Programma in Europese politiek

European School of Political and Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Programma in Europese politiek

European School of Political and Social Sciences

ESPOL biedt een programma in Europese politiek voor internationale studenten.

Dit is een geavanceerd programma dat zich richt op de regulering van hedendaagse samenlevingen in een geglobaliseerde wereld. Het gaat in op belangrijke politieke problemen en verkent de strategieën die zijn geïmplementeerd om ze op te lossen. De instructie richt zich op de regulering van de internationale politiek op Europees en mondiaal niveau, waarbij studenten worden uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de wereld van morgen te begrijpen en te beïnvloeden.

In het programma voor Europese politiek worden alle cursussen in het Engels gegeven en gericht op de Europese integratie en het Europese beleid. Daarnaast doen studenten een beginners-, een tussen- of een gevorderde cursus Frans in de Alliance Française.

Het programma omvat studiereizen naar Brussel, Parijs en andere Europese steden. Studenten kunnen kiezen om te studeren aan ESPOL tijdens het herfstsemester, het voorjaarssemester of voor een heel jaar. Studenten ontvangen een certificaat en 30 ECTS voor een semester of 60 ECTS voor een jaarstudie.

Het programma in Europese politiek staat open voor studenten en studenten die een semester of een jaar willen doorbrengen aan een van de grootste Franse universiteiten om hun kennis van Europese instellingen te ontwikkelen en om Frans te leren.

Toelatingseisen

Dit programma staat open voor studenten en afgestudeerden. Studenten dienen een kopie van hun meest recente diploma, hun academische transcriptie en een CV te sturen naar espol (@) univ-catholille.fr

60118_Capturadetelade2017-11-0714-05-43.png

60119_Capturadetelade2017-11-0714-05-44.png

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Price
Prijs
9,000 EUR
voor een jaar
Locations
Frankrijk - Rijsel, Hauts-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Rijsel, Hauts-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan