Keystone logo

1 Propedeuse Opleidingen in Hospitality Management 2024

Filters

Filters

  • Propedeuse
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Propedeuse Opleidingen in Hospitality Management

Foundation year-programma's zijn een goede optie voor studenten die mogelijk nog niet klaar zijn om deel te nemen aan studies. Deze programma's zijn ontworpen om op academisch niveau academische nauwkeurigheid en veldspecifieke concepten te introduceren.

Wat is een basisjaar in hospitality management? Kenmerkend is dat deze programma's een basis bieden in hospitality management met het doel studenten voor te bereiden op geavanceerde graden en mogelijke carrières in de horeca en de toeristenindustrie. Cursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals marketing, human resource management, evenementen en financiën. Cursusmateriaal kan synchroon, asynchroon of een combinatie daarvan worden aangeboden en kan vereisen dat studenten zowel een academische als praktische toepassing van hun ontwikkelende kennis en vaardigheden aantonen.

Het aangaan van een stichtingsjaar in hospitality management heeft het potentieel om niet alleen in het personeelsbestand, maar ook in het privé-leven van pas te komen. Naast de verfijning van organisatorische vaardigheden, kunnen geleerden ontdekken dat hun begrip van andere culturen en hun vermogen om te communiceren is verbeterd.

Factoren zoals programmaduur en vestigingslocatie kunnen van invloed zijn op de kosten van inschrijving voor een propedeuse. Studenten moeten een toelatingsvertegenwoordiger raadplegen om ervoor te zorgen dat een programma een goede financiële fit is.

Zodra een student een stichtingsjaar heeft afgerond met het studeren van hospitality management, zullen er waarschijnlijk nieuwe academische en carrièrekansen ontstaan. Door de voltooiing van het studiejaar kunnen geleerden betere opleidingen volgen op gebieden als hotelmanagement, cateringtechnologie, toerismebeheer en beheer van eten en drinken. Afgestudeerden landen vaak leiderschap en leidinggevende functies in fast food, hotels, catering, klantenservice, winkels en human resources-afdelingen. Sommige functietitels omvatten bestemmingsmanager, operations manager, restaurantmanager, verkoopvertegenwoordiger, directeur van eten en drinken en gastenservice manager.

Het kiezen van het te volgen basisjaarprogramma kan overweldigend zijn. Zoek voor hulp naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.