Postgraduate Diploma

Zoek, Beste Cursus Studies

Master

Het verkrijgen van een postgraduate diploma is een van de mogelijkheden die mensen hebben na het voltooien van hun opleiding. In sommige situaties wil je wellicht meer informatie of een specialisatie binnen jouw vakgebied. Op zulke momenten is het zinvol om terug naar school te gaan.

Wat is een Postgraduate Diploma?

Een postgraduate diploma laat zien dat een individu een reeks cursussen heeft afgerond. Over het algemeen volgen studenten deze cursussen nadat ze hun bachelor hebben afgerond. Ze gaan terug naar school om binnen een ​​bepaald gebied of discipline meer te studeren dan wat de bachelor opleiding hen heeft geboden. Hier kun je in één lijn met je bachelor je onderwijs vervolgen.

Wat zijn de voordelen van het halen van een Postgraduate Diploma?

Dit type diploma kan mensen helpen om meer te verdienen, een baan binnen een specifiek vakgebied te krijgen, of het kan studenten helpen om zich op zijn of haar studie te focussen.

Wat zijn de Kosten van een Postgraduate Diploma?

De kosten van een postgraduate diploma verschillen per school en gebied. Over het algemeen is dit type studie goedkoper dan een bachelor studie.

Wat voor soort Carrièreverbetering kun je verwachten met een Postgraduate Diploma?

Ja, veel mensen gebruiken dit type diploma om de kansen op een baan binnen een bepaald vakgebied te vergroten. Het staat ze ook toe om hun toekomst een specifieke kant op te sturen.

Waarom Online Studeren?

Online opties zijn beschikbaar voor veel vakgebieden. Online een postgraduate diploma halen kan mensen de mogelijkheid geven om te studeren zonder dat dit invloed heeft op werktijden of privéleven.

Waar kan ik een Postgraduate Diploma halen?

Een verscheidenheid van online hogescholen en universiteiten bieden deze programma's aan. Een erkende school is altijd ideaal.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een Postgraduate Diploma?

 

Zoek hieronder naar jouw programma en neem contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze.Vul hier het formulier in om aan de slag te gaan.

Lees meer

Postgraduaat Diploma Logistiek En Supply Chain Management

Nelson Marlborough Institute of Technology
Campus of Online Voltijd 40 weken July 2018 Nieuw-Zeeland Nelson Nieuw Zeeland Online +1 more

Logistiek is een innovatieve industrie met voortdurend veranderende bedrijfsprocessen, bedrijfssoftware, tracking- en rapportagetechnologieën en bedrijfsmodellen. [+]

De logistieke- en toeleveringsketenindustrie is enorm en wereldwijd

Logistiek is een innovatieve industrie met voortdurend veranderende bedrijfsprocessen, bedrijfssoftware, tracking- en rapportagetechnologieën en bedrijfsmodellen.

De industrie is fel concurrerend, zowel op wereldschaal als op lokale schaal. Bedrijven die inkoop, just-in-time levering en relaties met externe leveranciers effectief kunnen beheren, zullen in staat zijn om hun eigen kosten te beheersen, win-winoplossingen met partners te scoren, bedrijfscontinuïteit te waarborgen en uiteindelijk een kerncompetentie te ontwikkelen die de basis vormt concurrentievoordeel en betere prijzen en service voor klanten.

Om deze redenen zijn er veelgevraagde en ervaren logistieke en supply chain managers in Nieuw-Zeeland, in onze belangrijkste exportmarkten (bijv. India, Noord-Azië, Zuidoost-Azië) en wereldwijd.... [-]


Postgraduate Diploma In De Horeca En Het Toerisme Beheer

London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore
Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Singapore

De Postgraduate Diploma in Hospitality en Toerisme Management is ontwikkeld door de London School of Business and Finance (LSBF) aan de toenemende vraag van Hospitality professionals voor een postdoctorale kwalificatie voldoen. Naast dit programma stelt studenten uit andere disciplines de kans om een ​​verandering in hun carrière te maken en voer de gastvrijheid en toerisme-industrie. Dit is een intensief programma, met studenten die een opleiding van niet minder dan 288 begeleid leren uur bij te wonen. [+]

De Postgraduate Diploma in Hospitality en Toerisme Management is ontwikkeld door de London School of Business and Finance (LSBF) aan de toenemende vraag van Hospitality professionals voor een postdoctorale kwalificatie voldoen. Naast dit programma stelt studenten uit andere disciplines de kans om een ​​verandering in hun carrière te maken en voer de gastvrijheid en toerisme-industrie. Dit is een intensief programma, met studenten die een opleiding van niet minder dan 288 begeleid leren uur bij te wonen.

Tijdens de cursus worden de studenten volledig ondersteund en hun ontwikkelingen worden regelmatig gecontroleerd door de vooruitgang evaluaties. De prestaties van leerlingen en tevredenheid wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de opleiding voldoet aan de academische en persoonlijke ontwikkeling behoeften van de studenten; en de industrie contacten ervoor zorgen dat het programma relevant en geschikt zijn voor de eisen van een carrière in de horeca en het toerisme management is.... [-]


Ashridge Postgraduate Diploma In De Organisatie Van Het Toezicht

Ashridge Executive Education
Campus Deeltijd 14 maanden April 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Hoewel coaching is over jou als persoon, toezicht onderzoekt de aard van uw relatie met de mensen die je coachen en de ontwikkeling van uw praktijk. [+]

Strenge. Relevant. Real. Relationele.

Word een geaccrediteerde begeleider en een expert in coaching toezicht. Maak een verschil maken voor uw praktijk van vandaag.

De Postgraduate Diploma in Organizational Toezicht * heeft het EMCC Toezicht Training Quality Award bereikt, samen met slechts een handvol andere toezicht programma-aanbieders.

Hoewel coaching is over jou als persoon, toezicht onderzoekt de aard van uw relatie met de mensen die je coachen en de ontwikkeling van uw praktijk.

Toezicht levert een belangrijke bijdrage aan de professionele ontwikkeling en kwaliteitsborging van consultants en executive coaches. Het kan een belangrijke onderscheidende factor in de markt te zijn en steeds grotere rol in veel formele advies en coaching kwalificaties.... [-]


Postgraduate Diploma In Business Management

British School of Management in Prague
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Tsjechië Praag

Het EduQual Diploma in Business Management (BM) is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van senior / middenbeheerders bij het uitvoeren van hun activiteiten en om hun voortgang te vergemakkelijken naar hogere niveaus binnen hun organisatie. [+]

De EduQual Diploma in Bedrijfskunde (BM) Is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van senior / middenbeheerders bij het uitvoeren van hun activiteiten en om hun voortgang te vergemakkelijken naar hogere niveaus binnen hun organisatie.

Managers moeten zich bewust zijn van problemen, hun potentiële resultaten en gevolgen kunnen analyseren en beslissen hoe ze reageren. Zij hoeven geen deskundige op alle terreinen te zijn, maar ze moeten een algemeen bewustzijn hebben van welke specialistische voorzieningen en diensten er bestaan ​​en hoe ze kunnen helpen bij het uitvoeren van die rol.

Het programma omvat hedendaagse onderwerpen met cutting-edge inhoud, die belangrijke problemen afspelen in de 21ste-eeuwse bedrijfsomgeving, evenals de laatste ontwikkelingen in managementonderzoek. Het programma is geproduceerd om te voldoen aan de eisen van de Britse regelgevende instanties en de relevante benchmarkverklaringen van het Quality Assurance Agency (QAA).... [-]


Post-graduate Diploma In Bedrijfsadministratie

American Center for Education
Campus Voltijd Deeltijd 10 - 12 maanden August 2018 Singapore

ACE biedt het Post-Graduate Diploma in Bedrijfskunde (MBA Preparatory Programme - PGDBA) aan alle lokale en internationale studenten. [+]

ACE biedt het Post-Graduate Diploma in Bedrijfskunde (MBA Preparatory Programme - PGDBA) aan alle lokale en internationale studenten.

Toelatingseisen

Academische vereisten: - Bachelor diploma van een geaccrediteerde universiteit Engels Vereisten: - TOEFL iBT 54 of IELTS 5.5, of - Equivalent Engels niveau en vaardigheden, geverifieerd door ACE

Totaal cursusduur / instructietijden Voltijd: 10 maanden / 270 uur, 5 sessies per week x 3 uur - Deltijd: 12 maanden / 270 uur, 3 sessies per week x 3 uur Leveringswijze, Klasse Maat en Inname Levering: Lezingen en tutorials (Face to Face) - Klasse Maat: Minimum Zes (6) - Maximaal Veertig (40) - Inname: Ma, Mei, Jul, Sep en Nov van elk jaar *Opmerking: de cursusintake maanden kunnen worden aangepast. Cursus Synopses en Module Syllabus SEN 022: Academisch Engels Vaardigheidsniveau 2 2. SEN 023: Academisch Engels Vaardigheidsniveau 3 3. SACCT 231: Beginselen van boekhouding I 4. SECON 201: Principes of Microeconomics 5. SMATH 226: Grondslagen van de Statistiek 6. SFINC 345: Manager Finance 7. SMNGT 300: Management en organisatiegedrag 8. SMKTG 310: Principes of Marketing [-]

Postgraduate Diploma Historische Carving

City & Guilds of London Art School
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

City & Guilds of London Art School is er trots op dat het Verenigd Koninkrijk de enige historische Carving Postgraduate Diploma bieden, die gespecialiseerd is in beide Stone Carving of Houtsnijwerk. Onze Postgraduate Diploma kan worden gebruikt om een ​​verandering van de loopbaan van een andere discipline te vergemakkelijken of om de mogelijkheden van een bestaande praktijk uit te breiden als een beeldhouwer, carver of metselaar. [+]

City & Guilds of London Art School is er trots op dat het Verenigd Koninkrijk de enige historische Carving Postgraduate Diploma bieden, die gespecialiseerd is in beide Stone Carving of Houtsnijwerk. Onze Postgraduate Diploma kan worden gebruikt om een ​​verandering van de loopbaan van een andere discipline te vergemakkelijken of om de mogelijkheden van een bestaande praktijk uit te breiden als een beeldhouwer, carver of metselaar.

De Postgraduate Diploma is een 2-jarige opleiding, maar als u al hebt voltooid een van onze diploma's in Historisch Carving of een gelijkwaardige opleiding, toegang rechtstreeks naar het 2e jaar kan mogelijk zijn.

Het programma van de studie is ontworpen om uw individuele ervaring en uw ambities, weerspiegelen dan ook elementen van het Diploma cursussen zijn beschikbaar op vrijwillige basis. Deze omvatten ornament studie, figuur modellering, portret modeling, artistieke anatomie en contextuele studies zoals geologie, kunst- en architectuurgeschiedenis, de beroepspraktijk en een kennismaking met de huidige behoud praktijken en ethiek.... [-]


Blz. In Internationaal Hospitality Management

Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland
Campus Voltijd 12 maanden February 2018 Zwitserland Crans-Montana

De postgraduate opleidingen van Les Roches voor loopbaanwisselaars openen de deuren naar succes in de wereldwijde horecabranche [+]

Het Postgraduate Diploma in International Hospitality Management is een intensief éénjarig programma dat je de vaardigheden geeft om je carrière in de horeca te starten. Het is ontworpen voor loopbaanwisselaars zonder eerdere professionele ervaring in gastvrijheid.

Het programma bestaat uit een semester voltijdcursussen op de campus gevolgd door een stage van zes maanden. Een Business Field Trip naar Dubai is inbegrepen in het eerste semester. Deze graduate programma staat open voor houders van een bachelor's degree in elk gebied.

POSTGRADUAT DIPLOMA NAAR MBA

Het Postgraduate Diploma in International Hospitality Management biedt in aanmerking komende studenten de mogelijkheid om hun MBA te verdienen door middel van een extra semester van studies. ... [-]


Postgraduate Diploma In De Internationale Hotel Management

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Campus Voltijd 12 - 12 maanden May 2018 China Sjanghai

De Postgraduate Program is een fast-track intensieve 12 maanden cursus die is gericht op volwassen en geëngageerde carrière wisselaars en studenten die proberen hun theoretische kennis en praktische skillset uit te breiden naar kick start van hun carrière in de horeca. [+]

Kickstart uw carriere met onze postgraduaat diploma Het programma is ontworpen voor loopbaanwisselaars of studenten die hun theoretische kennis en praktische vaardigheden willen uitbreiden om hun carrière in de horeca te starten. Daarnaast nemen de studenten een breed scala aan cursussen voor algemene bedrijfsvoering praktijken in gastvrijheid. Hierdoor kunnen loopbaanwisselaars en jonge professionals succesvol slagen als managers in de wereldwijde horeca-industrie, zelfs als je bacheloropleiding in een niet-gerelateerd vakgebied moet zijn.

WAAROM LES ROCHES?

Verwerven multiculturele vlotheid en leer samen met een divers studentenlichaam in de wereldwijde gastvrijheid van Shanghai Breid uw netwerk uit via onze brancheverbindingen en wervingsbezoeken van tientallen topbedrijven per semester Ontwikkel je kennis en vertrouwen door middel van innovatieve curricula integratie theorie en real-world praktijk. ... [-]

Postgraduaat In Het Management

Toi Ohomai Institute of Technology
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar July 2018 Nieuw-Zeeland Rotorua +1 more

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die aan wetenschappelijk onderzoek en praktijk op de hoogte beheer te bevorderen. [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli, november Minimum IELTS 6.5 met geen band minder dan 6,0 Duur (duur van de studie) 1 jaar doel programma

Deze kwalificatie is bedoeld voor binnenlandse en internationale studenten op zoek naar wetenschappelijk onderzoek en praktijk op de hoogte beheer te bevorderen. Het zal voortbouwen op eerdere undergraduate degree, graduate en post graduate studies en versterken carrière ambities binnen gebied van management, business, informatietechnologie, gezondheid of gastvrijheid.

De geavanceerde standaard waarop de afgestudeerde zal werken biedt de mogelijkheid om theorie en praktijk te articuleren binnen het management scope. Afgestudeerden zullen bezighouden met onafhankelijk onderzoek aantonen een gevorderd niveau van kennis, het gebruik van discourse analysis en kritische onderzoek in een relevante management context.... [-]


Professioneel Diploma In Management En Leiderschap

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
Campus Deeltijd 8 - 14 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Onze Management en Leadership cursussen zijn een innovatief part-time programma dat u helpt bij het verbeteren en ontwikkelen van uw management mogelijkheden. [+]

Onze Management en Leiderschap cursussen zijn een innovatief parttime programma, dat u helpt bij het verbeteren en ontwikkelen van uw management mogelijkheden.

U werkt aan projecten op het gebied van werk op het werk, om uw opdrachten te voltooien, waardoor u waarde kunt toevoegen aan uw organisatie, terwijl u door het programma gaat. Een flexibel programma van korte intensieve studieblokken stelt u in staat uw studies te plannen over de behoeften van uw carriere.

Als gefaseerde prijs kun je zich inschrijven voor een diploma of mastercursus. In totaal duurt het ongeveer twee jaar om te voltooien, maar dit hangt af van het individuele studentenniveau, omdat het eerder kan worden afgerond.... [-]


Postgraduate Diploma In Het Bouwen Van Informatiemanagement

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De filosofie van het Building Information Management cursus weerspiegelt de steeds meer digitaal, multidisciplinaire en geïntegreerde karakter van de levering project, beïnvloed door de vraag van overheden en opdrachtgevers voor een grotere efficiëntie op bouwprojecten. Deze rendementen kunnen worden behaald door meer accurate prototyping, simulatie, kosten, planning, ontwerp, productie en exploitatie, en zal een vermogen van degelijke informatie management en data input voor Building Information Modelling (BIM) software. [+]

De Building Information Management Postgraduate Diploma cursus is ideaal voor mensen op zoek naar een beter begrip van Building Information Management, die niet willen om te studeren voor de volledige masteropleiding te krijgen

De filosofie van het Building Information Management cursus weerspiegelt de steeds meer digitaal, multidisciplinaire en geïntegreerde karakter van de levering project, beïnvloed door de vraag van overheden en opdrachtgevers voor een grotere efficiëntie op bouwprojecten. Deze rendementen kunnen worden behaald door meer accurate prototyping, simulatie, kosten, planning, ontwerp, productie en exploitatie, en zal een vermogen van degelijke informatie management en data input voor Building Information Modelling (BIM) software.... [-]


Msc In De Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

Goldsmiths, University of London
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De MSc in Cognitieve gedragstherapie (CGT) is bedoeld om studenten te voorzien van een gestructureerde opleiding waar studenten systematisch de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te oefenen als een cognitieve gedragstherapie therapeut kan verwerven. [+]

De MSc in Cognitieve gedragstherapie (CGT) is bedoeld om studenten te voorzien van een gestructureerde opleiding waar studenten systematisch de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te oefenen als een cognitieve gedragstherapie therapeut kan verwerven.

Op de cursus zullen de studenten in staat zijn om hun vertrouwen en competentie geleidelijk op te bouwen om hen te nemen van een beginner tot erkende vakman, met zowel de British Association of Counselling & Psychotherapy (BACP) en de British Association of Cognitive Behavioural & Psychotherapeuten (BABCP).

Uniek aan deze cursus zal sterk worden aangemoedigd om cognitieve gedragstherapie theorie en praktijk, waarbij de nadruk zal op het begrijpen van de relatie van de CBT aan andere psychotherapeutische modaliteiten en het op maat maken van de interventies aan de individuele behoeften te evalueren. Als zodanig is deze training in CBT wordt gepresenteerd in een breder kader van kritische en positieve psychologie.... [-]


Blz. In Internationaal Hospitality Management

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Spanje Marbella

De postgraduate opleidingen van Les Roches voor loopbaanwisselaars openen de deuren naar succes in de wereldwijde horecabranche [+]

Les Roches postdoctorale graden voor loopbaanwisselaars openen de deuren naar succes in de wereldwijde horeca-industrie - zelfs als je bachelordiploma op een niet-gerelateerd gebied staat.

Het Postgraduate Diploma in International Hospitality Management is een intensief éénjarig programma dat je de vaardigheden geeft om je carrière in de horeca te starten. Het is ontworpen voor loopbaanwisselaars zonder eerdere professionele ervaring in gastvrijheid.

Het programma bestaat uit een semester voltijdcursussen op de campus gevolgd door een stage van zes maanden. Een Business Field Trip naar Dubai is inbegrepen in het eerste semester. Deze graduate programma staat open voor houders van een bachelor's degree in elk gebied.... [-]


Afgestudeerd In De Architectuur Hoteleira®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campus Deeltijd 3 - 4 semesters Brazilië São Paulo

De snelst groeiende markt in Brazilië zal vergen architecten, ingenieurs, ontwerpers en adviseurs een diep begrip van accommodatie faciliteiten. Een gebied vol met details die direct van invloed zijn op de prestaties van de sector. [+]

Graduate in Architecture Hoteleira®

De snelst groeiende markt in Brazilië zal vergen architecten, ingenieurs, ontwerpers en adviseurs een diep begrip van accommodatie faciliteiten. Een gebied vol met details die direct van invloed zijn op de prestaties van de sector.

programma Overzicht van hosting bedrijf Modaliteiten en Categorie accommodatie faciliteiten De architectuur gericht op Hospitality Functionele architectuur en interieur economische tarief Hotels Projects Luxe hotels projecten en super-premium Villas projecten en Condo-Hotels naleving van de milieuwetgeving en Duurzaamheid / Green Hotels Accessibility Project Infrastructuur Leisure & Entertainment gespecialiseerde projecten voor sportvelden Golfbanen Projecten Inkoop en het uitbesteden van werkzaamheden en diensten Success Stories Data, tijden en duur ... [-]

Postgraduate Diploma In Accounting

Trinity College Dublin - Business School
Campus Voltijd 8 maanden September 2018 Ierland Dublin

Dit programma van acht maanden biedt niet-accounting afgestudeerden de mogelijkheid om hun carrière in de accountancy te versnellen en biedt aanzienlijke vrijstellingen van de examens van professionele accountantsorganisaties. [+]

Dit programma van acht maanden biedt niet-accounting afgestudeerden de mogelijkheid om hun carrière in de accountancy te versnellen en biedt aanzienlijke vrijstellingen van de examens van professionele accountantsorganisaties.

Ontworpen voor niet-accounting afgestudeerden, volgt deze full-time conversiecursus van acht maanden studenten snel op weg om een ​​gekwalificeerde accountant te worden en richt zich op de fundamenten van financiële administratie, management accounting, bedrijfsfinanciering, audit, belastingen en aanverwante gebieden. Het programma biedt aanzienlijke vrijstellingen van de examens van professionele accountantsorganisaties. Het is volledig geaccrediteerd door ACCA, Chartered Accountants Ireland en CIMA .... [-]