Filter
Postgraduate Diploma
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Postgraduate Diploma's in Australië 2019

Gaan terug naar school zinvol voor mensen die carrière mogelijkheden uit te breiden. In bepaalde omstandigheden kan het zeer gunstig voor een postgraduate diploma te bereiken in plaats van het nastreven van een bachelordiploma. 

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Cursus Studies in Australië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Media Design School

De Postgraduate Diploma is ideaal voor iedereen die een Bachelors diploma in een design-gerelateerde veld of een postgraduaat in Design is voltooid. ... [+]

De Postgraduate Diploma is ideaal voor iedereen die een Bachelors diploma in een design-gerelateerde veld of een postgraduaat in Design is voltooid.

Neem de volgende stap in uw academische carrière door het verkennen van de nieuwste, meest relevante beroepspraktijk in het ontwerp. U zult ook de ontwikkeling van de instrumenten te interpreteren, analyseren en kritiek design principes en nieuwe interdisciplinaire ontwerpstrategieën.

Afgestudeerden van de Postgraduate Diploma in Design in staat zal zijn om vooruitgang te boeken in de Master Media Design School of Design programma.

Carrière Pathways

Mogelijke loopbanen voor afgestudeerden van de Postgraduate Diploma in Design omvatten zowel strategische en design posities binnen ontwerpstudio's, bedrijven en adviesbureaus: Design project manager; Systeemontwerper; Merchandising en branding ontwikkelaar of strateeg; Duurzaamheid ontwerper; Interactive designer; Mobiele technologieën ontwerper; User experience designer; Ontwerp analist; Screen designer; Digitale animator; Informatie ontwerper; Product ontwerper en ontwikkelaar; Dienst ontwerper; Transmedia ontwerper; Packaging designer; Secundaire ontwerp leraar; Ontwerp consultant; Design Manager.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands