Professionele stage

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Stages zijn de beste manier om hands-on ervaring in uw gebied van studie te krijgen. Al bijna twee decennia Collegium Civitas is het opbouwen van een netwerk van stages stages, bestaande uit tientallen van toonaangevende organisaties in Warschau. Onder hen zijn er nationale en internationale, niet-gouvernementele en staat, evenals, de media, het bedrijfsleven en culturele instellingen.

Een stage-programma is een van deze instellingen zullen u de perfecte gelegenheid om uit te breiden en te diversifiëren uw werk ervaring, die je later kunt opnemen in uw professionele portfolio en CV te geven. Als gevolg daarvan zul je je competitieve kansen verhogen om de hoge eisen van de arbeidsmarkt te voldoen. Stages worden begeleid door de stagecoördinator coördinator bij Collegium Civitas. Optioneel academische krediet kan worden toegekend op basis van een bevredigende voltooiing van de werkzaamheden en academische verwachtingen, met inbegrip van een regelmatige dagboek en scriptie.

Een credit uur wordt toegekend voor elke 25 werkuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over stageplaatsen. Merk op dat de optie stage is beschikbaar voor studenten die ten minste één andere niet-cursus in de zomer school.

3-6 ECTS

Duur en data variëren

Entry kwalificatie

Middelbare school / secundair onderwijs (of hoger)

Er zijn geen vereisten voor deze cursus, hoewel cursussen en ervaring plaatsing van invloed kunnen zijn. Poolse taal niet vereist.

De documenten van binnenkomst kwalificatie worden in de volgende talen aanvaard: Engels.

Vaak kunt u een geschikte transcript van uw school te krijgen. Als dit niet het geval is, zal je officiële vertalingen samen met geverifieerde kopie van het origineel nodig.

Taaleisen

Engels

Andere eisen

Ten minste 1 referentie (s) moet worden verstrekt.

Een motivatiebrief moet worden toegevoegd aan uw aanvraag.

Collegegeld

$ 1.150,00 per programma Stages moeten worden gecombineerd met ten minste één andere zomerschool cursus (anders dan de Poolse taal).

Kosten programma zijn plaatsing, oriëntatie en ondersteuning in verband met stage en de ziekte- en ongevallenverzekering. Assistentie is voorzien van accommodaties, maar het is niet inbegrepen in de prijs van de stage als het kan variëren.

  • Aanvraagrechten $ 50,00 eenmalige
  • Stort $ 250,00 eenmalige
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Collegium Civitas is a modern non-public university located in the heart of Warsaw,the most dynamic capital city of Central and Eastern Europe.

Collegium Civitas is a modern non-public university located in the heart of Warsaw,the most dynamic capital city of Central and Eastern Europe. Lees Minder