Voorbereidend Jaar Programma

Zoek Alleen in het Nederlands Top Voorbereidend Jaar Programma's

Master

Een programma voor een basisjaar diploma kan de ideale keuze zijn voor iemand die twijfelt of de universiteit de juiste keuze is voor hem/haar of voor mensen die hun resterende studietijd goed willen aanpakken. Het is ideaal voor mensen die net hun middelbare school diploma hebben gehaald.

Wat zijn Basisjaar Diploma Programma's?

Het basisjaar programma is bedoeld om de studenten te helpen bij de overstap van het middelbare school curriculum naar de rigoureuze en meer uitdagende collegesfeer. Het kan studenten helpen om hun aankomende studiejaren op succesvollere wijze af te ronden.

Wat zijn de Voordelen van een Basisjaar Diploma?

Studenten die zich inschrijven voor dit soort programma's, zullen een heel jaar aan studiepunten verdienen. Het programma is echter wel ontworpen om aan specifieke eisen van studenten te voldoen.

Wat zijn de Kosten van een Basisjaar Diploma?

De kosten van dit soort programma's zijn ongeveer hetzelfde als het eerste jaar aan een hogeschool of universiteit. De kosten variëren echter wel sterk per school.

Wat voor soort carrièreverbetering kun je verwachten met een Basisjaar Diploma?

Een basisjaar diploma gaat studenten niet helpen met het vinden van een baan, maar bereidt hen vooral voor op het vervolgen van hun onderwijs.

Waarom Online Studeren?

Veel studenten willen weten of ze het goed zullen doen op de universiteit voordat ze zich inschrijven. Online een diploma halen kan je helpen om je huidige schema aan te houden, terwijl je studiepunten verdient.

Waar kan ik een Basisjaar Diploma halen

Veel hogescholen en universiteiten bieden dit soort programma's, maar niet allemaal. Het is meestal een programma dat is afgestemd op de individuele behoeften van studenten.

Hoe kan ik me Aanmelden voor een Basisjaar Diploma

Zoek hieronder naar jouw programma en neem contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze.Vul hier het formulier in om aan de slag te gaan.

 

 

Lees meer

Stichting In Kunst En Ontwerp

London College of Contemporary Arts
Campus Voltijd 9 maanden February 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Stichting Kunst en Design programma biedt studenten met een waardevolle introductie in een breed scala aan creatieve disciplines. [+]

De Stichting Kunst en Design programma biedt studenten met een waardevolle introductie in een breed scala aan creatieve disciplines.

Dit programma zal worden onderwezen in samenwerking met LSBF academische faculteit. Het is geaccrediteerd door Edexcel, de grootste toekenning van het Verenigd Koninkrijk lichaam en biedt een hoogwaardige, professionele en innovatieve programma's, alom bekend en gerespecteerd door de werkgevers.

Minimum leeftijd: UK / EU-studenten - 16 jaar, Nederlandse studenten - 18 jaar Kennis van het Engels: IELTS 5.0 of equivalent (met één component op 4,5) Alternatief: Voor oudere studenten met weinig of geen formele kwalificaties moet toepassen met de details van de leeftijd, werkervaring, met inbegrip van vrijwilligerswerk en alle andere relevante ervaring die is opgedaan sinds het verlaten van school. Portefeuille van om het gebied van studie relevante werkervaring [-]

Internationaal Stichtingsprogramma

University of Edinburgh
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Het International Foundation-programma is een voltijds programma van één jaar. Het is ontworpen om je voor te bereiden op een studie op graadniveau in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Edinburgh.

[+]

Het International Foundation-programma is een voltijds programma van één jaar. Het is ontworpen om je voor te bereiden op een studie op graadniveau in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Edinburgh.

Alle cursussen binnen het International Foundation-programma zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke start krijgt voor uw universitaire leerervaring. Naarmate de cursus vordert, zullen hun academische, individuele studie- en beoordelingsvereisten geleidelijk dichterbij komen bij die welke je zult ervaren in je eerste jaar van studie op graadniveau.

... [-]

Pathway To Bachelor Of Arts (BA) In International Management Program

New European College
Campus Voltijd 2 semesters February 2018 Duitsland München

De Pathway programma is ontworpen om u kennismaken met de wereld van het studeren op universitair niveau in het Engels. Het is de weg voor studenten die niet voldoen aan de toelatingseisen voor de bacheloropleiding, aan de bacheloropleiding in te voeren na 2 semesters [+]

De Pathway programma is ontworpen om u kennismaken met de wereld van het studeren op universitair niveau in het Engels.

Het is de weg voor studenten die niet voldoen aan de toelatingseisen voor de bacheloropleiding, de bacheloropleiding in te voeren na 2 semesters.

Onderwerpen die in het programma zijn Introduction to Business, Business Math, Zakelijk Engels en Duits.

Gericht op internationale kandidaten, de succesvolle afronding van dit programma garandeert uw plaatsing in onze Bachelor of Arts programma en geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met het studentenleven in de mooie stad München.

Wie is het geschikt voor?

Studenten die niet voldoen aan de toelatingseisen voor de bacheloropleiding kan zich inschrijven in dit programma. Een succesvolle afronding garanties progressie in onze bacheloropleiding.... [-]


University Of London International Foundation Programma

MPW
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen +1 more

Als een erkende instelling aan de University of London International Foundation programma te leren, MPW Londen en Cambridge bieden een ideale route aan internationale studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de ontberingen van undergraduate studie uit te rusten. Dit eenjarige programma is opgebouwd met een sterke nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden en ook stimuleert actief leren door te voeren met relevante en actuele thema's. [+]

Als een erkende instelling aan de University of London International Foundation programma te leren, MPW Londen en Cambridge bieden een ideale route aan internationale studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de ontberingen van undergraduate studie uit te rusten.

Dit eenjarige programma is opgebouwd met een sterke nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden en ook stimuleert actief leren door te voeren met relevante en actuele thema's.

Klassikaal onderwijs wordt ondersteund door uitgebreide studie materialen en middelen ontwikkeld door de Universiteit van Londen, waaronder toegang tot de virtuele leeromgeving.

Deze cursus bestaat uit vier modules: een verplichte en drie optionele.... [-]


Business Management Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Voltijd 1 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Er zijn vijf academische paden om uit te kiezen en je zal het pad meest geschikt is voor uw gekozen progressie diploma te bestuderen. [+]

Voorbereidend Jaar 2018. Leg uit dat prijsveranderingen leiden tot een beweging langs de vraagcurve Leg uit wat de oorzaken van verschuivingen in de vraagcurve Laat zien dat de individuele vraag curven elkaar kunnen worden toegevoegd aan een industrie vraagcurve vormen Leg consumentensurplus en toon grafisch Toepassen op huidige markten Leg uit wat de positieve relatie tussen de prijs en de hoeveelheid op de levering curve meegeleverde Begrijpen en op te nemen schulden (huidige, obligaties, leasing), activa en voorraden Studenten gebruiken deze tijd om te brainstormen en onderzoek hun business ideeën Introduceer SWOT - gebruiken om te helpen identificeren levensvatbaar bedrijf voorstellen [-]

International Foundation Programme

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI
Campus Voltijd 1 jaar January 2018 Kenia Nairobi

Het International Foundation Programme duurt één academiejaar en bereidt studenten voor op onze undergraduate programma's. [+]

* Edulink International College Nairobi werkt in partnerschap met The University of Northampton, UK

Het International Foundation Programme duurt één academiejaar en bereidt studenten voor op onze undergraduate programma's. Het biedt een brug voor diegenen die met succes 12 jaar school hebben gevolgd met een goede school die de kwalificatie verlaat maar niet over de kwalificaties beschikken om direct deel te nemen aan een van onze opleidingen. Dit programma zou ook zeer waardevol zijn voor diegenen die een 'A'-niveau of een equivalent hebben gekozen, maar van wie de cijfers mogelijk onder de verwachtingen zijn gedaald om in aanmerking te komen voor een undergraduate-programma.

Dit programma introduceert studenten in onze onderwijs- en beoordelingsmethoden, benadrukt het belang van onafhankelijk leren en legt de basis voor een leerlinggerichte omgeving waarin studenten proactief zijn in het bevorderen van hun eigen onderwijs. ... [-]


Academische Kloofjaar

Tel Aviv University
Campus Voltijd 1 jaar July 2018 Israël Tel Aviv

Als je nog geen bachelorstudent bent, maar niet kunt wachten om naar Tel Aviv te komen, kom dan bij ons voor je eerste jaar college in TAU International! Academische Gap Year studenten zijn geïntegreerd in de rest van de jaar durende studie in het buitenland programma's voor cursussen en activiteiten, maar krijgen extra ondersteuning van onze ervaren programmamedewerkers. [+]

Over

Een warme en inclusieve gemeenschap wordt gevormd binnen de slaapzalen; studenten houden vaak potluck-diners, koffiepauzes in de namiddag, late nachtelijke discussies en verjaardagsbijeenkomsten.

TAU staat bekend om zijn actieve studentenleven, met een uitgebreid aanbod aan clubs en atletiekverenigingen om deel te nemen en regelmatige culturele evenementen. Daarnaast organiseert TAU ​​International regelmatig evenementen voor internationale studenten gedurende het academiejaar.

Huisvesting $ 6.000 Totaal ** $ 19,010

* Aanvraagkosten worden niet terugbetaald

** Prijzen zijn relevant voor bevestigingen binnen de vermelde deadline. Prijzen voor woningen na de deadline kunnen hoger zijn... [-]


Voorgraadse Kern: Basisjaar

Paris College Of Art
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Parijs

Foundation, het eerste jaar van onze vierjarige opleiding, is gebaseerd op de filosofie dat er fundamentele benaderingen, vaardigheden en kennis zijn die voor alle creatieve disciplines dezelfde zijn. We moedigen studenten aan om een ​​interdisciplinaire fundamentele houding te hebben: risico's nemen, ongeloof opschorten en in het algemeen openstaan ​​voor nieuwe ervaringen en manieren om naar de wereld te kijken.

[+]

Het succes van dit programma is gebaseerd op het feit dat we werken met wie hier is - precies hier - nu. Daarom worden cursussen en instructies voortdurend aan het veranderen. De studenten en faculteiten zijn van over de hele wereld en brengen de diversiteit van hun ervaring naar de school toe. Dit creëert een buitengewone leeromgeving. - Chloe Briggs, voorzitter van de stichting

Stichting, het eerste jaar van onze vierjarige opleiding, is gebouwd op de filosofie dat er fundamentele benaderingen, vaardigheden en kennis worden geleerd die gemeenschappelijk zijn voor alle creatieve disciplines. We moedigen studenten aan om een ​​interdisciplinaire fundamentele houding te hebben: risico's nemen, ongeloof opschorten en in het algemeen openstaan ​​voor nieuwe ervaringen en manieren om naar de wereld te kijken. Tegelijkertijd ligt grote nadruk op ambacht en vaardigheid. Een primair doel van ons opleidingsjaar is om studenten vertrouwen te geven in hun vermogen om ideeën te maken. De studio en de academische componenten van het programma zijn toegewijd aan het gebruik van Parijs als een 'uitgebreid klaslokaal', waarbij de rijkdommen van de stad worden aangewend om studenten leren te informeren en inspireren. Stichting is een diagnostisch programma; Het hele jaar door nemen de studenten deel aan evenementen en workshops die zijn ontworpen om de specifieke kenmerken van elk hoofdvak aan te bieden, aangeboden aan de Kunstacademie van Parijs. De mix van sociale en culturele contexten waaruit de studenten en faculteiten komen, creëren een uniek stichting jaar. In deze omgeving worden studenten aangemoedigd om serieus na te... [-]


Zakelijke Stichting

EU Business School
Campus Voltijd 2 semesters September 2018 Spanje Barcelona Zwitserland Genève Montreux Duitsland München +5 more

De Business Foundation-programma (BF) is een twee-semester cursus (60 ECTS) die fungeert als een brug naar het eerste jaar van de bachelor-EU-opleidingen (BBA / BA / BS). [+]

Wat is de Business Foundation Program?

De Business Foundation Program) BF) is een twee-semester cursus (60 ECTS) die fungeert als een brug naar het eerste jaar van de EU-bacheloropleidingen (BBA / BA / BS) en een volledige voorbereiding op undergraduate zakelijke opleidingen wereldwijd. Studenten zullen versterken hun academische, communicatie en zakelijke kennis van het Engels, terwijl het bestuderen van management en marketing concepten. Na succesvolle afronding van de BF-programma worden studenten automatisch toegelaten tot het eerste jaar van een EU Business School bacheloropleiding.

Waarom is het Business Foundation Program geschikt voor u?

Veel afstuderen middelbare scholieren streven in te schrijven in een internationaal erkende bachelor programma, maar niet over de noodzakelijke achtergrond of vaardigheden om dit te doen. Doel van de Business Foundation programma is voor aspirant-kandidaten "de kloof overbruggen". Het biedt hen de middelen om de nodige kennis en taal base verwerven suceed in elke veeleisende bacheloropleiding inclusief onze eigen. Als u wilt een internationaal gerichte bedrijf graad na te streven, maar een beetje hulp nodig hebben met de taal of de opvoeding van uw niveau van kennis van zaken, is dit programma voor u.... [-]


Pre-universitaire Stichting Programma

James Cook University Singapore
Campus Voltijd 8 maanden November 2018 Singapore

De stichting programma biedt een mogelijkheid voor studenten die niet voldoen aan onze strenge toelatingseis een bachelordiploma om hun vaardigheden te verbeteren door middel van een pre-universitaire binnenkomst programma. [+]

De Stichting programma biedt een mogelijkheid voor studenten die niet voldoen aan onze strenge toelatingseisen aan een bachelordiploma om hun vaardigheden te verbeteren door middel van een pre-universitaire binnenkomst programma.

Het doel van de stichting programma is om een ​​alternatieve route naar het hoger onderwijs voor studenten die worden benadeeld door hun geografische ligging, gezinssituatie, onderwijs geschiedenis of andere omstandigheden te bieden. Het leidt studenten met de vaardigheden en capaciteiten om tertiaire onderzoek mee te doen. Het programma richt zich op de toegang tot undergraduate graden in Business, Business and Environmental Science, Psychologie en Informatie Technologie.... [-]


Engineering & Techniek - Internationale Propedeuse

DIFC Ireland
Campus Voltijd 7 - 9 maanden January 2018 Ierland Dublin Kurk Verenigd Koninkrijk Londen +3 more

Bereid je voor op de toegang tot Engineering & Technology cursussen in onze Partner Universiteiten in Ierland en het Verenigd Koninkrijk [+]

Bereid je voor op de toegang tot Engineering & Technology cursussen in onze Partner Universiteiten in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Australië.

Onze partner universiteiten erkennen dat de NCUK Ify cursus voldoet aan hun toelatingseisen voor internationale studenten. Onze partner universiteiten erkennen dat de NCUK Ify cursus voldoet aan hun toelatingseisen voor internationale studenten. Daarom is 100% van de studenten die met succes onze stichting Jaar programma zal een plaats in een relevante mate te bereiken met een van onze partner universiteiten passeren.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

Engels voor academische doeleinden ESAP for Science and Engineering Studies Wiskunde voor Techniek Wetenschap - twee onderwerpen: Chemistry and Physics om 4 uur / week per stuk ICT-klasse Pastorale zorg / begeleiding progressie ... [-]

Propedeuse: Cardiff School Of Management

Cardiff Metropolitan University
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Deze cursus is bedoeld voor studenten die willen inschrijven voor een driejarige honours degree-programma in Cardiff School of Management (CSM) [+]

Deze cursus is bedoeld voor studenten die willen inschrijven voor een driejarige honours degree-programma in Cardiff School of Management (CSM), die in een van de volgende categorieën: 1. Studenten die niet de vereiste A-niveau hebben bereikt (of gelijkwaardig) punten te scoren.

Volwassen studenten die uit het formele onderwijs voor enige tijd zijn geweest. Cursus Inhoud

De cursus banden met de volgende graad programma gebieden binnen de Cardiff School of Management geleverd. Als zodanig zullen de studenten na de stichting route een jaar extra te nemen om hun graad te voltooien.

De cursus omvat de volgende gebieden:

• Academische vaardigheden • Informatietechnologie • Kwantitatieve Methoden • Business and Management Studies • Finance ... [-]


Basisprogramma

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Voltijd 1 semester September 2018 Tsjechië Praag

Het programma is bedoeld om de aanvrager kennis van het Engels, die nodig is voor toelating tot UNYP om extra hoger onderwijs te verkrijgen verbeteren. Deze cursus leidt niet tot het behalen van een bachelor's degree. [+]

Stichting programma Doel van het programma

Het programma is bedoeld om de aanvrager kennis van het Engels, die nodig is voor toelating tot UNYP om extra hoger onderwijs te verkrijgen verbeteren. Deze cursus leidt niet tot het behalen van een bachelor's degree.

Admissions

Kandidaten voor studenten die een score binnen de universiteit toelatingsproef van het Engels gehouden op UNYP (of het equivalent daarvan in het geval van andere internationaal erkende Engels examens, die hieronder worden vermeld, of na goedkeuring en bereikt tussen 49 en 69 van de 120 punten de beoordeling van de studieadviseur van de Stichting programma en de rector na goedkeuring), en die voldoen aan alle andere eisen voor toelating tot de faculteit beheer kan onder voorwaarden worden toegelaten om te studeren in de Stichting programma.... [-]


Zakelijke Basisprogramma

ISC Paris Business School
Campus Voltijd 6 - 12 maanden January 2018 Frankrijk Parijs

Het Business Foundation Program (BFP), in het Engels of Frans, biedt u een gestructureerde route naar een hogere opleiding, waarbij je de fundamenten van het management, taal en culturele vaardigheden zullen verwerven om te streven naar een bedrijf graad. Om dit te doen, zult u ook adviseren en oriënteren van zowel uw professionele en persoonlijke aspiraties te ontvangen. [+]

De La Rochelle Business School en de ISC Paris Alliance BFP geven u een unieke kans om te studeren in Parijs of La Rochelle in twee belangrijke instellingen. Naast het leren van de fundamenten van zaken en het verbeteren van uw taalvaardigheden, zal onze educatieve aanpak u helpen bij het identificeren en kiezen van de beste graadbaan die past bij uw profiel en toekomstige carrière aspiraties. De kernmissie van het Business Foundation Programma is om u een alternatieve route te bieden voor een succesvolle internationale bedrijfscarriere. Onze deskundige faculteit en stichtingsteam is erop toegewijd om u te ondersteunen door middel van individuele coaching, advisering en loopbaanbegeleiding. Wij geloven dat uw persoonlijke en professionele ontwikkeling de sleutel is om uw carrière te stimuleren. De intensieve taal- en zakelijke voorbereiding samen met oriëntatie en persoonlijke ondersteuning voor het leven in een business school helpt u op een geïnformeerde keuze te maken en rechtstreeks toegang te krijgen tot de bachelor- en masteropleidingen van uw keuze, in het Engels of in het Frans, in een van de twee Top franse bedrijfsscholen. Hier is uw kans om een ​​reis te maken voor uw toekomstige carrière bij het kruispunt van Europa!... [-]


Basis In De Wetenschap

AIMST University
Campus Voltijd 1 jaar April 2018 Maleisië Kuala Lumpur Kedah +1 more

[+]

basis in de wetenschap PROGRAMMA DETAILS bachelor geneeskunde en bachelor in de chirurgie (MBBS)

[-]