$close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Beeldende Kunsten Studies 2021/2022

Voordat studenten zich inschrijven voor een universitaire opleiding, moeten studenten aan verschillende vereisten voldoen, afhankelijk van het programma. Een propedeutisch jaar volgen kan studenten helpen om aan deze vereisten te voldoen en hen voor te bereiden op een intensieve bachelor of andere opleiding in het hoger onderwijs. Wat is een fundamentjaar in beeldende kunststudies? Dit veld beva… Meer informatie

Voordat studenten zich inschrijven voor een universitaire opleiding, moeten studenten aan verschillende vereisten voldoen, afhankelijk van het programma. Een propedeutisch jaar volgen kan studenten helpen om aan deze vereisten te voldoen en hen voor te bereiden op een intensieve bachelor of andere opleiding in het hoger onderwijs.

Wat is een fundamentjaar in beeldende kunststudies? Dit veld bevat een groot aantal artistieke studies, waaronder visuele kunsten en prestaties. In een voorbereidend basisjaar kunnen cursussen in de beeldende kunst bestaan ​​uit fotografie, tekenen, schilderen en beeldhouwkunst. Mogelijke prestatiestudies kunnen muziek, dans of dramatische kunst omvatten. Op het introductieniveau is het waarschijnlijk dat veel programma's gerelateerde theorie- en geschiedenislessen zullen bieden.

Met een opleiding in schone kunsten, kunnen studenten een assortiment van diverse en creatieve cursussen ervaren. Deze cursussen kunnen studenten helpen meer adaptief en creatief te worden. Veel studenten krijgen ook sterke samenwerkings- en communicatievaardigheden.

De meeste basisjaren duren slechts één jaar, hoewel sommige studenten de vereiste cursussen in verschillende tempo's kunnen voltooien. Het type basisprogramma, het aantal benodigde cursussen, de universiteit en de duur van het programma kunnen allemaal van invloed zijn op de kosten van een dergelijk programma.

Schone kunsten kunnen worden opgenomen in tal van aspecten van het leven, waaronder in verschillende mogelijke carrières. Studenten met belangstelling voor beeldende kunststudies kunnen een hogere graad in prestatie of beeldende kunst nastreven, waardoor potentiële carrièremogelijkheden zoals muzikant, acteur, danser of kunstenaar mogelijk zijn. Veel ontwerpopties zoals grafisch, theatraal stadium en kostuumontwerp kunnen ook worden overwogen. Sommige studenten volgen hun formele opleiding en passen deze toe op kunstbeheer of het leiden van een baan. Lesmogelijkheden kunnen ook op verschillende onderwijsniveaus beschikbaar zijn.

Stichtingsjaren in kunstzinnige studies zijn te vinden in vele onderwijsinstellingen over de hele wereld. Echter, foundation-jaren worden meestal genomen aan de Britse universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Paris College Of Art
Parijs, Frankrijk

Foundation, het eerste jaar van onze vierjarige opleiding, is gebaseerd op de filosofie dat er fundamentele benaderingen, vaardigheden en kennis moeten worden geleerd die alle ... +

Foundation, het eerste jaar van onze vierjarige opleiding, is gebaseerd op de filosofie dat er fundamentele benaderingen, vaardigheden en kennis moeten worden geleerd die alle creatieve disciplines gemeen hebben. We moedigen studenten aan om een multidisciplinaire grondhouding te hebben: risico's te nemen, ongeloof op te schorten en in het algemeen open te staan voor nieuwe ervaringen en manieren om naar de wereld te kijken. -
Propedeuse
Voltijds
Engels
sep 2021
Campus