Programma Professional Culinary Arts

International Culinary Center

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Programma Professional Culinary Arts

International Culinary Center

Over

In 600 uur neemt het Professional Culinary Arts-programma van het International Culinary Center u mee van basismesvaardigheden tot training op elk station op de lijn, waardoor u over echte kennis beschikt die u op elk gebied van de culinaire industrie ondersteunt. ICC's bekroonde Culinary Arts-programma, gecreëerd door de legendarische decanen Jacques Pépin, André Soltner en Alain Sailhac, brengt de bouwstenen van goed koken in een intensief 6-14 maanden dekkend programma, waarbij praktijklessen en theorie worden gecombineerd. Bovendien studeer je klaar om te werken met professionele keukenervaring via een 200 uur betaald externship *.

Wilt u uw opleiding uitbreiden tot buiten de keuken? ICC biedt een unieke Farm-to-Table-uitbreiding van het Professional Culinary Arts-programma dat studenten rechtstreeks naar het begin van de voedselketen brengt door middel van excursies en seminars met toonaangevende landbouwspecialisten. In samenwerking met ICC-afgestudeerde Dan Barber zullen studenten in New York het programma afronden met een unieke Farm Powered KitchenTM-trip naar Barber's Blue Hill in Stone Barns. Studenten in Californië zullen de voedselproductie, -distributie en -duurzaamheid uit eerste hand ervaren door een week lang excursies te maken naar biologische boerderijen, boerderijen, het Monterey Bay Aquarium en de boerenmarkt van het boothuis in San Francisco.

* Onbetaalde outsourcing is beschikbaar voor studenten die niet in aanmerking komen om te werken voor betalen in de Verenigde Staten en voor studenten met beperkte beschikbaarheid van het schema en / of andere specifieke vereisten die hun bekwaamheid om een ​​betaald externship te verkrijgen kunnen beperken.

Het programma wordt aangeboden in onze New York City

Beschikbare schemaopties:

  • Maandag-vrijdag: Dag - 6 maanden
  • Maandag-vrijdag: avond - 6 maanden (alleen NY)
  • Maandag Woensdag
  • Dinsdag donderdag
  • dinsdag

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 27, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
6 - 14 maanden
Locations
Verenigde Staten - Campbell, Californië
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan