Programma "management Training Voor De Nationale Economie Van De Russische Federatie Van Organisaties"

International Institute Of Management LINK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programma "management Training Voor De Nationale Economie Van De Russische Federatie Van Organisaties"

International Institute Of Management LINK

Sinds 1997, bij presidentieel decreet van 23 juli 1997 Rusland is de uitvoering van de presidentiële Management Training Program voor de Russische nationale economie organisaties (hierna: het programma).

Het strategische doel van het programma - de ontwikkeling van het management te bevorderen om het concurrentievermogen en de efficiëntie van de Russische ondernemingen in een geglobaliseerde economie te verbeteren. Als onderdeel van het programma van de President's jaarlijks inschrijft meer dan 5.000 leiders van de reële economie, met inbegrip van meer dan 200 mensen in zestien regionale centra van het International Institute of Management LINK, erkend door de Federale Commissie voor de organisatie van management training.

Het programma van de President's omvat de volgende stappen:

 • Competitieve selectie van specialisten.
 • Training in het Russisch onderwijsinstellingen.
 • De stage in het toonaangevende Russische en buitenlandse organisaties.

training profiteert MIM LINK

 • MIM LINC geleidt leren voor part-time vorm met behulp van blended learning-technologie (blended learning), waardoor een effectieve ontwikkeling van de bevoegdheden van managers op de baan.
 • Internationaal niveau trainingsprogramma's ontwikkeld op basis van unieke lesmateriaal van de Open University in het Verenigd Koninkrijk, een strategische partner van LINK.
 • LINK is een leider in MBA rankings. Dus in 2015 nam hij:
  • 1e plaats volgens de rating van de krant "Izvestia" in termen van "persoonlijke en professionele ontwikkeling"
  • 1e plaats in de "Al-Russische consument rating van corporate training provider" in het "Classic MBA en andere lange-termijn beheer trainingsprogramma" in 2015,
  • Hij ontving de hoogste score van 4,77 in termen van "praktische toepasbaarheid van de kennis" op de resultaten van MBA SU 2015 poll.
 • Collegegeld in het presidentieel-programma is 2,5 keer lager dan vergelijkbare commerciële programma's. 33% van de kosten betaalt voor de federale begroting, 33% - van de begroting van het subject van de Russische Federatie en 34% onder het organisaties regisseren specialist training.
 • Gelegenheid tot het onderwijs voort te zetten en krijgen een MBA-graad, geaccrediteerd door de International Association AMBA.

Training Programs (niveaus A, B en Q)

In het kader van de presidentiële programma LINK verzorgt trainingen voor omscholing: Levels A - Geavanceerde, B - Basic en drie opleidingen (Q).

A. Programma:. "Beheer van succesvolle business" (de naam van het programma in het management van de regio's in de voorwaarden van de modernisering '),' Managing groeiende organisatie "

B. Program "Management in de business."

Q. Programma: "Innovative Small Business", "Beheer van innovaties in bedrijven" en "City management".

Programma niveau A en B - omscholingsprogramma's, van 550 klaslokaal Acad. gewerkte uren op basis van de Open Universiteit van de Britse cursussen. Programma's hebben vergelijkbare structuur gemeenschappelijk deel en speciaal deel anders.

Niveau A programma gericht op senior managers en zijn gericht op de uitvoering van het strategisch project verandert met de positie van zijn hoofd. Een noodzakelijke voorwaarde voor toelating tot deze programma's - de succesvolle presentatie van het project van de ontwikkeling van de organisatie. Een bijzonder onderdeel van de staat programma omvat een reeks van trainingen gericht op systemische holistische perceptie van zakelijke situaties.

Het programma is ontworpen voor complexe professionele training managers op verschillende niveaus, en voltooide de ontwikkeling en bescherming van het werk van de meester als een business project.

Het totaal van de twee niveaus van de programma's omvat de volgende blokken:

Strategic Management. Het biedt de kennis en vaardigheden van de drie belangrijkste elementen van strategisch management: strategische analyse, de keuze van de ontwikkelingsstrategie en de praktische toepassing ervan.

De economie in de praktijk manager. Om beter inzicht in de patronen van de werking van de economische omgeving van het bedrijf.

Management. Ontworpen voor competentieontwikkeling en doelmatigheid van het beheer in een management vraagstukken, team, het personeel en de hele organisatie.

Marketing. Leer te begrijpen en te segment klanten, maak een marketing plan om de componenten van de marketingmix te verbeteren: product, prijs, distributie en promotie.

Financieel beheer. Het maakt het mogelijk om de problemen van de analyse en de planning van de financiële transacties, budgettering en investeringsbeslissingen, kost en prijsstelling te begrijpen.

Business planning. Opgeleid om het systeem benadering van business management en business planning.

Vreemde Taal. Het programma van 180 Acad. hr., biedt studenten de mogelijkheid om van basisvaardigheden tot een niveau dat in het buitenland training na het afstuderen met succes te ondergaan. Het programma omvat de studie van de basiscursus van het programma van een vreemde taal, bijvoorbeeld, "Engels voor drukbezette mensen" (volgens de ingang niveau van kennis van de taal van de luisteraar) en extra business course "taal voor zakelijke communicatie."

Programmaniveau Q - trainingsprogramma's. Het volume van het programma - 120 klaslokaal Acad. uur. De programma's hebben een soortgelijke structuur en een gemeenschappelijk deel van een speciaal en anders laatste delen: het opstellen van een business plan of een innovatief project in het bedrijf. Het leren van een vreemde taal is niet voorzien.

De Q-programma "Innovatieve kleine bedrijven" en "Innovatiemanagement in bedrijven" zijn bedoeld voor managers die willen vaardigheden te verwerven verbeteren van innovatie management in het bedrijfsleven en organisaties.

Neem de volgende blokken:

Grondbeginselen van innovatie: ontwerpen van innovatieve processen en hun controlemechanismen; methodes en middelen voor innovatie management; de juridische basis van innovatie. De specificiteit van de vormen en stijlen van leiderschap in innovatie.

Het bevorderen van innovatie: Market Infrastructure Innovation; de markt brengen van nieuwe producten en technologieën; prijspraktijken in innovatie en kostenbeheersing methoden; bronnen en methoden van financiering van innovatieve activiteiten; risicobeheer; Ontwikkeling en implementatie van octrooi-beleid op het gebied van innovaties.

Game simulatie: computer business game business courses: MAXIMUM.

Keuzevakken. Als onderdeel van de opleidingen clushateli een van de keuzevakken:

 • Interactie met innovatie-intermediairs, consumenten en fabrikanten van high-tech producten
 • Zakelijke communicatie vaardigheden
 • Skills systematische aanpak / denken

Afsluitende werkzaamheden - business plan ontwikkeling van kleine innovatieve bedrijven of innovatieproject in de corporatie. Het biedt de vaardigheden systeem aanpak van het beheer van de onderneming.

Programma Q «City-Management" is bedoeld voor medewerkers van gemeenten en burgers met een interesse op het gebied van gemeentelijke activiteiten

Het volume van het programma - 120 klaslokaal Acad. uur. Het laatste deel - ontlading bescherming project om specifieke economische en economische problemen aan te pakken.

Het krijgen van een MBA (Master of Business Administration)

Presidential Program Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om hun opleiding voort te zetten op de LINC programma MBA "strategie". De MBA-programma "strategie" bestaat uit vier blokken:

 • Inzicht in de zakelijke omgeving, de wetenschappelijke basis van het bedrijfsleven in het management
 • De fundamentele professionele disciplines op het gebied van management
 • bijzondere onderwerpen
 • diploma ontwerp

Onderwijs voltooide implementatie (in parallel met de studie van keuzevakken) en de bescherming van de certificering proefschrift.

Met voortdurende training LINK produceren perezachet studeerde disciplines curriculum van de presidentiële programma op grond van het MBA-programma. Hetgeen moet leiden tot een aanzienlijke besparing van tijd en geld om de mate van MBA te verkrijgen.

Het onderwijsproces op LINK

Het is gebaseerd op de harmonieuze combinatie van de drie vormen van de opleiding:

 • klassikale cursussen op seminars (tutorials)
 • zelfstandig werk van de leerlingen met interactief leermateriaal en schriftelijke opdrachten,
 • bespreking van het programma in een groep van internet conference call en een e-mail.

Traineeship

Na het passeren van de opleidingen van alle soorten van de beste specialisten hebben het recht om een ​​stage in het toonaangevende Russische en buitenlandse organisaties. Stages worden georganiseerd voor groepen van specialisten gevormd door een tak of onderwerp. De duur van de stage, afhankelijk van het formaat en de gastheer van het bereik van 3 tot 12 weken. Buitenlandse stages worden gehouden in Duitsland, Nederland, Noorwegen, Verenigde Staten, Finland, Frankrijk, Japan en anderen. buitenland toegevoegd aan de lijst elk jaar.

Aan het einde van de President's programma niveaus A en B student ontvangt een diploma van werkverandering in de gevestigde vorm van het management, die het aantal academische uren en Language Program, en het recht om hun opleiding in het MBA-programma LINK blijven omvat.

Aan het einde van de president programmaniveau Q student ontvangt een getuigschrift van een voortgezette opleiding van de gevestigde monster.

Toelating tot het programma

Toelating tot de opleiding wordt gedaan op een concurrerende basis, en omvat de volgende stappen:

1. Indiening van documenten voor de toelating om te studeren in de desbetreffende regionale commissies van de presidentiële programma: van Moskou - om te leven in Moskou, Moskou Oblast - voor kandidaten die woonachtig zijn in de regio Moskou, en ga zo maar door. etc. De verstrekking van documenten in de regio Moskou is mogelijk door het MIM LINK.

2. Qualification (op basis van de analyse van de ingediende documenten uitgevoerd om te voldoen aan de formele vereisten).

3. Competitieve tests omvatten de evaluatie van: motivatie specialist (essay); vaardigheid in een vreemde taal (testen); vaardigheid in informatietechnologie (testen); het niveau van vakbekwaamheid (professionele interview).

4. Experts die de algemene wedstrijd voorbij zijn, die een opleiding willen op het programma A te ontvangen en aanbevolen door de Competition Commission, zijn geïnterviewd met de presentatie van het ontwikkelingsproject begrip van de zendende organisatie (individuele projectopdracht).

(Competitieve proeven uitgevoerd op een betaalde basis) (voor Moskou en de regio Moskou).

5. De inschrijving van studenten in onderwijsinstellingen / groepen en de betaling organisatie van de opleiding vindt plaats binnen 2 maanden na het passeren van de selectie en maakt het mogelijk om de overgang van de ene instelling naar de andere, totdat de definitieve goedkeuring van de lijsten.

Deze school biedt programma's in:
 • Russisch


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
550 uur
Deeltijd
Locations
Oekraïne - Donetsk
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oekraïne - Kharkiv
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oekraïne - Kiev
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Astrakan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Chabarovsk
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Chelyabinsk
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Ketel
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Krasnoyarsk
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Moskou
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Novosibirsk
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Samara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - St. Petersburg
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Tyumen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Ufa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Volgograd
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Voronezh
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Yekaterinburg
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - St. Petersburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Chabarovsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Yekaterinburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Astrakan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Chelyabinsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Ketel
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Novosibirsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Tyumen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Ufa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Voronezh
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Krasnoyarsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Rusland - Volgograd
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oekraïne - Kiev
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oekraïne - Donetsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oekraïne - Kharkiv
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan