Professioneel culinair / bak- en banketdiploma
Pacific Institute Of Culinary Arts
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Vancouver, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Kookkunsten
Studenten beginnen met mesvaardigheden, culinaire termen en het gebruik van apparatuur, gevolgd door smaakvolle bouillon, de kunst van het saucier, vlees, gevogelte, vis, schaaldieren, groenten, gebak en brood bakken - in een praktisch formaat waarmee studenten kunnen beoordelen hun creaties gebruiken al je zintuigen. Waardeer het verschil dat een aromatische bouillon maakt in risotto en proef een perfect gereduceerde portsaus voor lamsvlees.
Baking & Pastry Arts
Studenten beginnen met meten en schalen, terminologie, ambachtelijk brood, banketdeeg en beslag, dessertsauzen, vullingen, chocolade, suiker en een verscheidenheid aan klassiek, modern en kerstgebak. Studenten maken ingewikkelde garnituren en leren professionele platinggeheimen - in een praktisch formaat waarmee studenten hun technieken kunnen oefenen en ontwikkelen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Certificaat in bakken - Pre-Employment
- Toronto, Canada
Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
- Toronto, Canada