Voorbereidend Jaar Programma

Zoek Alleen in het Nederlands Top Voorbereidend Jaar Programma's

Master

Een programma voor een basisjaar diploma kan de ideale keuze zijn voor iemand die twijfelt of de universiteit de juiste keuze is voor hem/haar of voor mensen die hun resterende studietijd goed willen aanpakken. Het is ideaal voor mensen die net hun middelbare school diploma hebben gehaald.

Wat zijn Basisjaar Diploma Programma's?

Het basisjaar programma is bedoeld om de studenten te helpen bij de overstap van het middelbare school curriculum naar de rigoureuze en meer uitdagende collegesfeer. Het kan studenten helpen om hun aankomende studiejaren op succesvollere wijze af te ronden.

Wat zijn de Voordelen van een Basisjaar Diploma?

Studenten die zich inschrijven voor dit soort programma's, zullen een heel jaar aan studiepunten verdienen. Het programma is echter wel ontworpen om aan specifieke eisen van studenten te voldoen.

Wat zijn de Kosten van een Basisjaar Diploma?

De kosten van dit soort programma's zijn ongeveer hetzelfde als het eerste jaar aan een hogeschool of universiteit. De kosten variëren echter wel sterk per school.

Wat voor soort carrièreverbetering kun je verwachten met een Basisjaar Diploma?

Een basisjaar diploma gaat studenten niet helpen met het vinden van een baan, maar bereidt hen vooral voor op het vervolgen van hun onderwijs.

Waarom Online Studeren?

Veel studenten willen weten of ze het goed zullen doen op de universiteit voordat ze zich inschrijven. Online een diploma halen kan je helpen om je huidige schema aan te houden, terwijl je studiepunten verdient.

Waar kan ik een Basisjaar Diploma halen

Veel hogescholen en universiteiten bieden dit soort programma's, maar niet allemaal. Het is meestal een programma dat is afgestemd op de individuele behoeften van studenten.

Hoe kan ik me Aanmelden voor een Basisjaar Diploma

Zoek hieronder naar jouw programma en neem contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze.Vul hier het formulier in om aan de slag te gaan.

 

 

Lees meer

Stichting In Kunst En Design

London College of Contemporary Arts
Campus Voltijd 9 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode. [+]

Stichting in kunst en design

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode.

Dit programma zal worden gegeven in samenwerking met LSBF academische faculteit. Het is geaccrediteerd door Edexcel, het grootste toekennende orgaan van het Verenigd Koninkrijk en biedt hoogwaardige, professionele en innovatieve programma's, algemeen bekend en gerespecteerd door werkgevers.

Cursus benodigd heden... [-]

International Foundation Program - Zakelijk

The University of Law Business School
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het International Foundation Programme for Business is een cursus van een jaar die een Pathway voor niet-gegradueerde studies in het bedrijfsleven. Studenten zullen een actief begrip krijgen van een reeks thema's die van invloed zijn op de hedendaagse bedrijfswereld. [+]

International Foundation Program - Zakelijk

Het International Foundation Programme for Business is een cursus van een jaar die een Pathway naar niet-gegradueerde studies in het bedrijfsleven. Studenten zullen een actief begrip krijgen van een reeks thema's die van invloed zijn op de hedendaagse zakenwereld, zoals internationale financiële markten, management en marketing. Studenten zullen ook een onderzoeksproject uitvoeren, waardoor ze hun bedrijfskennis kunnen consolideren en presenteren, evenals de academische taal, rekenvaardigheid en onderzoeksvaardigheden die ze op het programma zullen behalen. Na succesvolle afronding (met een algemeen cijfer van 50% en 55% in de Engelse module) van het International Foundation Program zullen studenten de progressie naar de driejarige niet-gegradueerde Business degree-programma's bij ULaw garanderen.... [-]


International Foundation Year - IFY

Riphah International University
Campus Voltijd 9 maanden April 2019 Pakistan Lahore

Een kwalificatie ontworpen met onze universitaire partners om je voor te bereiden op eerstejaars toegang tot undergraduate opleidingen. Het studeren in kleine klassen met NCUK in je eigen land voordat je aan je diploma begint, geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt voordat je aan je opleiding begint. [+]

International Foundation Year - IFYGegarandeerde toegang tot duizenden universitaire graden

Een kwalificatie ontworpen met onze universitaire partners om je voor te bereiden op eerstejaars toegang tot undergraduate opleidingen. Het studeren in kleine klassen met NCUK in je eigen land voordat je aan je diploma begint, geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt voordat je aan je opleiding begint.

International Foundation Year RouteKwaliteit is de kern van alles wat we doen, dus onze kwalificaties voldoen aan de hoogste academische normen die zijn vastgesteld door onze universitaire partners. Naast academische kennis geeft de NCUK IFY je specialistische Engelse taal-, studie- en culturele vaardigheden die een essentieel onderdeel zijn van je opleiding. Deze unieke combinatie helpt je bij de universiteit van je keuze te komen en verder te gaan met je toekomstige carrière.International Foundation Year Progression RouteTechnische programma's Cursus feitenStudieniveau: undergraduatePathway : (1 3) of (2 2)Programma-lengte: 9 maandenKrediet uren: 30Intake: septemberClass Timings: doordeweekse ochtendProgrammakosten: £ 4270 inc belastingToegang tot International Foundation Year... [-]

Internationaal Stichtingsjaar

University of Huddersfield
Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Huddersfield

Het Internationaal Stichting Jaar zal uw academische kennis en Engelse taalvaardigheden ontwikkelen om u voor te bereiden op het eerste jaar van uw gekozen bacheloropleiding. Dit is een driedimensionaal programma met een keuze uit vier routes. [+]

De Internationaal Stichting Jaar zal uw academische kennis en Engelsvaardigheid ontwikkelen om u voor te bereiden op het eerste jaar van uw gekozen bacheloropleiding. Dit is een driedimensionaal programma met een keuze uit vier routes.

Zaken en Recht, Gastvrijheid en Toerisme, Management, Marketing, Transport en Logistiek

Het Internationaal Stichting Jaar in Bedrijfsleven en Recht, Gastvrijheid en Toerisme, Management, Marketing of Transport en Logistiek bereidt u op voor een diploma op gebieden zoals Accounting, Finance en Marketing.

U leert kernmodules, die algemene vakken zijn, en routemodules die specifiek en belangrijk zijn voor uw academische ontwikkeling.

Computing, Engineering en Science... [-]


Internationaal Stichtingsjaar

Coventry University London
Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het Internationaal Stichting Jaar is een driemalig programma dat is ontworpen om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingseisen voor de bacheloropleiding. [+]

De internationaal stichtingsjaar is een driemalig programma dat is ontworpen om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingseisen voor de bachelorstudie.

Uw lessen zullen variëren van lezingen en workshops tot interactieve activiteiten en vergaderingen met gastsprekers. U leert over het belang van het beheren van prestaties om zakelijk succes te behalen en ondernemende en creatieve oplossingen voor zakelijke problemen te onderzoeken. Je zal ook de basisbeginselen, concepten en modellen van micro-economische en macro-economische analyse bestuderen en een reeks zakelijke en kernwiskundige vaardigheden verwerven die relevant zijn voor de bachelorstudie bij Coventry University London. Het programma is modulair in structuur met academische vakken, studievaardigheden en Engelse taalopleiding. Ons vakkundig onderwijs, kleine klasgroottes en ondersteunende omgeving garanderen dat u de specialistische vaardigheden en kennis krijgt die u nodig heeft om te slagen in uw diploma bij Coventry University London. ... [-]


Internationaal Stichtingsjaar

Lancaster University International Study Centre
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Lancashire

Het Internationaal Stichting Jaar bereidt u op voor een bacheloropleiding in Lancaster. Je zal zich concentreren op de Engelse taal, studievaardigheden en academische modules en beginnen met planning voor je toekomstige carriere. Na uw stiftingsjaar kunt u naar Lancaster, een van de top tien universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, vooruitgaan naar uw gekozen diploma. [+]

Je diploma voorbereiding

Het Internationaal Stichting Jaar bereidt u op voor een bacheloropleiding in Lancaster. Je zal zich concentreren op de Engelse taal, studievaardigheden en academische modules en beginnen met planning voor je toekomstige carriere. Na uw stiftingsjaar kunt u naar Lancaster, een van de top tien universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, vooruitgaan naar uw gekozen diploma.

Hoe werkt het?

Wanneer u solliciteert bij het Internationaal Studiecentrum in Lancaster, kiest u voor een van de zes bacheloropleidingen. Wanneer u geaccepteerd wordt aan het Internationaal Stichting Jaar, ontvangt u een voorwaardelijke aanbieding om na uw succesvolle voltooiing van uw International Study Center programma te studeren voor uw gekozen diploma aan de Lancaster University. ... [-]


International Foundation in Architecture

Newcastle University
Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

[+]

Engelse taal: IELTS 5.0 - 5.5 of gelijkwaardig

[-]

Foundation Year-programma

Jacobs University Foundation Year
Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2018 Duitsland Bremen

Je bent jong, ambitieus en op zoek naar inspiratie? U bent klaar met de middelbare school, wilt een voorproefje van het universitaire leven en snakt naar meer over de wereld en zijn culturen? Dan ben je geïnteresseerd in ons Foundation Year-programma. [+]

Je bent jong, ambitieus en op zoek naar inspiratie? U bent klaar met de middelbare school, wilt een voorproefje van het universitaire leven en snakt naar meer over de wereld en zijn culturen? Dan ben je geïnteresseerd in ons Foundation Year-programma.

Het plannen en voorbereiden van je academische toekomst is een belangrijke stap. Doe mee met het Foundation Year Program van Jacobs University om verschillende studiegebieden te verkennen en academische leervaardigheden op te doen voordat je aan je bacheloropleiding begint.

Op basis van uw individuele academische achtergrond en uw behoeften en doelen, kunt u uw eigen leerervaring voor het jaar van de stichting ontwerpen. Als student van het stichtingsjaar kun je deelnemen aan niet-gegradueerde cursussen van verschillende studierichtingen en kiezen tussen verschillende soorten voorbereidende lessen om je academische vaardigheden te verbeteren. Verder woon je op onze internationale campus en kun je genieten van alle voordelen van het studentenleven in de residentiële hogescholen.... [-]


Internationale Basis In Economie, Financiën En Management

University of Exeter
Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Exeter

Voorbereiding voor je bachelor diploma in de economie aan de universiteit van Exeter Business School. [+]

Voorbereiding voor je bachelor diploma in de economie aan de universiteit van Exeter Business School.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Onze progressiegarantie:

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.... [-]


International Foundation in Pharmacy, Health and Life Sciences

University of East Anglia
Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

[+]

Een driedaagse residentiële excursie biedt je volop gelegenheid om samen te werken om de theorie in de praktijk te brengen door echte gegevens te analyseren die je verzamelt in rivieronderzoeken en ecologische studies.

[-]

Business Management Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Er zijn vijf academische paden om uit te kiezen en je zal het pad meest geschikt is voor uw gekozen progressie diploma te bestuderen. [+]

Voorbereidend Jaar 2018. Leg uit dat prijsveranderingen leiden tot een beweging langs de vraagcurve Leg uit wat de oorzaken van verschuivingen in de vraagcurve Laat zien dat de individuele vraag curven elkaar kunnen worden toegevoegd aan een industrie vraagcurve vormen Leg consumentensurplus en toon grafisch Toepassen op huidige markten Leg uit wat de positieve relatie tussen de prijs en de hoeveelheid op de levering curve meegeleverde Begrijpen en op te nemen schulden (huidige, obligaties, leasing), activa en voorraden Studenten gebruiken deze tijd om te brainstormen en onderzoek hun business ideeën Introduceer SWOT - gebruiken om te helpen identificeren levensvatbaar bedrijf voorstellen [-]

International Foundation in Engineering and Science

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campus Voltijd 9 - 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

BA (Hons) Geografie [-]

Internationaal Stichtingsprogramma

University of Edinburgh
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Het International Foundation-programma is een voltijds programma van één jaar. Het is ontworpen om je voor te bereiden op een studie op graadniveau in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Edinburgh.

[+]

Het International Foundation-programma is een voltijds programma van één jaar. Het is ontworpen om je voor te bereiden op een studie op graadniveau in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Edinburgh.

Alle cursussen binnen het International Foundation-programma zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke start krijgt voor uw universitaire leerervaring. Naarmate de cursus vordert, zullen hun academische, individuele studie- en beoordelingsvereisten geleidelijk dichterbij komen bij die welke je zult ervaren in je eerste jaar van studie op graadniveau.

... [-]

International Foundation in Business and Economics with Society and Culture

City University of London
Campus Voltijd 6 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

een voorwaardelijke aanbieding van een plaats op het eerste jaar van een relevante bacheloropleiding bij City, University of London

[-]

Jaar Van Oprichting

Wekerle Business School
Campus Voltijd 2 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Oefencursussen zijn bedoeld voor studenten die niet voldoen aan het minimumniveau van het Engels dat vereist is om deel te nemen aan het standaard WBS BA-programma. [+]

Jaar van oprichtingHET CURRICULUM VAN HET STICHTINGJAAR VOOR INTERNATIONALE STUDENTEN

(2 SEMESTERS)

Oefencursussen zijn bedoeld voor studenten die niet voldoen aan het minimumniveau van het Engels dat vereist is om deel te nemen aan het standaard WBS BA-programma.

Instapvereisten voor het propedeuse-programma:

IELTS: min. 4.0.TOEFL iBT minimale score 57.Gemeenschappelijk Europees taalkader: B1

Verwacht eindresultaat bij het afronden van het jaarprogramma: B2 (volgens het Common European Framework for languages)

Collegegeld: USD 2400 / semester,Aanvraagkosten USD 350 (niet-restitueerbaar)Houd er rekening mee dat het collegegeld voor het 1e semester en een aanbetaling van USD 500 voor het 2e semester vooraf moeten worden betaald.EERSTE SEMESTERPROGRAMMA... [-]