Lees de Officiële Beschrijving

Multimedia productie

De Level 5 Multimedia Production-cursus biedt een basis voor de tools en technieken die worden gebruikt voor het werken in verschillende sectoren. Van interactieve media, videoproductie, geluidsproductie en grafische ontwerpvaardigheden, afgestudeerden van de Multimedia Production-cursus hebben meer kansen dan ooit tevoren.

Over de cursus

De Level 5 Multimedia Production-cursus biedt een basis voor de tools en technieken die worden gebruikt voor het werken in verschillende sectoren. Van websites, advertenties, beeldverwerking of animatie, afgestudeerden van de Multimedia Production-cursus hebben meer kansen dan ooit tevoren.

Het merendeel van de werkzaamheden aan de cursus is praktisch in plaats van op theorie gebaseerd, daarom krijgen studenten de mogelijkheid om gevarieerde en substantiële portefeuilles te produceren.

Studenten krijgen 'hands-on' training door ervaren docenten die studenten begeleiden en ondersteunen bij alle aspecten van Multimedia Production. Studenten hebben ook toegang tot hun eigen bewerkingspakket (iMac met Adobe Premiere Pro) en spiegelreflexcamera's.

Afgestudeerden van Multimedia Production kunnen doorgaan met het onderwijs of de professionele wereld betreden. Multimediaproductievaardigheden zijn vereist in alle professionele sectoren; vaardigheden aangeleerd aan het Kinsale College met studenten op elk carrièrepad dat ze kiezen te volgen.

Module Info

Beeldverwerking: 5N1292
Ontwerpvaardigheden: 5N0784
Multimedia Authoring: 5N1299
Multimedia Projectontwikkeling: 5N1300-communicatie: 5N0690
Werkervaring: 5N1356
Digitale filmverwerking 5N
Muziektechnologie 5N

Hoe aan te vragen

Aanvragen voor al onze cursussen zijn beschikbaar vanaf de eerste week van januari 2018 op de website en in het college voor alle cursussen die beginnen in september 2018.

Voor alle cursussen worden later in het jaar meestal in mei / juni interviews gehouden.

Carrièremogelijkheden

Dit volledige niveau 5-certificaat geeft toegang tot de cursus Multimedia, niveau 6 in Kinsale.

Het biedt ook toegang tot faciliteiten op basis van concurrentie voor een reeks hogescholen op het derde niveau.

Verdere studies

Studenten die met succes de Level 5 Award in Multimedia hebben behaald, komen in aanmerking voor de Level 6 Award.

Kinsale College heeft een formele link naar CIT in het kader van de CCPS en studenten komen mogelijk in aanmerking voor toegang tot Year 1 of Multimedia CR112 (portfolio en interview zijn verplicht).

Stage / ervaring

Deelnemers moeten 10 dagen stage ondernemen in een geschikte omgeving. Het College helpt deelnemers bij het identificeren van geschikte plaatsingen.

Faciliteiten in deze afdeling

Deze afdeling bevat de meest recente hardware en software. Faciliteiten omvatten Apple iMac, een reeks digitale videocamera's, fotocamera's, geluidsopnameapparatuur, muziek / soundtrack-productieapparatuur. Studenten hebben toegang tot groene schermfaciliteiten. 3D-computeranimaties worden geproduceerd met Cinema 4D.

Software omvat; Cinema 4D, Adobe Flash, Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Microsoft Office.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Kinsale College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum