Project Management Certificaatprogramma van 8 weken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Zet projectmanagementvaardigheden op je cv na twee maanden studie! Leer van praktiserende professionals over best practices, tools en technieken om projecten effectief te beheren, van initiatie en planning tot uitvoering en controle, en uiteindelijk projectoplevering. Praktische vaardigheden verwerven om projecten in technologie, biowetenschappen, bouw, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en andere industrieën effectief te leiden en te beheren.

Krijg een concurrentievoordeel wanneer u aan het werk gaat of naar die promotie streeft. Alles wat u leert, kan onmiddellijk op de werkplek worden gebruikt.

Hoofdinstructeur: Timothy Donahue-Bombosch, Ph.D.

Timothy Donahue-Bombosch, Ph.D., Extension Honoured Instructor, is een gecertificeerde Project Management Professional (PMP) ® met meer dan 10 jaar ervaring in het managen van projecten voor Cisco, Ericsson, Hewlett-Packard, IBM, Becton-Dickinson, Beckman Coulter , Genentech, Iridex, Affymetrix, Kaiser Permanente en Mindjet. Hij spreekt regelmatig over projectmanagement, contentmanagement, social networking en contentglobalisering.

Programma voordelen

Leer live online

Krijg overal ter wereld toegang tot interactief leren in klaslokaal! Woon geplande online sessies bij met je instructeur en klasgenoten naast het voltooien van je cursussen.

Intensief curriculum

Woon elke dag 3 uur lessen en workshops bij, van maandag tot en met vrijdag. Verdien 8 studiepunten (totaal 120 uur instructie).

Bereid je voor op het PMP®-examen

Ontwikkel een sterke basis voor het Project Management Institute (PMI) Project Management Professional (PMP) ®-examen.

Academische uitmuntendheid

Leer aan een vooraanstaande wereldwijde openbare universiteit.

Capstone Project

Bouw je portfolio met een realistisch sluitstukproject dat je voltooit terwijl je verder komt in de cursus.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Planning

Ga wekelijks door elk onderwerp en leer samen met je klasgenoten.

Week 1–2: projectinitiatie en planning Week 3–4: projectplanning en risicobeheer
Leer hoe u een project kunt starten, plannen voor het beheer van belanghebbenden kunt ontwikkelen en vereistenanalyse kunt uitvoeren. Je leert ook projecten te rechtvaardigen door ROI-analyse, haalbaarheidsstudies en een uitgebreide business case. Als gevolg hiervan krijgt u inzicht in het projectcharter als de output van uitgebreide initiatieprocessen die vervolgens de projectplanning en -levering sturen. De projecten van vandaag zijn meer tijdgebonden, stellen grotere technische uitdagingen en beschikken minder vaak over voldoende middelen dan in het verleden. Specifieke technieken kunnen u echter helpen om met projectrisico's om te gaan en potentiële problemen te herkennen en te beheren. Leer praktische methoden voor het voltooien van moeilijke projecten en ontdek hoe u deze methoden kunt toepassen op uw eigen projecten.
Week 5–6: projectkosten- en inkoopbeheer Week 7–8: uitvoering en controle van projecten
Het inkopen van producten en diensten is een essentieel onderdeel van de verantwoordelijkheden van een projectmanager. Leer de basisprincipes van het inkoopproces, van het ontwikkelen van inkoopdocumenten en specificaties tot het evalueren van leveranciersvoorstellen, het opstellen van geschikte contracten en het toezicht op de succesvolle uitvoering van contracten. Bekijk verschillende contractuele regelingen en vergoedingsopties. Een succesvolle projectmanager vertrouwt op een effectief managementproces en een projectbasisplan om de voortgang te bewaken, afwijkingen te identificeren en actie te ondernemen om de impact van problemen te verminderen. Leer hoe u de uitvoering van projecten beheert door voltooiing en evaluatie. Je verkent ook de tools en technieken voor projectbeheersing.

Na afronding ontvang je een certificaat van een geaccrediteerde instelling.

Programma details

Zomer 2020: 1 juni - 24 juli 2020

Toepassen uiterlijk: 13 mei

Collegegeld: $ 8.000 USD

Dit bevat:

 • Cursusonderwijs en studieboeken
 • Academisch advies

Het lesgeld omvat niet:

 • behuizing
 • maaltijden
 • vervoer
 • Persoonlijke activiteiten

Toelatingseisen

 • Grade Point Average (GPA): 3.0
 • Afronding van drie jaar niet-gegradueerde studie

Engels-taalvaardigheidsvereiste

Of je nu een student, werkende professional of levenslange leerling bent, je moet aantonen dat je Engels beheerst om in aanmerking te komen voor toelating tot een van onze programma's voor internationale studenten.

Opmerking: uw transcripties en referenties moeten de cursussen weerspiegelen die u in het Engels hebt voltooid. Onze toelatingsafdeling zal alle documentatie beoordelen en u informeren als er extra items nodig zijn. Houd er rekening mee dat ons toelatingsproces holistisch is en dat het voldoen aan de Engelstalige vaardigheidseis geen garantie biedt voor acceptatie. E-mail internationaladmissions@berkeley.edu met vragen of voor meer informatie.

U kunt op een van de volgende manieren aan onze Engelse taalvereisten voldoen:

Testuitslagen Interview Afstand doen
 • TOEFL: 90
 • IELTS: 7
 • DAAD: C1
 • Cambridge English First (FCE): C
 • TEM-4 of TEM-8: 70
Je voldoet aan de interviewvereiste als je een van de volgende minimumscores hebt behaald:

 • TOEFL: 79-89
 • IELTS: 6.5
 • TOEIC: 700-900
 • Cambridge English Priminal (PET) Passing Grade
 • ELS Level 112 met een ELS GPA van 3.0

of

 • U bent geslaagd voor een interview met een recruiter van UC Berkeley Extension. Interviews worden gehouden in uw eigen land.

U kunt een ontheffing aanvragen als u aan een van de volgende vereisten voldoet:

 • Je hebt een jaar voltijds college-niveau volledig in de Engelse taal gevolgd.
 • Je hebt met succes een universitair programma afgerond in een land waar Engels de officiële taal is.
 • U komt uit een land op de vrijgestelde lijst. Neem contact op met een adviseur voor meer informatie.
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students ... Lees meer

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students who want to study at Berkeley. We do not offer degrees. Instead, after you complete your studies with us, you’ll receive a certificate of completion, a transcript and the opportunity to transfer academic credits to your home university. For those of you who are working professionals, our programs will provide you with in-depth skills and learning that you can apply to your current position or a new job in the workplace. Lees Minder
Berkeley , San Francisco + 1 Meer Minder