Filter
Propedeuse
Malta Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies op Malta 2019

Een stichting jaar zullen studenten voor te bereiden om hun meer geavanceerde graad curriculum te voltooien. Met verplichte vakken krijgen de leerlingen een goed beeld van hoe het leven zal zijn als ze worden toegelaten tot de opleiding en beginnen om hun dromen na te streven.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

Voorbereidend Jaar Programma's op Malta

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

STC Higher Education

NCC Education's Level 3 International Foundation Diploma voor Studies van het Hoger Onderwijs (L3IFDHES) is bedoeld voor sprekers van het Engels als vreemde taal die toeg ... [+]

International Foundation Year | Diploma niveau 3

NCC Education Foundation Year

Over

NCC Education's Level 3 International Foundation Diploma voor Studies van het Hoger Onderwijs (L3IFDHES) is bedoeld voor sprekers van het Engels als vreemde taal die toegang proberen te krijgen tot hoger-onderwijskwalificaties die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld.

Dit Foundation Diploma is:

Een waardevolle kwalificatie voor universitaire voorbereiding waarmee kandidaten hun Engelse taalvaardigheden (zowel algemene als academische) kunnen aantonen, samen met belangrijke overdraagbare studievaardigheden, culturele kennis en wiskundig inzicht, evenals een goed begrip van de essentiële concepten van bedrijf en economie (Business electives ) of computerprogrammering (Computing keuzevakken).... [-]

Malta Pembroke
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands