Filter
Propedeuse
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Voorbereidend Jaar Programma's in Canada 2019

Een stichting jaar kunnen de leerlingen krijgen klaar voor meer intense leren. Dit jaar durende programma hen kennismaken met het hoger onderwijs en helpt hen bij het beëindigen van cursussen die ze krijgt op de weg naar het beoogde gebied van studie.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Voorbereidend Jaar Programma's in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

CDI College

Het Law Enforcement Foundations-programma bereidt je voor op een veeleisende en bevredigende carrière in politiewerk, openbare veiligheid en wetshandhaving. Als je ooit g ... [+]

Canada's beste carrièregids, uitgegeven door Mediacorp, rangschikt carrières op het gebied van rechtshandhaving als een van de beste banenpaden voor sociale / maatschappelijke dienstverlening in Canada.

Het Law Enforcement Foundations-programma bereidt je voor op een veeleisende en bevredigende carrière in politiewerk, openbare veiligheid en wetshandhaving. Als je ooit geïnteresseerd bent geweest in het verkennen van een carrière in de rechtshandhaving, is dit het moment om de eerste stap te zetten!

Dit programma is ontworpen om u de kennis en basisvaardigheden te bieden die nodig zijn voor een succesvolle baan op dit gebied. Cursussen als Conflictoplossing, Onderzoekstechnieken, Criminologie en Menselijk Gedrag zullen je volledig voorbereiden op een lonende carrière in de wetshandhaving.... [-]

Canada Surrey Toronto
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands