Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht
"Het meest innovatieve en uitdagende leiderschap programma in de wereld"

Heeft u een dorst naar begrip en uitdagende intellectuele ideeën buiten de grenzen van het bedrijfsleven het onderwijs?

Wilt u uw professionele nalatenschap, je leven doelen en uw bedrijfsvisie review?

Wilt u een programma dat iets echt origineel, dat je meeneemt uit de klas en in andere werelden van ervaring en kennis biedt?

Proteus is een innovatief Leadership Development Program, het verstrekken van de deelnemers met een persoonlijke en professionele vernieuwing door middel van creatieve ervaringen op de intellectuele voorhoede. Het brengt deskundigen van buiten de gebruikelijke rijken van het bedrijfsleven het onderwijs, samen met wereldklasse academici uit London Business School.

Je zal toetreden tot een groep van leeftijdsgenoten uitgekozen - andere leiders en top professionals - op een krachtige leeromgeving reis. Proteus is gericht om uw rol als leider en ontworpen rond zes belangrijke thema's: Human Design, Global Development, wetenschappelijke ontdekkingen, de creatieve geest, transformationeel leiderschap en Biografie.

Inhoud


Heeft u een dorst naar begrip en uitdagende intellectuele ideeën buiten de grenzen van het bedrijfsleven het onderwijs?


Wilt u uw professionele nalatenschap, je leven doelen en uw bedrijfsvisie review?


Wilt u een leiderschapsprogramma dat er iets echt origineel, die je meeneemt uit de klas en in andere werelden van ervaring en kennis biedt?


Wilt u ruimte, dialoog en het gezelschap van wereldwijde experts, collega-top professionals en zakelijke leiders na te denken over de grote uitdagingen van onze tijd?

Wij beloven een unieke gelegenheid om te leren, te reflecteren en te formuleren veranderen de plannen voor uw leiderschap, het bedrijfsleven bijdragen en het leven richtingen te leveren.

Dit unieke leiderschap programma is bedacht, ontworpen en wordt geleid door Nigel Nicholson en mede geregisseerd door Patricia Hodgins. Proteus brengt deskundigen van buiten de gebruikelijke rijken van het bedrijfsleven het onderwijs, samen met wereldklasse academici uit London Business School.

Ontworpen rond zes belangrijke thema's; concentreerde zich rond uw rol als leider, Proteus nodigt u uit om na te denken over je leven reis en haar relatie tot je toekomstige ontwikkeling van het bedrijfsleven.

  • Human Design
  • Global Development
  • Wetenschappelijke ontdekking
  • De Scheppende Geest
  • Transformationeel leiderschap
  • Biografie en Destiny

Doelgroep

Dit leiderschap programma is alleen voor de meest open-minded en nieuwsgierige professionals. Als je een leider op of nabij de top van je carrière, of op een aanzienlijke carrière overgangspunt, profiteert u van de Proteus ervaring.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 week
Deeltijd
Prijs
9,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019