Postgraduate Diploma In De Landschapsarchitectuur

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduate Diploma In De Landschapsarchitectuur

Writtle College

* Onder voorbehoud van revalidatie

Waarom Writtle

Na voltooiing van de studie in de Landscape Architecture programma zullen de studenten in staat zijn om:

  • Ontwikkelen van geavanceerde theoretische en toegepaste constructies in de landschapsarchitectuur, tuin en milieu-ontwerp.
  • Ontwikkelen en een duurzaam landschap systeembenadering van toepassing op het beleid, planning, ontwerp en beheer van het landschap.
  • Ontwikkelen en innovatieve milieu- en duurzaam ontwerp theorieën, processen en oplossingen gelden voor publieke en private landschappen en stedelijke en landelijke planning en ontwerp.
  • Solliciteer onderzoeksmethoden in een landschapsarchitectuur context tuinontwerp, milieu-ontwerp, landelijke en stedelijke planning en ontwerp, open ruimte ontwerp, landschap assessment en geografische informatiesystemen (GIS) en duurzaam design in de gebouwde omgeving.
  • Kritisch evalueren van de intrinsieke en extrinsieke waarden en elementen van het landschap staat, structuur, proces en verandering in reactie op de sociale, culturele, economische en ecologische invloeden.
  • Communiceer ontwerp denken en oplossingen door middel van een scala aan media om een ​​breed scala van ontvangers.

Levering en Evaluatie

De meest succesvolle manier van lesgeven in het Verenigd Koninkrijk voor Architectuur, Landschap architectuur, interieur, kunst en Ruimtelijke Ordening en Design heeft deze combinatie van design studio en in de klas geweest.

De Landscape Architecture cursus houdt zich bezig met deze methode van lesgeven door het organiseren van de professionele programma's door middel van lezingen, seminars, studio en bezoeken ter plaatse als een kritische combinatie voor het leren. Als een studio-based design is natuurlijk Landschapsarchitectuur onderwezen door de kern van seminars en lezingen in het landschap theorie, landschapsecologie, geschiedenis en geavanceerde design studio. Deze modules worden begeleid door studie, dwz in de beroepspraktijk, landschap bouw, landschap evaluatie en milieu-ontwerp.

De cursus stimuleert denken in termen van plaats en identiteit, fysieke en fenomenale relaties op een schaal van site naar regio, sociale en ecologische systemen en informeert het ontwerpproces in termen van context, betekenis en vorm.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 10.700