Professionele En Commerciële Dance - FDA Full-time [shockout Kunst]

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Professionele En Commerciële Dance - FDA Full-time [shockout Kunst]

University of Bolton

Professional & Commercial Dance - FdA full-time [Shockout Arts]

Deze cursus is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Bolton en Shockout Kunsten, gevestigd in het centrum van Manchester, en is ontworpen om u de rand om te slagen in de drukke podiumkunsten markt geven.

De cursus is ontworpen om de behoeften van professionele commerciële organisaties die actief zijn in deze sector weerspiegelen. Het richt zich op het ontwikkelen van uw praktische vaardigheden om een ​​hoog niveau en je zult je fysieke dans training in high-standaard-industrie goedgekeurd dansstudio's Shockout Arts 'ondernemen. Daarnaast zal je studie van specialistische vakgebieden worden ondersteund door kennis en begrip van de belangrijkste concepten die nodig zijn voor een all-round waardering van commerciële dans in een professionele context.

U krijgt een grondige in ballet, jazz en hedendaagse dans te verwerven, en de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in een verscheidenheid aan spannende en veeleisende beroepen in deze industrie te ontwikkelen.

Over de cursus

Shockout Arts heeft langdurige banden met organisaties en werkgevers in de podiumkunsten-industrie in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Het programma is ontworpen om de huidige en toekomstige behoeften van deze werkgevers aan te pakken, en om uw prospects levenslange carrière als professioneel danser commerciële verbeteren.

Daarnaast, zeer ervaren docenten Shockout Arts 'zijn erop gebrand om de tijd die je met hen doorbrengen als academisch stimulerend en lonend mogelijk te maken. De cursus omvat een aanzienlijk deel van de praktische training en workshops waar u een scala van technieken uit de meeste genres van commerciële dance zal ontwikkelen.

Shockout Arts 'personeel genieten van een welverdiende reputatie voor zijn aanspreekbaar en geïnteresseerd in hun studenten vooruitgang. Als een student op de FDA voor professioneel Dance programma dat u verzekerd individuele ondersteuning en begeleiding in elke fase.

Bijzonderheden

  • Het programma beschikt over een verscheidenheid van onderwijs- en leermethoden, waaronder bezoeken, workshops, gastsprekers, met een bereik van de wekelijkse praktische dans trainingen gelijk is aan de industrie standaarden worden verstrekt.
  • De twee jaar durende programma bestaat uit een stage in de podiumkunsten industrie.
  • Het programma wordt geleverd door academische medewerkers die professionele praktijk van het bedrijfsleven. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van het programma is relevant en up-to-date.
  • De focus van de evaluaties is gevarieerd en omvat een reeks van praktische activiteiten die worden onderbouwd met wetenschappelijk werk op basis van evaluaties, die professioneel worden uitgevoerd.
  • Er is een combinatie van theorie en praktijk gedurende het gehele programma.

Wat je leert

De praktische elementen van deze cursus te betrekken workshops en gestructureerde opleiding in een reeks van dance genres. Deze worden ondersteund en onderbouwd door de theorie elementen geleverd door middel van lezingen, presentaties, seminars en tutorials met behulp van de Universiteit van Bolton virtuele leeromgeving Moodle.

U zult extra inzichten en kennis op te doen door het bijwonen van lezingen gegeven door een bezoek aan sprekers die actief zijn professionals uit de industrie.

Terwijl deze stichting graad wordt onderwezen op Shockout Arts studio's in Manchester, zal je officieel ingeschreven als student aan de Universiteit van Bolton geeft u volledige toegang tot alle faciliteiten van de universiteit. Veel van deze middelen zijn elektronisch beschikbaar, zodat je ze op afstand kunnen gebruiken. In het bijzonder, Moodle hebt u toegang tot lesmateriaal en leermiddelen via het internet, zodat je kunt werken aan je studie van overal op elk moment.

Wat u zult studeren

Niveau 1 - HE4 Historische Context en klassiek ballet; Creative Arts Research and Professional Practice; Contemporary Dance Techniek; Inleiding tot Commercial Dance; Technische Jazz; Performer Technische vaardigheden.

Op niveau 2 onderbouwing theorieën en praktische elementaire dans vaardigheden worden ontwikkeld tot een vergevorderd stadium en toegepast op een reeks van professionele en commerciële dance genres.

Het ervaren van de Industrie (Werkervaring in het Performing Arts Industry); Technische Jazz 2 en prestaties; Contemporary Dance Techniek 2 en prestaties; Commerciële Dance Showcase; Geavanceerde Classical Ballet Technique; Choreografische Devices.

Gedurende het programma wordt u aangemoedigd om na te denken over de ontwikkeling van uw academische en professionele vaardigheden en aanbevelingen doen voor zelfverbetering. Je leert je eigen prestaties en gestelde doelen gebouw te beoordelen aan de totstandbrenging van uw academische en professionele Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP).

Toelatingseisen

Deze cursus staat open voor UK en EU-studenten. Toepassingen van de internationale studenten kunnen meestal niet worden aanvaard, omdat het onderzoek locatie voor deze cursus niet een Tier 4 licentie. Daarom, als u sponsoring onder Tier 4 (dwz een Tier 4 internationale studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk) moet dan helaas zullen we niet in staat om uw aanvraag voor deze cursus te overwegen.

160 UCAS punten van ten minste één, maar bij voorkeur twee, A2-niveaus (of gelijkwaardige zoals BTEC of HND) en ervaring dans voorkeur.

Je moet ook vijf GCSE gaat in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels.

Daarnaast bent u verplicht om een ​​auditie bij te wonen als onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kwaliteit van de auditie is de primaire basis waarop aanvragers, met ten minste het minimum toelatingseisen, zijn geselecteerd. Er is een auditie van £ 30 per aanvrager van 2014 toegang tot het programma, te betalen direct naar Shockout Kunsten aan de auditie.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Home / Fee EU; 11,250.00 £ - International Fee