Voorbereidend Jaar in Peru

Top Cursus Studies in Peru 2018

Master

Een Basisjaar is een eenjarig programma dat studenten voorbereidt op full-time undergraduate studie. Het programma is beschikbaar op vele universiteiten, en het brengt mensen om een ​​verscheidenheid aan onderwerpen en preps hen strengere college cursussen.

Peru is een goede en goedkope plek om te beginnen aan cursussen Spaans (als je er bent), vooral in de hoofdstad, Lima. Peru is het derde grootste land in Zuid-Amerika met een divers klimaat met verschillende leefgebieden, zoals de kust, jungle en hooglanden. Hoogste ranking universiteit is Pontificia Universidad Católica del Perú in Lima.

Voorbereidend Jaar Programma's in Peru

Lees meer

Propedeuse

Eurocentres - Language schools
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Peru Cusco

Welkom in de spannende nieuwe programma voor studenten die willen blijven in het hoger onderwijs, aangeboden door Eurocentres. UNICENTRES is het merk Eurocentres voor University Wegen en [+]

Wij brengen u naar universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Canada en de VS!

Welkom in de spannende nieuwe programma voor studenten die willen blijven in het hoger onderwijs, aangeboden door Eurocentres. UNICENTRES is de Eurocentres merk voor Universiteit Wegen en biedt op dit moment glad en naadloos progressie naar gerenommeerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada.

UK - International Business Foundation Programme

In het Verenigd Koninkrijk kunt u doorstromen naar een scala aan zakelijke undergraduate programma's aan de Sheffield Hallam University, dat is een van de grootste Britse universiteiten en is sterk gericht op de inzetbaarheid.

De stichting programma biedt u de nodige academische eisen op weg naar Sheffield Business school aan de Sheffield Hallam University * Engels onderzoek gecombineerd met Wiskunde, Economie en Bedrijfskunde Voorwaardelijke brief of Acceptance voor geselecteerde cursussen op Sheffield Business School Universiteit / careers adviesdienst Als je doorstromen naar een benoemde award op Sheffield Business School zal een beurs van £ 1.000, te betalen op hun eerste jaar van de studie ontvangen ... [-]