Psychologie een niveau

Exeter College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Psychologie een niveau

Exeter College

2

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Psychologie is de wetenschappelijke studie van de geest en gedrag. U zult kennis van de theorie en haar toepassingen te verwerven, en de vaardigheden van de evaluatie en analyse te ontwikkelen.

Je krijgt les op verschillende manieren, waaronder: het maken van aantekeningen tijdens de lezingen, groep en hele discussies in de klas, maar ook het verkennen van onderwerpen door middel van video's en dvd's. U zult zelfstudie, paar werk en presentaties te voeren.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

De studie van de psychologie wordt onderbouwd met de studie van de belangrijkste perspectieven of benaderingen en debatten. Er is geen enkelvoudige oorzaak gedrag dus is het belangrijk de relatieve sterktes en zwaktes van verschillende manieren, zoals biologische, gedrags- en psychodynamische overwegen. Psychologen maken gebruik van een verscheidenheid van methoden bij het onderzoek naar het menselijk gedrag, daarom is het noodzakelijk om te leren over de relatieve verdiensten van methoden zoals experimenten, interviews en case studies om een ​​paar te noemen.

Naast de overkoepelende theorieën en methoden waarop de studie van de psychologie is gebaseerd studenten zullen leren om theorieën en methoden toe te passen op individuele onderwerpen gebieden uit verschillende gebieden van de psychologie, zoals cognitieve, sociale, ontwikkelings- en psychische problemen.

Welke ervaringen krijg ik?

U kunt de mogelijkheid om deel te nemen in een residentiële reis hebben. Dit is niet een verplicht onderdeel van de cursus.

Wat zijn de Toelatingseisen?

Je hebt minimaal vijf GCSE's in de rang C met Engels Taal en Wiskunde in de rang B of hoger. GCSE Science rang B is gewenst.

Wat kan ik studeren naast deze cursus?

Deze cursus kan gecombineerd worden met andere cursussen om een ​​volledig programma te maken.

Welke voorzieningen zijn er?

U krijgt toegang tot een leermiddel center hebben. Er is een eetzaal in de Hele Gebouw.

Wat kan de cursus leiden naar?

Psychologen werken in een aantal gebieden, bijvoorbeeld, industrie, onderwijs, geestelijke gezondheidszorg, de gevangenis dienst en sociale diensten. Psychologie bereidt je goed voor een breed scala aan opleidingen, met inbegrip van de sociale wetenschappen. AS niveau biedt een kwalificatie tussen GCSE en A-niveau. Zowel AS niveaus en A levels bieden u de mogelijkheid om punten voor de toegang te krijgen in het hoger onderwijs.

Zijn er extra kosten?

Er zijn een aantal kosten van materialen en middelen.

Wat doen onze studenten ervan?

"Het is echt een interessant onderwerp te nemen, maar kan een uitdaging om te begrijpen want het is meer wetenschappelijk dan je denkt."

"Er is een hoop te leren, maar zo lang als je een goed geheugen is het geweldig, het is mijn favoriete onderwerp, maar er zijn geen snelkoppelingen naar het leren van alle dingen en het krijgen van een goed cijfer."

"Je kunt je eigen cijfer bepalen door de hoeveelheid inspanning je in".

Dit voortgezet onderwijs cursus is gratis voor alle 16-18-jarigen die in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Economische Ruimte inwoner voor de laatste 3 jaar. (U moet onder 19 op 31 augustus in het kalenderjaar dat u uw cursus start).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Exeter, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates