Primaire - PGCE

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Primaire - PGCE

Cardiff Metropolitan University

Het PGCE Primary programma is ontworpen om studenten te voorzien van een scala aan uitdagende ervaringen met een continuüm van school en universiteit werk bieden, om studenten voor te bereiden om leerkrachten uit het basisonderwijs worden en om hen in staat te stellen de normen voor Qualified Teacher Status voldoen.

Cursus Inhoud

De School gebaseerde component van het programma omvat blok de school ervaring met partnerscholen. De studenten worden beoordeeld op hun schoolloopbaan ervaring volgens een set van criteria voor de Algemene Voorwaarden 1, 2, en 3. Succesvolle afronding van Term 3 stelt studenten in staat om de kwalificatie van de Qualified Teacher Status (QTS), uitgereikt door de General Teaching Council for Wales (GTCW) .De universitair sessies omvatten zowel ervaring in de leergebieden die in de Stichting Fase of ontvangen van de onderwerpen in het nationale curriculum orders. Alle universitaire modules worden bestudeerd op masterniveau, waardoor 60 studiepunten te achieved.All studenten leren Welsh als onderdeel van de universitaire programma en ongeveer 25 procent van onze studenten worden voorbereid voor onderwijsfuncties in het Welsh medium education.Employability en Carrière

Het programma biedt trainees met een Post Graduate Certificate in Education en aanbeveling voor Qualified Teacher Status (QTS), en biedt mogelijkheden voor de werkgelegenheid op het eerste niveau.

Tests

  • Geletterdheid Test

Er zullen twee tests voor postdoctorale aanvragers: De eerste zal testen spelling, interpunctie, grammatica en begrijpend. Deze test zal elektronisch worden ingevuld op de dag van het interview, maar een afdrukbare, proefexemplaar van het papier is hier beschikbaar. Deze test zal 30 minuten long.To bereiden op de eerste geletterdheid test, moeten aanvragers werken door het monster papier verstrekt. Daarnaast is de huidige geletterdheid vaardigheden te testen in Engeland, zoals te vinden op de DfE website, zal ook dienen als een nuttig referentie-instrument als de tests zijn vergelijkbaar in inhoud.

  • Gecijferdheid Test

Er zal een rekenvaardigheid test die zich richt op de functionele wiskunde die leraren nodig hebben in hun professionele rol te zijn.

  • Welsh medium aanvragers

Mensen die graag willen trainen voor de midden sector Welsh moet deze keuze duidelijk aan te geven op hun applicaties. Je zult in het Welsh medium scholen worden geplaatst en een deel van de universiteit bepaling is door middel van Welsh.

Tijdens het interview procedure wordt u beoordeeld op uw vermogen in zowel Engels als Welsh.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,996 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
- Home / EU, 9.000 EUR - International (full-time)