Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursussen bieden een mogelijkheid aan professionals die een zorgvuldig gestructureerd programma waarderen dat hen helpt Engels te gebruiken in een breed scala aan werkactiviteiten.

Studenten krijgen taaltaken toegewezen die direct verband houden met hun beroepsleven, of het nu gaat om de rechten, informatietechnologie, geneeskunde, wetenschappen, ingenieurswetenschappen, olie

Onze speciaal geselecteerde docenten voor de individuele lessen of groepslessen hebben de relevante kennis en onderwijsvaardigheden voor het interessegebied van de student. Deze cursussen helpen u een niveau van passend Engels te bereiken dat u met vertrouwen kunt gebruiken in uw carrière. ESP-cursussen kunnen worden gevolgd in combinatie met General English Courses, Business English Courses of andere cursussen.

Enkele voorbeelden van gebieden met professioneel Engels zijn:

 • Engels voor Engineering
 • Engels voor medische professionals (artsen, tandartsen, apothekers, verpleegkundigen
 • Luchtvaart Engels
 • Engels voor toerisme
 • Engels voor juridisch / juridisch Engels
 • Engels voor Art
 • Financieel Engels of Engels voor financiën
 • Engels voor IT
 • Engels voor journalisten
 • Engels voor de olie
 • Engels voor het leger
 • Maritiem Engels
 • Engels voor landbouw

Opmerking: Studenten die deze cursus boeken, moeten de school van tevoren gedetailleerde informatie verschaffen over hun professionele leven en de Engelse taalbehoeften. Dit zal de leraar in staat stellen om een ​​geschikt leerprogramma te ontwerpen en de student (en) de meest geschikte middelen te bieden tijdens de studie.

 • Periode van operatie: Het hele jaar door
 • Niveau: van beginner tot gevorderd
 • Duur van 1 les: 45 minuten
 • Lessen per week: 20 lessen (15 uur), 30 lessen (22,5 uur)

Combinatie Algemeen Engels groep 20 lessen per week Individueel Engels 10 lessen per week

Deze cursus is ideaal voor studenten die hun algehele Engelse kennis in een groepssetting 's ochtends willen verbeteren, wanneer ze al hun taalvaardigheden kunnen oefenen door middel van interactief klaswerk, terwijl ze hun aandacht' s middags op hun professionele behoeften richten. Door deze privélessen kunnen ze, met de hulp en begeleiding van hun leraar, werken aan het samenbrengen van hun professionele expertise en hun kennis van het Engels, om hun vermogen te ontwikkelen om als experts in hun vakgebied te functioneren in een Engelse werkomgeving.

Zoals bij alle individuele lessen, is het belangrijkste voordeel van deze regeling dat de individuele aandacht van de leraar volledig op één student is gericht, dus de cursus zelf wordt door de student en de leraar gezamenlijk overeengekomen en is gebaseerd op de professionele behoeften van de student, aan wie hij / zij wordt gevraagd om met de docent te bespreken aan het begin van de cursus.

Combinatie Algemeen Engels groep 20 lessen per week Professioneel Engels groep 10 lessen per week (beschikbaar voor minimaal 2 studenten)

Deze cursus is erg handig voor collega's of professionals op hetzelfde gebied die een vergelijkbare Engelse taalvaardigheid hebben en die hun algemene niveau van Engels willen verbeteren met andere studenten in de ochtend, terwijl ze zich in de middag willen concentreren op specifieke gemeenschappelijke delen van hun professionele werk .

Samen met hun docent kunnen ze de doelen van de cursus vaststellen en bepalen welke hiaten in hun kennis van het Engels het meest relevant zijn voor hun werk.

Dit zorgt ervoor dat studenten meer vertrouwen krijgen in hun algemene Engelse vaardigheden en in hun toegepaste Engelse kennis voor gemakkelijker overbrengen naar hun professionele context.

Gesloten groepen 20 lessen per week (beschikbaar voor minimaal 4 studenten)

Deze cursus is bedoeld voor studenten die zich uitsluitend en intensief willen concentreren op hun professioneel Engels met anderen met een vergelijkbare professionele achtergrond, ongeacht of ze al dan niet samenwerken.

Met zijn intense focus op een specifiek vakgebied, zijn de lessen van een dergelijke cursus een interessante en efficiënte manier om het Engels van studenten zo relevant mogelijk te verbeteren op hun specifieke interessegebieden, omdat de inhoud en doelstellingen van de cursus in de klas met elkaar worden besproken. de leraar, om te zorgen voor effectieve resultaten voor alle betrokken studenten en het vertrouwen te garanderen dat nodig is om vloeiend en comfortabel te kunnen functioneren in hun respectieve professionele omgevingen wanneer ze Engels gebruiken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Gateway School Of English »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum