Voorbereidend Jaar Programma

Zoek Alleen in het Nederlands Top Voorbereidend Jaar Programma's

Master

Een programma voor een basisjaar diploma kan de ideale keuze zijn voor iemand die twijfelt of de universiteit de juiste keuze is voor hem/haar of voor mensen die hun resterende studietijd goed willen aanpakken. Het is ideaal voor mensen die net hun middelbare school diploma hebben gehaald.

Wat zijn Basisjaar Diploma Programma's?

Het basisjaar programma is bedoeld om de studenten te helpen bij de overstap van het middelbare school curriculum naar de rigoureuze en meer uitdagende collegesfeer. Het kan studenten helpen om hun aankomende studiejaren op succesvollere wijze af te ronden.

Wat zijn de Voordelen van een Basisjaar Diploma?

Studenten die zich inschrijven voor dit soort programma's, zullen een heel jaar aan studiepunten verdienen. Het programma is echter wel ontworpen om aan specifieke eisen van studenten te voldoen.

Wat zijn de Kosten van een Basisjaar Diploma?

De kosten van dit soort programma's zijn ongeveer hetzelfde als het eerste jaar aan een hogeschool of universiteit. De kosten variëren echter wel sterk per school.

Wat voor soort carrièreverbetering kun je verwachten met een Basisjaar Diploma?

Een basisjaar diploma gaat studenten niet helpen met het vinden van een baan, maar bereidt hen vooral voor op het vervolgen van hun onderwijs.

Waarom Online Studeren?

Veel studenten willen weten of ze het goed zullen doen op de universiteit voordat ze zich inschrijven. Online een diploma halen kan je helpen om je huidige schema aan te houden, terwijl je studiepunten verdient.

Waar kan ik een Basisjaar Diploma halen

Veel hogescholen en universiteiten bieden dit soort programma's, maar niet allemaal. Het is meestal een programma dat is afgestemd op de individuele behoeften van studenten.

Hoe kan ik me Aanmelden voor een Basisjaar Diploma

Zoek hieronder naar jouw programma en neem contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze.Vul hier het formulier in om aan de slag te gaan.

 

 

Lees meer

Stichting Cursus

Synergy University
Online Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Rusland Moskou +1 more

Het is een intensieve cursus die wordt voorbereid door de beste specialisten van de "Synergy" -universiteit. Gedurende het jaar krijg je fundamentele kennis van Russische en grote / minder belangrijke disciplines die je voorbereiden op het bestuderen van al onze programma's. [+]

Het is een intensieve cursus die wordt voorbereid door de beste specialisten van de "Synergy" -universiteit. Gedurende het jaar krijg je fundamentele kennis van Russische en grote / minder belangrijke disciplines die je voorbereiden op het bestuderen van al onze programma's.

Lessen van maandag tot vrijdagGetuigde lerarenMajor / minor disciplines of choice: economie, scheikunde / biologie, informatica / wiskundeModerne studiemethodenHet hele jaar door intakeOfficieel certificaat van voltooiing van de cursusWat wij bieden:

Woonplaats in Moskou

De universiteit biedt comfortabele accommodatie in een charmante wijk van Moskou, in de nabijheid van de studiecampus en op slechts 15 minuten met de metro van het stadscentrum. U ontvangt een officieel visum en registratie voor de onderzoeksperiode.... [-]


Stichting In Kunst En Design

London College of Contemporary Arts
Campus Voltijd 9 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode. [+]

Stichting in kunst en design

Het Foundation Art and Design-programma biedt studenten een waardevolle kennismaking met een breed scala aan creatieve disciplines. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​gebied van interesse in meer diepgang te verkennen, hun vaardigheden, kennis te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het verdere onderwijs / carrière kansen werelden van kunst en mode.

Dit programma zal worden gegeven in samenwerking met LSBF academische faculteit. Het is geaccrediteerd door Edexcel, het grootste toekennende orgaan van het Verenigd Koninkrijk en biedt hoogwaardige, professionele en innovatieve programma's, algemeen bekend en gerespecteerd door werkgevers.

Cursus benodigd heden... [-]

Internationaal Stichtingsjaar

Coventry University London
Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het Internationaal Stichting Jaar is een driemalig programma dat is ontworpen om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingseisen voor de bacheloropleiding. [+]

De internationaal stichtingsjaar is een driemalig programma dat is ontworpen om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingseisen voor de bachelorstudie.

Uw lessen zullen variëren van lezingen en workshops tot interactieve activiteiten en vergaderingen met gastsprekers. U leert over het belang van het beheren van prestaties om zakelijk succes te behalen en ondernemende en creatieve oplossingen voor zakelijke problemen te onderzoeken. Je zal ook de basisbeginselen, concepten en modellen van micro-economische en macro-economische analyse bestuderen en een reeks zakelijke en kernwiskundige vaardigheden verwerven die relevant zijn voor de bachelorstudie bij Coventry University London. Het programma is modulair in structuur met academische vakken, studievaardigheden en Engelse taalopleiding. Ons vakkundig onderwijs, kleine klasgroottes en ondersteunende omgeving garanderen dat u de specialistische vaardigheden en kennis krijgt die u nodig heeft om te slagen in uw diploma bij Coventry University London. ... [-]


Internationaal Stichtingsjaar

University of Huddersfield
Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Huddersfield

Het Internationaal Stichting Jaar zal uw academische kennis en Engelse taalvaardigheden ontwikkelen om u voor te bereiden op het eerste jaar van uw gekozen bacheloropleiding. Dit is een driedimensionaal programma met een keuze uit vier routes. [+]

De Internationaal Stichting Jaar zal uw academische kennis en Engelsvaardigheid ontwikkelen om u voor te bereiden op het eerste jaar van uw gekozen bacheloropleiding. Dit is een driedimensionaal programma met een keuze uit vier routes.

Zaken en Recht, Gastvrijheid en Toerisme, Management, Marketing, Transport en Logistiek

Het Internationaal Stichting Jaar in Bedrijfsleven en Recht, Gastvrijheid en Toerisme, Management, Marketing of Transport en Logistiek bereidt u op voor een diploma op gebieden zoals Accounting, Finance en Marketing.

U leert kernmodules, die algemene vakken zijn, en routemodules die specifiek en belangrijk zijn voor uw academische ontwikkeling.

Computing, Engineering en Science... [-]


Internationaal Stichtingsjaar

Lancaster University International Study Centre
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Lancashire

Het Internationaal Stichting Jaar bereidt u op voor een bacheloropleiding in Lancaster. Je zal zich concentreren op de Engelse taal, studievaardigheden en academische modules en beginnen met planning voor je toekomstige carriere. Na uw stiftingsjaar kunt u naar Lancaster, een van de top tien universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, vooruitgaan naar uw gekozen diploma. [+]

Je diploma voorbereiding

Het Internationaal Stichting Jaar bereidt u op voor een bacheloropleiding in Lancaster. Je zal zich concentreren op de Engelse taal, studievaardigheden en academische modules en beginnen met planning voor je toekomstige carriere. Na uw stiftingsjaar kunt u naar Lancaster, een van de top tien universiteiten van het Verenigd Koninkrijk, vooruitgaan naar uw gekozen diploma.

Hoe werkt het?

Wanneer u solliciteert bij het Internationaal Studiecentrum in Lancaster, kiest u voor een van de zes bacheloropleidingen. Wanneer u geaccepteerd wordt aan het Internationaal Stichting Jaar, ontvangt u een voorwaardelijke aanbieding om na uw succesvolle voltooiing van uw International Study Center programma te studeren voor uw gekozen diploma aan de Lancaster University. ... [-]


International Foundation Program - Zakelijk

The University of Law Business School
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het International Foundation Programme for Business is een cursus van een jaar die een Pathway voor niet-gegradueerde studies in het bedrijfsleven. Studenten zullen een actief begrip krijgen van een reeks thema's die van invloed zijn op de hedendaagse bedrijfswereld. [+]

International Foundation Program - Zakelijk

Het International Foundation Programme for Business is een cursus van een jaar die een Pathway naar niet-gegradueerde studies in het bedrijfsleven. Studenten zullen een actief begrip krijgen van een reeks thema's die van invloed zijn op de hedendaagse zakenwereld, zoals internationale financiële markten, management en marketing. Studenten zullen ook een onderzoeksproject uitvoeren, waardoor ze hun bedrijfskennis kunnen consolideren en presenteren, evenals de academische taal, rekenvaardigheid en onderzoeksvaardigheden die ze op het programma zullen behalen. Na succesvolle afronding (met een algemeen cijfer van 50% en 55% in de Engelse module) van het International Foundation Program zullen studenten de progressie naar de driejarige niet-gegradueerde Business degree-programma's bij ULaw garanderen.... [-]


International Foundation Program - Rechten

The University of Law
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het International Foundation Program for Law is een cursus van een jaar die een Pathway voor undergraduate studies in de rechten. [+]

International Foundation Program - Rechten

Het International Foundation Program for Law is een cursus van een jaar die een Pathway voor undergraduate studies in de rechten.

Studenten zullen een actief begrip krijgen van een reeks historische en hedendaagse juridische thema's, zoals civiel en strafrecht, de ontwikkeling van juridische instellingen en het Britse, Europese en internationale recht. Studenten zullen ook een onderzoeksproject uitvoeren, waardoor ze hun juridische kennis kunnen consolideren en onder de aandacht kunnen brengen, evenals de academische taal, rekenvaardigheid en onderzoeksvaardigheden die ze op het programma zullen behalen. Na succesvolle afronding * kunnen studenten drie jaar rechten studeren aan een van de zeven campussen van The University of Law in steden in het Verenigd Koninkrijk. (* Ten minste 50% algemeen cijfer en 60% in de Engelse module van de IFP - wet, garandeert studenten progressie naar een standaard driejarig niet-gegradueerde Law Degree-programma bij ULaw).... [-]


International Foundation Year - IFY

Riphah International University
Campus Voltijd 9 maanden April 2019 Pakistan Lahore

Een kwalificatie ontworpen met onze universitaire partners om je voor te bereiden op eerstejaars toegang tot undergraduate opleidingen. Het studeren in kleine klassen met NCUK in je eigen land voordat je aan je diploma begint, geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt voordat je aan je opleiding begint. [+]

International Foundation Year - IFYGegarandeerde toegang tot duizenden universitaire graden

Een kwalificatie ontworpen met onze universitaire partners om je voor te bereiden op eerstejaars toegang tot undergraduate opleidingen. Het studeren in kleine klassen met NCUK in je eigen land voordat je aan je diploma begint, geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt voordat je aan je opleiding begint.

International Foundation Year RouteKwaliteit is de kern van alles wat we doen, dus onze kwalificaties voldoen aan de hoogste academische normen die zijn vastgesteld door onze universitaire partners. Naast academische kennis geeft de NCUK IFY je specialistische Engelse taal-, studie- en culturele vaardigheden die een essentieel onderdeel zijn van je opleiding. Deze unieke combinatie helpt je bij de universiteit van je keuze te komen en verder te gaan met je toekomstige carrière.International Foundation Year Progression RouteTechnische programma's Cursus feitenStudieniveau: undergraduatePathway : (1 3) of (2 2)Programma-lengte: 9 maandenKrediet uren: 30Intake: septemberClass Timings: doordeweekse ochtendProgrammakosten: £ 4270 inc belastingToegang tot International Foundation Year... [-]

Mechanical Engineering Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

[+]

Na succesvolle afronding van deze module, zult u in staat zijn om: Creëren en onderhouden van een veilige werkomgeving in een wetenschappelijk laboratorium Demonstreer begrip van de praktische wetenschappelijke methodologie Analyse informatie en maak een beredeneerd oordeel met behulp van geschikte het Engels Evalueer bewijs zelfstandig en weloverwogen conclusies Demonstreer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, waaronder het gebruik van informatietechnologie waar nodig. Je studeert:

1. Wetenschapscommunicatie

Begrijp dat wetenschappelijk schrijven feiten en de interpretatie ervan moet voorleggen [-]

International Foundation in Biosciences

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

BSc (Hons) Ontwikkelingsbiologie

MSci Physiology

BSc (Hons) Plant Science

Engels: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een Academic English Preparation for Foundation Students-cursus.

[-]

Stichting Degree In Agriculture With Dairy Herd Management

University Centre Reaseheath
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nantwich

Reaseheath is ideaal gelegen in het belangrijkste zuivelgebied van Cheshire en heeft een nationale reputatie voor het leveren van kwaliteitstrainingen binnen het gespecialiseerde gebied van management van melkvee. Deze unieke cursus stelt u in staat een beter begrip te krijgen van de technische, economische, wettelijke en bestuurlijke principes met betrekking tot melkveebedrijven, de effecten van milieu- en ethische kwesties in de zuivelindustrie te identificeren en gespecialiseerde praktische vaardigheden aan te bieden in verband met melkveehouderij. [+]

De Britse zuivelindustrie wordt geconfronteerd met een van de meest uitdagende periodes tot nu toe. Om een ​​succesvol bedrijf te runnen, moeten moderne melkveehouders wetenschappelijke kennis combineren met praktische en zakelijke managementvaardigheden om hoogwaardige melk te produceren met minimale kosten en bescherming van het milieu.

Reaseheath is ideaal gelegen in het belangrijkste zuivelgebied van Cheshire en heeft een nationale reputatie voor het leveren van kwaliteitstrainingen binnen het gespecialiseerde gebied van management van melkvee. Deze unieke cursus stelt u in staat een beter begrip te krijgen van de technische, economische, wettelijke en bestuurlijke principes met betrekking tot melkveebedrijven, de effecten van milieu- en ethische kwesties in de zuivelindustrie te identificeren en gespecialiseerde praktische vaardigheden aan te bieden in verband met melkveehouderij.... [-]


Internationale Basis In De Geesteswetenschappen En Sociale Wetenschappen

Newcastle University
Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

U biedt directe toegang tot het eerste jaar van een bacheloropleiding in een aantal vakken van wet tot media naar de politiek van een toonaangevende Britse universiteit. [+]

Het combineren van academische studie, intensieve Engelse taalonderwijs en studievaardigheden om u voor te bereiden op het eerste jaar in Politiek en Sociologie aan de Universiteit van Newcastle

In Newcastle University biedt u de beste voorbereiding op directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding in een aantal onderwerpen van wet tot media naar de politiek.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma volledige universitaire studentenstatus en toegang tot universiteitsfaciliteiten

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - dit bevat een aanvullende term in het Engels voor aanvullende taalondersteuning Waar vindt het mij? ... [-]

Internationale Basis In Business En Economie Met Boekhouding

City University of London
Campus Voltijd 6 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Voorbereiding voor niet-gegradueerden in bank- en internationale financiën, economie, bedrijfskunde en management. De International Foundation combineert academische studie, intensieve Engelse taalonderwijs en studievaardigheden om je voor te bereiden op de start van het eerste jaar van een universitair diploma. [+]

De International Foundation combineert academische studie met Engels taalonderwijs om u voor te bereiden op universitaire studie. Het leidt tot het eerste jaar van een undergraduate-diploma in business, accounting, financiën of management aan de City University in Londen.

Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Een voorwaardelijk aanbod van een plaats op het eerste jaar van een relevante undergraduate-graad bij City, University of London. Een kwaliteitsbeleid pathway-programma. Volledige universitaire status vanaf je eerste dag. Toegang tot de ondersteuning en faciliteiten van de universiteit. Het enige International Foundation-programma dat progressie naar Cass Business School kan garanderen. Toegewijde persoonlijke verzorging en ondersteuning van INTO. Is het programma van de International Foundation geschikt voor mij? ... [-]

Internationale Basis In Biomedische, Levens- En Milieuwetenschappen

University of Exeter
Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Exeter

Een kwaliteitsverzekerde cursus met directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding aan een toonaangevende universiteit. [+]

Een kwaliteitsverzekerde cursus met directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding aan een toonaangevende universiteit.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Onze progressiegarantie:

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.... [-]


Internationale Stichting In Sociale Wetenschappen En Media

INTO London
Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:... [-]