$close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Biologie 2022

Een postdoctoraal diploma kan studenten helpen om hun carrière uit te breiden. Dit type programma is meer gericht, waardoor studenten meer inzicht in een specifiek onderwerp kunnen krijgen. Wat is een postgraduaat in de biologie? Dit soort programma biedt studenten meer uitgebreide informatie over biologieonderwerpen. Gemeenschappelijke klassen kunnen gecentreerd zijn op celbiologie, microbiolo… Meer informatie

Een postdoctoraal diploma kan studenten helpen om hun carrière uit te breiden. Dit type programma is meer gericht, waardoor studenten meer inzicht in een specifiek onderwerp kunnen krijgen.

Wat is een postgraduaat in de biologie? Dit soort programma biedt studenten meer uitgebreide informatie over biologieonderwerpen. Gemeenschappelijke klassen kunnen gecentreerd zijn op celbiologie, microbiologie, neurobiologie, genetica van genetica, moleculaire biologie, fysiologie en immunologie. Voorbeelden van extra lessen die studenten kunnen volgen, zijn onder meer systeembiologie en bio-informatica, orale biologie en toegepaste recombinant-DNA-technologie. Sommige scholen hebben mogelijk hogere wiskunde- en aanvullende bètaklassen dan studenten met hun bachelordiploma. Deze kunnen lessen in statistieken, calculus, natuurkunde en scheikunde omvatten.

Beter tijdmanagement, stiptheid en organisatie zijn vaardigheden die studenten kunnen ontwikkelen tijdens hun postdoctorale biologie. Deze vaardigheden kunnen worden overgedragen naar de werkplek om studenten te helpen op te vallen tussen andere sollicitanten en afgestudeerden te helpen bij het veiligstellen van hun loopbaan.

Twee jaar is de geschatte tijd die het kost om een ​​diploma biologie af te ronden. Er zijn scholen over de hele wereld waar studenten dit soort onderwijs kunnen volgen. Voor meer informatie over de vereisten en kosten, moeten studenten contact opnemen met de universiteiten.

Na het afronden van een biologie postgraduaat, kunnen studenten in aanmerking komen voor een aantal vacatures op dit gebied en velden die gerelateerd zijn aan de biologie. Een idee hebben van de beschikbare banen is een goede manier om je voor te bereiden op het toepassen na het afstuderen. Studenten die dit type programma voltooien, komen mogelijk in aanmerking voor banen als microbioloog, farmacoloog, onderzoekswetenschapper in de levenswetenschappen of geneeskunde, hoogleraar in het hoger onderwijs, natuurbeschermingsfunctionaris en arts-assistent.

Een biologie postdoctoraal diploma kan studenten opzetten voor een aantal kansen voor loopbaanontwikkeling. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Saskatchewan staat bekend als de 'graanschuur van Canada', verwijzend naar zijn kracht als primaire producent van landbouwproducten en zijn bijdragen aan de natuurwetenschappe ... +

Saskatchewan staat bekend als de 'graanschuur van Canada', verwijzend naar zijn kracht als primaire producent van landbouwproducten en zijn bijdragen aan de natuurwetenschappen en toegepaste wetenschappen en biotechnologie. De afdeling Food and Bioproduct Sciences heeft twee hoofdstromen van onderzoek; voedingswetenschap en toegepaste microbiologie. Beide gebieden omvatten de ontwikkeling en toepassing van wetenschap en technologie in de pre- en post-harvest landbouw en in het toevoegen van waarde aan primaire landbouwproducten. In de afgelopen jaren heeft interdisciplinair onderzoek tussen de twee stromen geresulteerd in een verbeterde voedselveiligheid en -beveiliging, die de onderzoeksgrens voorbij traditionele voedingsmiddelen en microbiële producten hebben geduwd. De Afdeling Voeding en Bioproductwetenschappen streeft ernaar duurzame bronnen van hernieuwbare bronnen te gebruiken voor het produceren van gezonde voedingsmiddelen en voor consumenten aanvaardbare bioproducten om onze gezondheid, het milieu en een duurzame bio-economie te ondersteunen. -
Postgraduate Diploma
Voltijds
Engels
Campus