$close

Filters

Resultaten weergeven

Postgraduate Diploma's in Industrieel Ontwerpen 2021/2022

Het volgen van een postgraduaat diploma kan studenten helpen als ze kijken naar hun opleiding op hun gekozen gebied. Deze diploma optie biedt studenten meer gedetailleerde informatie over het onderwerp voor een dieper begrip. Wat is een postgraduaat diploma in industrieel ontwerp? Studenten beginnen typisch dit type programma met verschillende lessen over ontwerpfundamenten. Na het krijgen van e… Meer informatie

Het volgen van een postgraduaat diploma kan studenten helpen als ze kijken naar hun opleiding op hun gekozen gebied. Deze diploma optie biedt studenten meer gedetailleerde informatie over het onderwerp voor een dieper begrip.

Wat is een postgraduaat diploma in industrieel ontwerp? Studenten beginnen typisch dit type programma met verschillende lessen over ontwerpfundamenten. Na het krijgen van een sterke basis op dit onderwerp kunnen klassen ontwerponderzoek, strategieën voor industrieel ontwerp, ontwerpmedia omvatten over industrieel ontwerp, processen en materialen voor industrieel ontwerp, intermediair industrieel ontwerp, professionele praktijken in industrieel ontwerp, samenwerkingsontwerp en geavanceerd industrieel ontwerp . Studenten kunnen ook keuzevakken nemen, zoals de geschiedenis van de architectuur, duurzaamheid van de bouwomgeving, gebouwenomgeving, of inleiding tot grafisch ontwerp.

Een diploma in dit vak helpt ervoor te zorgen dat de studenten beter voorbereid zijn op de arbeidskrachten door te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals betere kritische denkvaardigheden. Studenten leren ook hoe ze beter in een team werken en specifieke industriële ontwerpvaardigheden ontwikkelen, zoals duurzame ontwerpmethoden.

Studenten besteden over het algemeen ongeveer een jaar aan het werken aan een industrieel ontwerp postgraduaat diploma. Studenten kunnen meerdere internationale scholen verkennen om het programma te vinden dat het beste bij hun behoeften past. Zorg ervoor dat u interessante scholen bel voor gedetailleerde kosten en financiële informatie, aangezien het sterk verschilt.

Zodra iemand dit diploma heeft verdiend, kunnen ze vinden dat ze in bepaalde domeinen hoger zijn, zoals kunst, zaken en onderwijs. Dit opleidingsniveau kan studenten voorstellen voor een uiteenlopende reeks job titels.Deze kunnen onder andere industriële ontwerper, mechanisch ontwerptechnicus, 3D-industrieel ontwerper, hoofdontwerper, geassocieerde ontwerper, industriële vormgeving aannemer, industriële productontwerper en medewerker industriële ontwerper zijn.

Een postdoctoraal diploma in industrieel ontwerp biedt studenten een uniek en uitgebreid perspectief op dit gebied. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
RUBIKA
Valenciennes, Frankrijk

Deze unieke specialisatie in Frankrijk is bedoeld om organisaties van het bedrijfsleven, project managers die verantwoordelijk is voor het ontwerp proces op operationeel en st ... +

Deze unieke specialisatie in Frankrijk is bedoeld om organisaties van het bedrijfsleven, project managers die verantwoordelijk is voor het ontwerp proces op operationeel en strategisch plan. -
Postgraduate Diploma
Voltijds
2 jaren
Frans
Campus