Quito Directe inschrijving - Universidad San Francisco de Quito

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

quito

Waarom Quito?

Quito is perfect voor de avontuurlijke ziel. Met de omliggende bergen, bent u altijd slechts een klim verwijderd van een adembenemend uitzicht op de vallei en van een vogelperspectief op de koloniale Spaanse architectuur die de stad beroemd maakt. Bovendien is Quito een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar de regenwouden en mariene habitats die Ecuador beroemd maken over de hele wereld. We nodigen je uit in Ecuador om je Spaans te verbeteren terwijl je geniet van alles wat dit geweldige land te bieden heeft.

Wat je zult studeren

Schrijf je in Quito rechtstreeks in aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) en volg je cursussen aan de universiteit naast lokale studenten. USFQ, opgericht in 1988, is een van de meest vooraanstaande particuliere universiteiten in Ecuador en heeft het grootste internationale uitwisselingsprogramma in de regio, met meer dan 100 overeenkomsten met universiteiten over de hele wereld. De universiteit heeft een faculteit die bijna de helft van de Ph.D.'s in het land omvat.

Omdat USFQ elk semester bijna 1500 cursussen aanbiedt in een grote verscheidenheid aan disciplines, kunnen studenten met bijna elke academische interesse opwindende en uitdagende inschrijvingsmogelijkheden vinden. U kunt ook deelnemen aan het IES Abroad Service Learning Seminar.

De prachtige campus van USFQ ligt in een aantrekkelijke buitenwijk op ongeveer 40 minuten met de bus of 15 minuten met de taxi vanaf het centrum van Quito. Tijdens het semester woon je in een buitenwijk van Cumbayá, dicht bij de campus. Via het buitenschoolse programma van USFQ heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen en clubs, zoals de filmclub, de ecologische club en sportteams.

Dagelijks leven

Naast de diensten die via de universiteit worden aangeboden, willen we dat je je thuis voelt in Quito, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in de stad. Van een speciaal oriëntatieprogramma, excursies, culturele evenementen en meer, het is onze taak om ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk maakt.

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Dat is de reden waarom we samenwerkten met de Universidad San Francisco de Quito.

Universidad San Francisco de Quito (USFQ)

USFQ biedt bijna 1500 cursussen per semester in verschillende disciplines aan. Je volgt al je cursussen op USFQ (exclusief service-learning seminars) en draagt 15 tot 19 studiepunten per semester. U bent verplicht om een Spaanse taalcursus te volgen en mag deelnemen aan elke cursus op elke afdeling, mits u voldoet aan de discipline en taalvoorwaarden, zoals aangetoond op het examen voor Spaanse taalplaatsing.

Specifieke cursuslijsten zijn beschikbaar via de USFQ-website: https://evaluaciones.usfq.edu.ec/banner/ssb/cursos2019.php?perfil=69856454f9402120c9430e12167c3499

Hier volgen enkele van de vele disciplines waarvoor studenten van IES Abroad zich eerder hebben ingeschreven.

 • architectuur
 • Arts
 • Bedrijfsbeheer
 • communicatie
 • Kookkunsten
 • Onderwijs
 • bouwkunde
 • Gezondheidswetenschap
 • Gastvrijheid
 • Geesteswetenschappen
 • talen
 • Beheer
 • Wiskunde
 • Sciences
 • Sociale wetenschappen
 • Spaanse taal

Naast je cursussen bij USFQ, kun je deelnemen aan een service-learning plaatsing en je inschrijven voor het IES Abroad seminar, IN / SL395 Stage en Service Learning Seminar (4 studiepunten).

cursussen

SL 395 - Service Learning Seminar

Advisering

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Kiezen voor en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. We bieden u predeporture-advies dat specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

Maar onze adviesdiensten stoppen daar niet. Terwijl u in Quito bent, is ons personeel beschikbaar om u te helpen bij de overgang naar uw nieuwe woning.

On-site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ), heb je toegang tot on-site IES Abroad medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan je behoeften. Onze on-site medewerkers werken met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische eisen, huisvesting, welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten voor studenten met een directe inschrijving zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo effectief en soepel mogelijk te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is en dat je soms hulp nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

Service Learning

Deelname aan een service-leerervaring in Quito is een kans om iets terug te doen voor de gemeenschap en tegelijkertijd een veel dieper inzicht te krijgen in de cultuur en samenleving van de stad. Werk samen met de lokale bevolking in de richting van een gemeenschappelijk doel en ervaar uit de eerste hand een aantal sociale en economische problemen die Quito beïnvloeden, terwijl je je vaardigheden bijdraagt aan een gemeenschapsgestuurde oplossing.

Een service-leerervaring bestaat uit tijd doorgebracht met een lokale organisatie, vergezeld van een academisch, voor credit service service seminar. Tijdens het seminar hebt u tijd gestructureerd voor reflectie, discussie en onderzoek naar de problemen van uw gastgemeenschap.

Mogelijke plaatsingen kunnen organisaties zijn die zich richten op:

 • Gezondheid van de gemeenschap
 • Economische ontwikkeling
 • Sociale kwesties die uniek zijn voor Quito

Excursies

Ook al begint je avontuur in Quito, onze veldreizen brengen je verder dan de stad om de culturen en tradities van je gastland te ontdekken. Er is een toeslag voor meerdaagse veldtochten; de Otavalo-reis is inbegrepen in de programmakosten. Hier zijn een paar mogelijke bestemmingen.

Amazon Rainforest Region

4 dagen | Vallen

Wandel 's werelds grootste en meest biologisch gevarieerde regenwoud met een lokale gids.

De Galápagos-eilanden

4 dagen | Vallen

Ontdek de ecologische diversiteit van de Galápagos, ga snorkelen en leer hoe je de lokale flora en fauna kunt identificeren.

Otavalo

1 dag | Vallen

Verken deze grotendeels inheemse stad waar bewoners bekend staan om het weven van textiel. De "Plaza de los Ponchos" in Otavalo is de grootste inheemse markt ter wereld.

Dagelijks leven

Om u zich thuis in Quito te laten voelen, doen wij ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een oriëntatieprogramma waar u zich voorbereid op voelt, huisvesting die goed gelegen en comfortabel is, of de excursies die u naar plaatsen buiten de gebaande paden brengen - het gaat allemaal om onze studentenservice.

oriëntering

Het programma begint met een verplichte oriëntatie die je laat kennismaken met het IES Abroad Quito-personeel, je medestudenten en de stad Quito.

Onze allesomvattende oriëntatie

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Quito verlaat, het als thuis zal voelen.

Als onderdeel van onze directe inschrijvingsdiensten bieden we goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, omdat het onafhankelijk van de woning een uitdaging kan zijn. IES Abroad huisvestingsopties van IES Abroad weerspiegelen de lokale studentencultuur en voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Homestays - Je hebt een gemeubileerde privékamer in het huis van een familie of een señora in of nabij Cumbaya Valley. Gastgezin gastheren bieden drie maaltijden per dag. U wordt voorzien van al uw beddengoed en handdoeken en er is ook wasservice.

Buitenschoolse activiteiten

Herbepaal de manier waarop je leeft en leert in Quito via onze culturele evenementen en activiteiten, zoals bezoeken aan:

 • Neem deel aan een Quito culturele Chiva, een open bus met een brassband die rondleidingen door de stad maakt
 • Woon Andean folkloristische muziekconcerten bij
 • Neem workshops over het maken van Ecuadoraans vleesgebak
 • Neem deel aan voetbalwedstrijden
 • Bezoek musea en andere lokale hotspots

Universiteitsclubs

U kunt lid worden van een aantal clubs via het uitgebreide buitenschoolse programma van USFQ. Studenten uit het verleden hebben deelgenomen aan een filmclub, een ecologische club, de vele sportteams van de school en het Ecuabuddies-programma. Academische en culturele evenementen worden elke week op de universiteit gepresenteerd en staan open voor jou als IES Abroad student.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Lente 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 14.220 $ 3.500 $ 230 $ 17.950

Academiejaar

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Academiejaar $ 25.580 $ 7.000 $ 455 $ 33.035

Beurzen

Programma-specifieke beurzen

John Gearen Need-Based Dublin of Developing Regions Scholarship

Tot $ 1.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

John Gearen, lid van de IES Abroad Board of Directors gedurende vele jaren en afgelopen zes jaar voorzitter van de Board, is een vooraanstaande advocaat in onroerend goed en Rhodes Scholar die betrokken is bij tal van filantropische doelen. De heer Gearen heeft deze beurs genereus opgezet om studenten te ondersteunen die interesse hebben om te studeren aan een IES Abroad Center in een ontwikkelingsregio van de wereld (Argentinië, Chili, China, Ecuador, Ierland, Marokko of Zuid-Afrika).

Robert McNeill Need-Based International Business Scholarship

Tot $ 3.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Robert McNeill, 25 jaar lid van de Raad van Bestuur van IES Abroad (6 jaar als voorzitter). Open voor studenten die interesse hebben in internationaal zakendoen. Majors kunnen management, marketing, economie, financiën, internationale relaties en sociale en gedragswetenschappen zijn.

Dr. William Louis Gaines Behoefte-gebaseerde beurs of internationale relatiesbeurs

Tot $ 1.875; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Dr. William Louis Gaines, president van IES Abroad van 1974-1992. Dr. Gaines was gewijd aan de versterking van IES Abroad 's academische kader, uitbreiding van het toepassingsgebied van IES Abroad locaties, en het veiligstellen van de financiële basis van de organisatie.

Open voor studenten met een hoofdvak geschiedenis of internationale betrekkingen.

William E.

Varieert tot $ 1.000; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Deze beurzen zijn bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een Spaanstalig land.

Kathleen Kervin Diamond Endowed Scholarship

Tot $ 2.000 elk; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Kathleen Diamond is consultant, ondernemer en zakelijk leider in de sector van de taaldiensten. In 1979 richtte ze Language Learning Enterprises, Inc. (LLE®) op, een full-service taalbedrijf gevestigd in Washington, DC. Ze wordt erkend als een vroege pionier in telefonisch tolken en lanceerde LLE-LINK in de vroege jaren negentig. In de loop van de volgende 20 jaar groeide het bedrijf onder haar leiderschap uit tot een dynamische onderneming van miljoenen dollars die een breed scala aan klanten bedient, zowel in de private als de publieke sector, in de Verenigde Staten en wereldwijd. In 2009, mevrouw

Ons centrum

IES Abroad Quito

Het IES Abroad Center ligt in de buurt van het financiële district van Quito en is gevestigd in een nieuw, modern gebouw. Kenmerken omvatten:

 • Twee goed uitgeruste klaslokalen
 • Studentenlounge
 • Personeelskantoren
 • Kleine bibliotheek
 • Computer labo
 • Snelle internet- en printertoegang
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder