$close

Filters

Resultaten weergeven

Voorbereidend Jaar Programma's in Administratieve studies 2022/2023

Een basisjaarprogramma is bedoeld voor personen die niet bereid zijn om een ​​bacheloropleiding te beginnen. Het basisjaar is bedoeld om studenten kennis te laten maken met een breed scala aan onderwerpen en hen voor te bereiden op wat er nodig is om een ​​vierjarige opleiding te voltooien. Wat is een fundamentjaar in administratiestudies? Dit programma richt zich op het voorbereiden van… Meer informatie

Een basisjaarprogramma is bedoeld voor personen die niet bereid zijn om een ​​bacheloropleiding te beginnen. Het basisjaar is bedoeld om studenten kennis te laten maken met een breed scala aan onderwerpen en hen voor te bereiden op wat er nodig is om een ​​vierjarige opleiding te voltooien.

Wat is een fundamentjaar in administratiestudies? Dit programma richt zich op het voorbereiden van individuen met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om een ​​carrière als kantoorassistent of manager na te streven. Tijdens hun studie kunnen deelnemers communicatie-, intellectuele en praktische vaardigheden ontwikkelen om hen te helpen een aantal complexe taken uit te voeren die typisch zijn voor een administratieve omgeving. Cursusleiders kunnen ook taken toewijzen die zijn gebaseerd op praktijkscenario's uit de praktijk en studenten adviseren over hoe ze het beste kunnen worden voltooid. Studenten kunnen worden aangemoedigd om peer reviews uit te voeren tijdens de duur van het programma.

Personen die afstuderen met een diploma bestuurskunde hebben over het algemeen veel waardevolle vaardigheden. Naast sterke administratieve vaardigheden, hebben afgestudeerden waarschijnlijk ook bewonderenswaardige communicatie en benijdenswaardige organisatievaardigheden. Elk van deze eigenschappen kan hen goed van dienst zijn in hun professionele en persoonlijke leven.

De kosten van een basisjaar in administratieonderzoek variëren van school tot school en van plaats tot plaats. Toekomstige studenten moeten voorafgaand aan het onderzoek onderzoek doen om ervoor te zorgen dat de school die zij kiezen binnen hun budget valt.

Deelnemers aan dit programma gaan over het algemeen door met het volgen van een vierjarige opleiding op het gebied van administratieve studies, zoals personeelszaken, bedrijfsbeheer, bedrijfsadministratie of kantooradministratie. Niet alle deelnemers blijven echter hun opleiding volgen. Sommigen gaan rechtstreeks naar het personeel en nemen functies aan zoals HR-managers, kantoorbeheerders, persoonlijke assistenten, verkoopmanagers en public relations-specialisten.

Wanneer een student ervoor kiest om zijn of haar opleiding te volgen, hangt alles af van zijn of haar locatie, budget en schema. Steeds meer instellingen bieden online cursussen aan, die handig zijn voor diegenen die werken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
The Manchester College
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in human resource management te voeren. Het programma biedt uitdagende, veelomvattende leerervaringen en ontwikkelt stud ... +

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in human resource management te voeren. Het programma biedt uitdagende, veelomvattende leerervaringen en ontwikkelt studenten intellectuele, communicatie en praktische vaardigheden. -
Propedeuse
Voltijds
2 jaren
Campus