Filter
Propedeuse
Mauritius Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies op Mauritius 2019/2020

Een Basisjaar programma introduceert studenten om een ​​undergraduate degree curriculum. Het wordt aangeboden op verschillende scholen over de hele wereld, en het duurt meestal een jaar in beslag. Het helpt te verlichten studenten van een middelbare school niveau van de studie om meer uitdagende college werk.

Mauritius een eiland natie, zal dit Afrikaanse land biedt u het beste moment als je studeert aan de universiteit. De stranden van Mauritius en aan de kust leven van het land is gewoon adembenemend. U zult een ontspannen leven te leiden en te genieten van studeren in een van beide Universiteit van Mauritius of die van Technologie.

Cursus Studies op Mauritius

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Middlesex University Mauritius

Onze stichting programma geeft u de best mogelijke kans op de toegang tot een opleiding aan de Middlesex University. We leren in kleine, gespecialiseerde klassen en biede ... [+]

Onze stichting programma geeft u de best mogelijke kans op de toegang tot een opleiding aan de Middlesex University. We leren in kleine, gespecialiseerde klassen en bieden toegewijde individuele ondersteuning aan u voor te bereiden op undergraduate-niveau studie. De cursus omvat ook een inleiding tot de opleidingen aangeboden op Middlesex Mauritius.

De International Foundation programma is een eenjarige cursus gestroomlijnd op basis van vier modules, met een focus op een kernthema. Het centrale thema is ingesteld bij de aanvang van de cursus en is gebaseerd op een real-world scenario. De lessen worden gegeven door gespecialiseerde onderwerp docenten uit de hele universiteit.

De cursus zal:... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands