$close

Filters

Resultaten weergeven

Voorbereidend Jaar Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources 2022/2023

Een basisjaarprogramma is er een waarin individuen de basis leren over een verscheidenheid aan onderwerpen in een bepaald studiegebied. Het programma is bedoeld voor diegenen die nog niet zeker weten waar ze vier jaar willen studeren. Wat is een fundamenteel jaar in human resources? Een human resources-programma is bedoeld om mensen uit te rusten met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben… Meer informatie

Een basisjaarprogramma is er een waarin individuen de basis leren over een verscheidenheid aan onderwerpen in een bepaald studiegebied. Het programma is bedoeld voor diegenen die nog niet zeker weten waar ze vier jaar willen studeren.

Wat is een fundamenteel jaar in human resources? Een human resources-programma is bedoeld om mensen uit te rusten met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om te slagen in human resource management. Tijdens de duur van het programma kunnen deelnemers een aantal uitdagende taken op zich nemen om hun communicatie, intellectuele, probleemoplossende en intellectuele capaciteiten te verbeteren. Taken zijn gebaseerd op branchespecifieke scenario's, en veel zijn zelf- en peer-reviewed.

Afgestudeerden van dit programma hebben de neiging om veel praktische vaardigheden te bezitten, waaronder sterke communicatie, kritisch denken en het oplossen van problemen. Elk van deze vaardigheden is interdisciplinair en kan afgestudeerden goed van dienst zijn in zowel de human resources-industrie als op andere gebieden. Ze kunnen ook nuttig blijken te zijn in het persoonlijke leven.

De kosten van een basisjaarprogramma variëren van school tot school. Factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten van het onderwijs, zijn de duur van het programma en de kosten van levensonderhoud.

Studenten die afstuderen met een stichtingsjaar in human resources kunnen over de vaardigheden beschikken die ze nodig hebben om een ​​carrière in human resource management na te streven. Velen gaan echter door met het behalen van een vierjarige graad in human resources, bedrijfsbeheer, bedrijfskunde of een ander gerelateerd vakgebied. Een persoon die rechtstreeks naar het personeel gaat, kan worden gekwalificeerd voor functies zoals generalist van de human resources, personeelsspecialist, persoonlijke recruiter, assistent-opleidingsmanager, assistent voor vergoedingen en uitkeringen, salarisadministrateur en persoonlijke griffier.

Veel scholen bieden graden in human resources aan, maar waar een individu ervoor kiest om te gaan, hangt uiteindelijk af van zijn of haar locatie, budget en planning. Online cursussen bieden de grootste mate van flexibiliteit, ideaal voor diegenen die fulltime moeten werken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
The Manchester College
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in human resource management te voeren. Het programma biedt uitdagende, veelomvattende leerervaringen en ontwikkelt stud ... +

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in human resource management te voeren. Het programma biedt uitdagende, veelomvattende leerervaringen en ontwikkelt studenten intellectuele, communicatie en praktische vaardigheden. -
Propedeuse
Voltijds
2 jaren
Campus