Quito Directe inschrijving - Universidad San Francisco de Quito

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Quito Directe inschrijving - Universidad San Francisco de Quito

IES Abroad

quito

Overzicht

Quito is perfect voor de avontuurlijke ziel. Met de omliggende bergen bent u altijd slechts een weg verwijderd van een adembenemend uitzicht op de vallei en vanuit een panoramisch overzicht van de Spaanse koloniale architectuur die de stad beroemd maakt. Bovendien is Quito een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar de regenwouden en mariene habitats die Ecuador wereldwijd beroemd maken. We nodigen je uit in Ecuador om je Spaans te verbeteren terwijl je geniet van alles wat dit geweldige land te bieden heeft.

Terwijl je in Quito bent, schrijf je je rechtstreeks in aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ) en neem je naast je lokale studenten het grootste deel van je vakken aan de universiteit. Omdat USFQ elk semester bijna 1500 cursussen biedt in een breed scala aan disciplines, kunnen studenten met bijna elk academisch belang spannende en uitdagende inschrijfopties vinden.

USFQ, opgericht in 1988, is een van de meest vooraanstaande particuliere universiteiten in Ecuador en heeft het grootste internationale uitwisselingsprogramma in de regio, met meer dan 100 overeenkomsten met universiteiten over de hele wereld. De universiteit, die de academische kalender van de VS volgt, heeft een faculteit die bijna de helft van de Ph.D.'s in het land omvat.

De prachtige campus van USFQ bevindt zich in een aantrekkelijke buitenwijk, ongeveer 40 minuten met de bus of 15 minuten met de taxi van het centrum van Quito. Via het extracurriculaire programma van USFQ heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen en clubs, zoals de filmclub, ecologieclub en sportteams.

Naast de diensten van de universiteit, willen we dat u zich thuis voelt in Quito, dus we doen er alles aan om u te helpen integreren in het leven in de stad. Van een speciaal oriëntatieprogramma, excursies, culturele evenementen en meer, het is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk maakt.

Snelle feiten

 • Centre: IES Abroad Quito
 • Plaats: Quito
 • Land: Ecuador
 • Programmacredits: 15-19 per semester (5-6 cursussen)
 • Taal van de instructie: Spaans
 • Taal Vereisten: 5 semesters Spaans op hbo-niveau

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Herfst 2018

13 augustus - 16 december

Aankomende deadline voor aanmelding:

Lente 2019 - 15 oktober 2018

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Dat is de reden waarom we samenwerkten met de Universidad San Francisco de Quito.

Universidad San Francisco de Quito (USFQ)

USFQ, een moderne instelling voor hoger onderwijs, is een van de meest prestigieuze universiteiten van Ecuador en biedt een volledig scala aan programma's en cursussen. De faculteit omvat bijna de helft van de Ph.D.'s in het land en de bibliotheek- en informatietechnologie is het meest up-to-date in Ecuador.

cursussen

USFQ biedt elk semester bijna 1500 cursussen in verschillende disciplines. U neemt al uw cursussen op USFQ (met uitzondering van stages en seminars voor het aanleren van diensten) en draagt ​​15 tot 19 studiepunten per semester. Je bent verplicht een Spaanse taalcursus te volgen en je kunt deelnemen aan elke cursus in elke afdeling, op voorwaarde dat je voldoet aan de discipline en taalvereisten, zoals is aangetoond op het examen voor de Spaanse taalplaatsing. Specifieke cursusoverzichten zijn beschikbaar via de USFQ-website: http://evaluaciones.usfq.edu.ec/banner/ssb/cursos.htm Hieronder volgen enkele van de vele disciplines waarin IES Abroad studenten eerder zijn ingeschreven.

 • architectuur
 • Arts
 • Bedrijfsbeheer
 • communicatie
 • Kookkunsten
 • Onderwijs
 • bouwkunde
 • Gezondheidswetenschap
 • Gastvrijheid
 • Geesteswetenschappen
 • talen
 • Beheer
 • Wiskunde
 • Sciences
 • Sociale wetenschappen
 • Spaanse taal

Naast je cursussen bij USFQ, kun je ook deelnemen aan een stage voor service-learning en inschrijven voor het IES Abroad seminar, IN / SL395 Stage en Service Learning Seminar (4 studiepunten).

Dienst-Learning

Deelnemen aan een leerervaringservaring in Quito is een kans om terug te geven aan de gemeenschap terwijl je een veel dieper inzicht krijgt in de cultuur en de samenleving van de stad. Door met lokale mensen samen te werken in de richting van een gemeenschappelijk doel, ervaar je uit de eerste hand enkele van de sociale en economische problemen die van invloed zijn op Quito, terwijl je je vaardigheden bijdraagt ​​aan een gemeenschapsgestuurde oplossing. Een service-leerervaring bestaat uit tijd doorgebracht met een lokale organisatie, vergezeld van een academisch seminarie voor seminarie voor kredietverlening. Tijdens het seminar heb je een gestructureerde tijd voor reflectie, discussie en onderzoek over de problemen van je gastgemeenschap. Mogelijke plaatsingen kunnen organisaties zijn die zich richten op:

 • Gezondheid van de gemeenschap
 • Economische ontwikkeling
 • Sociale kwesties die uniek zijn voor Quito

Advisering

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Kiezen voor en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. We bieden u predeporture-advies dat specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces. Maar onze adviserende diensten houden daar niet op. Terwijl u in Quito bent, zijn onze medewerkers beschikbaar om u te helpen bij de overgang naar uw nieuwe huis.

On- site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan de Universidad San Francisco de Quito (USFQ), heb je toegang tot on-site IES Abroad medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan je behoeften. Onze on-site medewerkers werken met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische eisen, huisvesting, welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten voor studenten met een directe inschrijving zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo effectief en soepel mogelijk te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is en dat je soms hulp nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Quito verlaat, het als thuis zal voelen. Als onderdeel van onze directe inschrijvingsdiensten bieden we goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, omdat het veiligstellen van een zelfstandige woning een uitdaging kan zijn. IES Abroad weerspiegelen de lokale studentencultuur en voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Gastgezinnen - Je hebt een eigen, gemeubileerde kamer in het huis van een familie of een señora in Quito. Gastgezinnen bieden dagelijks drie maaltijden.

Studentenleven

oriëntering

Het programma begint met een verplichte oriëntatie die je kennis laat maken met de medewerkers van IES Abroad Quito, je medestudenten en de stad Quito. Onderwerpen als academici, huisvesting, transport en gezondheid en veiligheid komen aan bod. Bovendien, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Buitenschoolse activiteiten

Herbepaal de manier waarop je leeft en leert in Quito via onze culturele evenementen en activiteiten, zoals bezoeken aan:

 • Neem deel aan een Quito culturele Chiva, een open bus met een brassband die rondleidingen door de stad maakt
 • Woon Andean folkloristische muziekconcerten bij
 • Neem workshops over het maken van Ecuadoraans vleesgebak
 • Neem deel aan voetbalwedstrijden
 • Bezoek musea en andere lokale hotspots

Universiteitsclubs

Je kunt lid worden van sommige clubs via het uitgebreide extracurriculaire programma van USFQ. Afgelopen studenten hebben deelgenomen aan een filmclub, een ecologieclub, de vele sportteams van de school en het programma voor ecuabuddies. Academische en culturele evenementen worden wekelijks op de universiteit gepresenteerd en staan ​​open voor jou als IES Abroad student.

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op je thuisschool
 • 2.75 GPA of beter op een schaal van 4.0 (GPA's onder 2.75 worden niet in aanmerking genomen)
 • 6 semesters van college-niveau Spaans of het equivalent
 • Tweedejaars, junior of senior staan ​​wanneer het programma begint
 • Ingeschreven in een Spaanse cursus binnen het jaar vóór de startdatum van het programma

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Een studentenvisum is vereist om Ecuador binnen te komen. Na toelating ontvangt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde vergoedingen. Het visumaanvraagproces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang duren; Neem voor meer informatie contact met ons op. Als je met IES Abroad in Ecuador studeert, kom je mogelijk in aanmerking voor het ACCESS-programma van IES Abroad in het IES Abroad . ACCeSS is onze visumverwerkingsdienst waarbij we uw visumaanvraag en ondersteunende documenten voorleggen aan het consulaat.

Kosten

Herfst 2018

 • Collegegeld: $ 14.140
 • Woningen: $ 3.430
 • Verzekering: $ 230
 • Totaal: $ 17.800

Academiejaar

 • Collegegeld: $ 25,440
 • Woningen: $ 6,860
 • Verzekering: $ 455
 • Totaal: $ 32.755

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op May 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
17,800 USD
Programmakosten najaar 2018
Locations
Ecuador - Quito, Pichincha
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 31, 2019
Dates
Jan. 2019
Ecuador - Quito, Pichincha
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 31, 2019