Professioneel programma in de internationale betrekkingen

European School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Professioneel programma in de internationale betrekkingen

European School of Economics

Welkom bij Global Diplomacy aan de ESE

Het doel van deze cursus is om u te voorzien van een basiskennis van buitenlandse zaken en laten u kennismaken met de fundamentele beginselen van de internationale betrekkingen in de politicologie kader. Deze beginselen zullen dienen als basis voor de meer gevorderde studie op het gebied van internationale betrekkingen en zal u helpen niet alleen het kritisch denken vaardigheden die je nodig hebt om conflicten tussen staten, maar het menselijk realtions vaardigheden die je nodig hebt om ze proactief te voorkomen analyseren ontwikkelen. Het verschil tussen de internationale betrekkingen en mondiale diplomatie is dat terwijl de traditionele internationale betrekkingen is een studie uit de verte, zal de diplomatie je voorbereiden om een ​​oplossing actief voort te zetten.

Diplomatie, in zijn zuiverste vorm is niet de kunst van de heersende over je rivalen om verandering te maken, maar de orkestratie van perfectie van communicatieve vaardigheden om het begrip en harmonie te bouwen in de wereld zoals hij is.

Het creëren van een meer harmonieuze wereld is afhankelijk van het individu, zijn niveau van verantwoordelijkheid, zijn creativiteit, zijn ideeën, zijn visie.

Course Delivery

Cursisten zullen 2 van de volgende drie modules moeten naast hun keuze uit twee modules uit de beschikbare business en management cursussen beschikbaar. E Business and e-commerce en International Business Decision Making worden hier getoond als ze de breedste toepassing spectrum, maar studenten worden aangemoedigd om op basis van reeds verworven competenties en ambities koos.

DIPLOMATIEKE METHODEN EN EXTERNE BELEID

Opzet van de cursus

Moderne staten en quasi-gouvernementele organisaties geconfronteerd met een steeds technischer en complexer agenda in de loop van het uitvoeren van hun buitenlands beleid. Deze cursus houdt zich bezig met de manier waarop staten voeren hun bedrijf internationaal en hun buitenlands beleid. Het algemene doel is om studenten van de politiek, het beheer en andere praktische en analytische inzicht geven in de problemen en vraagstukken die voortvloeien uit de organisatie, vertegenwoordiging, onderhandelen, verdragen en multilaterale diplomatie van moderne staten en quasi-gouvernementele organisaties. Seminars zal betrekking hebben op de organisatie van het ministerie van buitenlandse zaken en onderhandeling methoden. Case studies zullen worden getrokken uit het verleden, heden en potentiële toekomstige brandhaarden, zoals het Joegoslavië-conflict, Gulf Way en het Midden-Oosten kwesties. Diplomatie is een essentieel element in de wereld van de wederzijdse overleven.

Course Delivery en Assessment

De cursus omvat lezingen en lezen van teksten, aanvullende boeken en kranten en tijdschriften met de mogelijkheid van audio-visuele methoden en gastsprekers. Twee examens dekt schriftelijke beoordeling worden van 40% met niet meer dan 20% gedefineerd orale beoordeling.

Economie van de werken, vrije tijd en consumptie

Focus ligt op de rol van werk, vrije tijd en het verbruik in de economie in Italië, Europa en wereldwijd. Onderwerpen zijn onder meer de historische evolutie van het werk en werkuur, moderne organisaties, de seksuele verdeling van arbeid en "vrouwen rol", de recente stijging van de werktijd. Alternatieve consumptie modellen zoals relatieve inkomen, aanvullende en permanente inkomsten worden gedekt. Ecologische kritiek op de consumptie wordt besproken, evenals toekomstige mogelijkheden in de transformatie van de structuren van het werk, vrije tijd en consumptie.

INTERNATIONALE RELATIES

Deze cursus is bedoeld om de deelnemers inzicht te geven in het principe actoren in de internationale betrekkingen scenario. Leerlingen maken kennis met het principe theorieën en benaderingen die de studie van de internationale betrekkingen vandaag regeren. Als het mogelijk is, zullen de studenten ook worden aangemoedigd om lezingen, seminars en presentaties bij te wonen buiten de school die om de belangstelling en het begrip van deze fascinerende onderwerp te verdiepen nuttige informatie en achtergrondmateriaal kunnen voorzien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,000 EUR
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Florence, Toscane
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Milaan, Lombardije
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Rome, Lazio
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan