Pre-programma

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Pre-programma

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

De Pre-programma op CCSS is de perfecte all round voorbereiding van academische studie, maar ook als een geweldige kennismaking met het leven in een onafhankelijke zesde vorm college in het Verenigd Koninkrijk.

Ideaal voor studenten 14-17 jaar, elk Pre-programma geeft de student een persoonlijke leerervaring. Een mix van expert Engels taalonderwijs en de beste introductie tot lessen, sportieve activiteiten en culturele excursies te onderwerpen zorgt voor een lonende Engels leerervaring.

De Pre-programma op CCSS wordt aangeboden als een volledige eenjarige cursus en kunnen we korte cursussen aan te bieden voor twee termen, voor een termijn en voor een halve termijn. Alle Pre-programma cursussen kunnen leiden tot verdere full-time studie aan CCSS.

"Het was gewoon een heel ondersteunende sfeer. Mijn docenten waren geweldig en er altijd, de kleine klassen werkte echt goed en je voelde altijd verzorgd en dat je iets nuttigs leren waren. Het was geweldig. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. "

Chaiwut Jinnawat

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
23,000 GBP
International jaarlijkse vergoeding 2016-17
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cambridge, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates