Postgraduate Diploma Landschapsarchitectuur Conversie

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduate Diploma Landschapsarchitectuur Conversie

Writtle College

* Onder voorbehoud van revalidatie

Waarom Writtle

De conversie cursus is ontwikkeld voor studenten die de MALA of MAGD uit andere disciplines zoals aardrijkskunde, sociologie, ecologie, kunst, architectuur. Studenten die het landschap en tuinontwerp, theorie, de bouw en de geschiedenis nodig om verder te gaan in de MALA en MAGD cursussen vereist zal zijn om 01:59 semesters van de hieronder vermelde opschalingsonderzoeken nemen. Bridging studies zijn optioneel voor de MAGD en afhangen van de vraag of een student uit een andere dan de tuin of het landschap ontwerp discipline is geïnteresseerd in de ontwikkeling van het ontwerp vaardigheden en een achtergrond voor tuinontwerp praktijk.

Extra workshops en seminars in plantaardige identificatie, tekenen, computer en andere media gerelateerde vaardigheden zullen de studenten te ondersteunen op basis van hun behoeften en belangen.

Wie is de cursus voor

Het diploma is een full-time (120 studiepunten) route bedoeld voor studenten met weinig of geen ervaring in de architecturen en die behoefte hebben aan belangrijke voorbereiding op de MALA of MAGD.

  • Een voorbeeld hiervan is een student met een eerste graad in de geografie of literatuur, die een deel van de theoretische achtergrond om verbinding te maken met het onderwerp van de MALA of MAGD, maar die behoefte heeft om vaardigheden in tekenen, software aan te schaffen zou kunnen hebben, en ontwerp theorie.

Het certificaat is een part-time (60 studiepunten) route is ontworpen voor studenten met veel ervaring, maar wie wat extra voorbereiding voor het aangaan van de MALA of MAGD vereisen.

  • Een voorbeeld hiervan is een student met een voorafgaand diploma in de architectuur, maar die niet over de contextuele of theoretische vaardigheden die nodig zijn om te gaan met het onderwerp van het MALA op een voldoende hoog niveau.

Levering en Evaluatie

Het academisch jaar wordt georganiseerd over twee 15 week semesters.

De basisvorming structuur wordt geleverd via onderwezen modules van 15 en 30 studiepunten. De conversie cursus is vereist voor afgestudeerden in andere dan erkende landschapsarchitectuur en landschap en tuinontwerp programma's van vóór binnenkomst op de Masters in Landscape Architecture of de Masters in Garden Design onderwerpen.

Belangrijkste kenmerken

  • Versneld, intensieve cursus
  • Geavanceerde CAD-vaardigheden worden aangeleerd
  • Sterk design studio cultuur
  • Ondersteund door professionele ontwerpers en deskundige medewerkers
  • Sterke voorbereiding op de MA jaar door middel van CAD, design studio en technische kennis
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
30 weken
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 10.700