Lees de Officiële Beschrijving

Process mapping kan een uiterst krachtig diagnostisch hulpmiddel voor uw organisatie. En je kunt goed vinden meer dan procedurele kwesties, waaronder structurele problemen, slechte controles, en mensen kwesties. Leren aanboren medewerker frustratie om processen vast te stellen en de oorzaak van kwaliteit en tijdigheid problemen te krijgen.

Leer de zestien symptomen van een gebroken proces en de vijf lenzen van proces-analyse te gebruiken om deze processen te wijzen in de behoefte aan directe aandacht. Ook leren de belangrijkste criteria om procesverbetering inspanningen te prioriteren.

Als je eenmaal hebt vastgesteld uw proces probleem, zult u in staat om de juiste verbetering van techniek, die continue procesverbetering, process redesign, Six Sigma, Lean technieken, en re-engineering kan plukken. De praktijk worden deze technieken op je eigen real-world processen tijdens de cursus, en vertrekken met een echte verbetering ideeën.

Door het gebruik van de fundamentele ontwerpprincipes, kunt u processen die bijzonder snel, dramatisch goedkoper, en dat produceren hoogwaardige producten of diensten. Leren te verwerken kosten, kwaliteit kost, fiets-, proces-afvang, wachttijd, en de werknemer frustraties als onderdeel van de diagnose van processen. Door kosten van proces en kwaliteit kost, zult u kunnen aantonen aan het senior management kostenbesparingen en return on investment kansen.

Verhuizen naar een proces gerichte organisatie vergt zowel een reeks vaardigheden en geest te stellen. De cursus geeft u de vaardigheden die je nodig hebt om echte procesverbetering vast te stellen binnen uw organisatie. U zal ook worden begeleid in het leiden en het vergemakkelijken van de geest te stellen dat uw organisatie zal rijden naar het volgende niveau van de prestaties. Leren hoe om te selecteren, organiseren en faciliteren procesverbetering inspanningen evenals de acht grote belemmeringen voor de verbetering en effectieve strategieën proces voor het overwinnen van deze belemmeringen.

Ten slotte is informatie-technologie, waardoor process management in een verscheidenheid van manieren. Volledige proces documentatie kan gemakkelijk worden bereikt met moderne software programma's. Nog belangrijker is, kunnen processen worden gesimuleerd om te doen "what if" analyse te maken en veranderingen in het proces design te valideren.

Wij raden u aan om uw proces problemen te brengen aan het seminar en de krachtige technieken en tools op deze processen praktijk. Verlaten met een actieplan om deze processen vast te stellen en vervolgens vast te stellen een omgeving van on-going proces verbetering in uw bedrijf of organisatie.

Leren:

  • Praktijk en de bouw van een verscheidenheid aan proces kaarten
  • Identificeer gebroken processen tot en met 16 verklikkerlicht symptomen
  • Evalueer huidige proces vermogen
  • Draai het personeel frustratie in ideeën om processen, mensen en systemen te verbeteren
  • Gebruik de krachtige ontwerp principes
  • Elimineer dubbel werk en bureaucratie
  • Verzamel statistieken op cyclus, proces-en wachttijd
  • Duik int o de details van de taken en procedures om problemen te vinden
  • Installeren en auditproces controles voor Sarbanes-Oxley
  • Organiseer uw procesverbetering inspanningenDoelgroep


Deze workshop is bedoeld voor professionals die willen "hands-on" ervaring in process mapping, verbetering en beheer, zoals: Procesverbetering teams of taakgroepen

IT-professionals

& Nb sp; Afdelingshoofden

Kwaliteit van professionals

Operationele professionals

Managers en supervisors


Zie 31 andere vakken van University of Tulsa College of Business Administration »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Mar. 2020
Duration
2 dagen
Deeltijd
Prijs
1,295 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Mar. 2020