursus en biedt een unieke focus op het werken in de live events industrie. Het programma is de eerste in zijn soort gewijd aan de regie van het festival podia, grootschalige evenementen, parades, modeshows en conferenties. Tijdens het programma van de studie vindt u de kennis en vaardigheden om met succes werk te vinden in een verscheidenheid aan spannende en veeleisende rollen nationaal en internationaal te ontwikkelen.

Over de cursus

Backstage Academy is gebaseerd op de grootste productie repetitie studio faciliteit in Europa, LS-Live. In de afgelopen 12 maanden een groot aantal gerenommeerde artiesten en bands hebben de studio bezig gehouden, zoals Lionel Ritchie, One Direction, Ollie Murs, Arctic Monkeys, Depeche Mode, Massive Attack, Swedish House Mafia en Sigur Ros. Het is niet alleen live muziek die een thuis LS-Live, film en televisie bedrijven, zoals de BBC en ITV vindt, merken zoals Jaguar, Aston Martin Racing en Monster Energy, al gebruik maken van de studio's om hen te helpen hun productie-eisen te bereiken.

De Stage Management opleiding zal u helpen om persoonlijke en professionele vaardigheden die nodig zijn om wereldwijd succesvol samen te werken in de industrie te krijgen. Naast de traditionele lezingen, seminars, onderzoeken en docenten uw leren zal worden versterkt met bezoeken van gastsprekers en master class seminars zal worden verstrekt door professionals uit de industrie. Internationale case studies en workshops, waaronder mogelijkheden om te werken aan live-projecten in het kader van zowel de praktische modules en de stage zal worden verstrekt.

De Universiteit van Bolton en Backstage Academy hebben langdurige banden met de industrie professionals en werkgevers. Onze cursussen zijn ontworpen om nationaal en mondiaal de huidige en toekomstige behoeften van de werkgevers aan te pakken, en om uw levenslange carrière vooruitzichten te verbeteren. Bovendien, onze zeer ervaren programma personeel zijn erop gebrand om de tijd die je met hen doorbrengen als academisch stimulerend en lonend mogelijk te maken. Ons programma personeel genieten van een welverdiende reputatie voor zijn aanspreekbaar en geïnteresseerd in de voortgang van hun studenten. Zoals onderwijs vindt vaak plaats in kleine groepen bent u verzekerd individuele ondersteuning en begeleiding in elke fase.

Bijzonderheden

  • Industrie betrokkenheid en progressie in de loopbanen binnen de industrie - de cursus is uniek ontworpen met de hulp van de praktijk van het bedrijfsleven, waardoor afgestudeerden voldoen aan de groeiende behoeften van live evenementen industrie.
  • Het biedt uitstekende, individuele ondersteuning van een docent met een boeiende reeks gevarieerde assessment technieken en waardevolle praktische kansen en stages via Backstage Academy Crew.
  • World-class faciliteiten en mogelijkheden om te gaan met professionals uit de industrie en producties.
  • Veel van de seminars en workshops worden gegeven door erkende experts uit de industrie, die op hun ervaring en best practices om leerlingen passeren.

Wat je leert

De Stage Management stichting opleiding bevat vakspecifieke modules op basis van opkomende baan rollen en praktijken in de branche, en weerspiegelt de moderne wetenschappelijke ontwikkelingen in het leveren van leren in een creatieve en inspirerende omgeving. U wordt ondersteund in elke fase van uw leren en ontwikkeling.

Wat u zult studeren

Level 1

Core Modules: Academische en beroepsvaardigheden voor de Live Events Industries; Backstage technische vaardigheden (verlichting, geluid, Staging en video); Productie Pre-Planning en Rehearsal; Productie Realisatie; Evenementen en Festival Stage Management; Film en TV Location Work.

Niveau 2

Core modules: onderzoek en professionele vaardigheden voor Evenementen Studies; Geavanceerde Stage Management Techniques; Productie Planning en realisatie; Event Production Management; Industry Practice en professionele ontwikkeling.

Op niveau 2 creatieve, bestuurlijke en probleemoplossende vaardigheden worden ontwikkeld, zodat je kunt leren om de onderbouwing opgedane kennis op niveau 1 in een podium management industrie werkplek context van toepassing. De focus van niveau 2 is om u voor te bereiden op je rol in het beheer van een reeks van pre-productie en de productie van rollen en functies.

Toelatingseisen

Deze cursus staat open voor UK en EU-studenten. Toepassingen van de internationale studenten kunnen meestal niet worden aanvaard, omdat het onderzoek locatie voor deze cursus niet een Tier 4 licentie. Daarom, als u sponsoring onder Tier 4 (dwz een Tier 4 internationale studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk) moet dan helaas zullen we niet in staat om uw aanvraag voor deze cursus te overwegen.

160 UCAS punten van ten minste één, maar bij voorkeur twee A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels en wiskunde.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent).

Aanvragen van oudere studenten zonder diploma kan worden overwogen wanneer die personen hebben aanzienlijke werkervaring. Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​portfolio te produceren, wonen een interview en neem een ​​diagnostisch onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Wakefield, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan