professioneel management cursus

Indian Institute of Plantation Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Epas Accredited

professioneel management cursus

Indian Institute of Plantation Management

Professionele management cursus

Deze professionele management cursus is gericht op het verstrekken van management onderwijs om de nieuwkomers op de plantage en bijbehorende agri-business sector. Het programma is gericht op het combineren van de achterban actie met wereldwijde concurrentie en voorziet de studenten voor op leidinggevende posities in Agri-Plantation activiteitssector. Dienovereenkomstig, het programma voorziet de studenten met de nieuwste ideeën en technieken in management en technologie. Studenten dit programma ondergaat kan verwachten betere kansen van loopbaanontwikkeling. Verder, als individuen zouden ze beter uitgerust om de toekomst leiding te geven aan de industrie. Organisaties ook aanzienlijk profiteren van de professionele expertise verworven door de studenten via dit programma gebaseerd op een 'versneld leren benadering ' om hun managementvaardigheden te verwerven en aan te scherpen.Studenten worden blootgesteld aan de state-of-the-art ontwikkelingen in cyber-revolutie door middel van hands-on vaardigheden verwerven in internet en andere ontwikkelingen.

Cursus Duur: 24 Maanden Residential Course: AICTE Approved - Equivalent aan MBA

Cursus Structuur

De cursus is verdeeld in 6 klaslokaal trimesters die 117 studiepunten waaronder Corporate Training Segment van 12 weken. Het integreert technische, functionele, bestuurlijke en leidinggevende aspecten van het management met een mix van vaardigheden, technieken, kwaliteiten en waarden. De cursus wordt aangepast aan de eis van de industrie. De aanpassing van verschillende vakken wordt gewaarborgd door plantages en agri-business gerelateerde case studies, veldbezoeken waaronder "kamperen out " voor het sensibiliseren van de studenten. Studenten hebben ook de mogelijkheid van interacties met de industrie leiders door visie gebouw gesprekken.

Afgezien van de klas, studenten gebruik maken van hun tijd aan bibliotheek overleg, computerlokaal werken en werken op koers gerelateerde opdrachten, etc. en de begeleiding zal ook beschikbaar zijn voor de studenten voor het zoeken naar persoonlijk overleg met de faculteit voor verduidelijkingen op een behoefte basis.

Vakdidactiek & Academic Ambience

3D en Grounded Praxis Aanpak

Instituut 's vakdidactiek maakt gebruik van een verscheidenheid van benaderingen te leren. Naast de zaak-methode problemen analyseren en cyber leren, instituut maakt gebruik van de 3-D benadering van discussie, dialoog en conversatie. Instituut maakt ook gebruik van het concept van 'geaard praxis ' om studenten bewust te maken van de lokale omstandigheden en sociale kwesties. Instituut biedt wereldklasse academische sfeer voor het leren.

Zelf Development & Cultural Enrichment

Zelf Development & Culturele Verrijking is een continu proces bij het Instituut.Dit wordt vergemakkelijkt door de betrokkenheid van studenten bij creatieve activiteiten en deelname aan debatten, seminars, essay schrijven, muziek en poëzie en andere creatieve betrokkenheid die de holistische ontwikkeling van leerlingen te bevorderen.

Evaluatie & Grading System

De academische prestatie-evaluatie-systeem wordt gezien als een middel om het leren te bevorderen, en is ontworpen om het vermogen van de studenten om kennis toe te passen voor het oplossen van problemen en het vergroten van effectiviteit van de organisatie te beoordelen. De evaluatie is een continu proces op basis van opdrachten, quizzen, projectwerk, seminar presentatie, tussentijdse testen en eindexamen. CTS en SFA rapporten zullen worden geëvalueerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
24 maanden
Voltijd
Locations
India - Bangalore, Karnataka
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
India - Bangalore, Karnataka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan