Postgraduate diploma in de boekhouding

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Postgraduate diploma in de boekhouding

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Postgraduate Diploma in Accounting

GMIT Galway Campus

Een een jaar conversie programma bij de administratieve verwerking van niet-accounting afgestudeerden

De School of Business in GMIT biedt één jaar intensief Postgraduate Diploma in Business in Accounting. Dit programma is niveau 9 op de NQAI kader en wordt aangeboden op een full-time basis over een academisch jaar. Plaatsen op het programma zijn beperkt tot 30 studenten, die allen zijn huidige niveau 8 niet-accounting afgestudeerden.

Dit programma is ontworpen naar aanleiding van het grote aantal afgestudeerden die wensen om hun carrière aandacht te veranderen. Om te kwalificeren als een accountant moet je lid zijn van een professionele boekhouding lichaam te worden en om dat te doen moet je examens met de beroepsorganisatie en het verkrijgen van professionele ervaring. Dit programma is de eerste stap naar een interessante en uitdagende carrière in de boekhouding. Bestaande afgestudeerden die de boekhouding na te streven vinden dat ze worden bevoordeeld in hun zoektocht naar stageplaatsen als gevolg van hun verschillende achtergronden en volwassenheid.

Deze zeer gerichte en praktische programma biedt een directe weg naar een full-time carrière in de boekhouding. Het biedt de leerling met een grondige in de fundamentele theorieën, concepten, principes en praktijken van essentieel belang voor het streven naar een bevredigende carrière op het gebied van professionele accountancy. Leerlingen zullen een aantal vrijstellingen van de professionele jaarverslaggeving belaste instanties te krijgen en hebben een kritisch inzicht in de actuele ontwikkelingen in de boekhouding.

Accounting biedt een duidelijk omschreven carrière pad, maar toch biedt een scala aan opties voor de werkgelegenheid. De belangrijkste soorten accountants zijn professionele accountants (die in de particuliere praktijk werken) of het management accountants (die in bedrijven werken), maar er zijn veel specialistische functies zoals accountants en fiscale adviseurs. Boekhoudkundige professionals zijn steeds de vraag in private en publieke organisaties. De opleiding tot accountant biedt steeds meer gevarieerde rollen binnen organisaties in het hart van business development.

Wat zal ik studeren?


Een intensieve twee weken introductiecursus begin september aan de fundamenten van de boekhouding te leveren zal de levering van de volgende modules voorafgaan:

  • Financial Accounting
  • Management Boekhouden
  • Financieel Management
  • belasting
  • Business and Corporate Law
  • Ethics & Corporate Governance

Dit programma is semesterised, en bestaat uit ongeveer 25 klasse contacturen per week. Naast praktische boekhoudkundige en zakelijke kennis en vaardigheden die de studenten krijgen praktische geautomatiseerde boekhoudsysteem vaardigheden van essentieel belang om de praktiserende accountant.

Vrijstellingen


Het is de bedoeling dat afgestudeerden van dit programma een aantal vrijstellingen zullen krijgen van de professionele jaarverslaggeving belaste instanties, het verkorten van de reis naar finale kwalificatie. Verdere details zijn beschikbaar op aanvraag.

Instituut Kennisgeving


Elke cursus wordt aangeboden op voorwaarde van voldoende inschrijvingen en het Instituut behoudt zich het recht om te annuleren of te beëindigen elke cursus vanwege de lage inschrijvingen of om andere redenen door het Instituut voldoende geacht.

Extra informatie


Het programma zal in het begin van september. Dit is een full-time niveau 9 award. Studenten op dit programma kunnen in aanmerking komen voor studiefinanciering te ontvangen. De lessen zullen beginnen in het begin van september.

Toelatingseisen


Kandidaten voor het programma wordt verwacht te houden, op zijn minst, een Honours 2,2 non-accounting diploma of een erkend gelijkwaardig niet-accounting kwalificatie. Studenten die een Honours Bachelor Degree (niveau 8) of gelijkwaardig in de boekhouding, buiten Ierland behaalde zijn ook in aanmerking voor toepassing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,500 EUR
- EU-studenten; £ 10.000 niet-EU-studenten
Locations
Ierland - Galway, County Galway
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Ierland - Westport, County Mayo
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates