Filter
Postgraduate Certificate
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Postdoctoraal Certificaat Programma's in Wiskunde 2019

Een student die zich inschrijft in een postgraduaat krijgt extra geconcentreerde instructie na eerdere educatieve studies. De duur van deze typen certificaten kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren, afhankelijk van de inhoud van het programma.

Wat is een postgraduaat in de wiskunde? Een postgraduaat in de wiskunde bouwt voort op bestaande kennis en vaardigheden die vaak worden toegepast op het gebied van wetenschap, techniek en technologie. De meeste programma's zullen een combinatie van lezingen en specifieke praktijken met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen in de wiskunde die in de vraag in het personeelsbestand bevatten. Specialisaties binnen certificaten kunnen onder meer kwantitatieve en kwalitatieve analyse technieken, communicatie, en specifieke software programma's met betrekking tot het veld.

Veel studenten die dit type certificaat ontvangen zullen in aanmerking komen voor nieuwe mogelijkheden binnen het gebied dat verder de vooruitgang van de loopbaan.Diepgaande kennis en toepassing van strategische analyse en probleemoplossende vaardigheden ontwikkeld door middel van het programma kunnen mensen helpen in vele facetten van het leven.

De kosten van een postgraduaat in de wiskunde zal verschillen, afhankelijk van welk programma u kiest. Factoren die invloed hebben op de financiële eisen zijn locatie, duur en curriculum content. Neem contact op met de administratieve functionarissen van uw locaties van de keuze om te vragen over de kosten te beantwoorden.

Kansen voor mensen die afstuderen van dit soort programma's zijn er in overvloed in veel gebieden van de wereld. Met deze vorm van extra onderwijs kunnen leerlingen op lange termijn, lucratieve loopbaan bij de succesvolle toepassing van de vergaard uit de vakken concepten. Posities zoals ingenieurs, data-analisten, en verschillende soorten van wetenschappers vereisen allemaal een sterke achtergrond in de wiskunde. Technologie bedrijven hebben ook een grote behoefte aan personen die bedreven zijn in wiskunde en informatica.

Het curriculum van deze programma is gevarieerd, afhankelijk van welke school of universiteit u beslist voor u geschikt is. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Wiskunde

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Het post-baccalaureaatcertificaatprogramma is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma (in elk vakgebied) die hun wiskundige vaardigheden willen uitbreiden of verdi ... [+]

Certificaatvereisten na het baccalaureaat

Het post-baccalaureaatcertificaatprogramma is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma (in elk vakgebied) die hun wiskundige vaardigheden willen uitbreiden of verdiepen voor gebruik op de werkplek of ter voorbereiding op graduate programma's in de wiskunde. Het programma is flexibel en biedt plaats aan studenten met een breed scala aan achtergronden en doelen. Verwacht wordt dat studenten sterke vaardigheden hebben in (middelbare schoolniveau) algebra en een volledig jaar calculus hebben genomen voordat ze aan het programma deelnamen. Post-baccalaureaat cursussen genummerd boven de 100 zijn overdraagbaar in het Tufts MS-programma bij acceptatie voor dat programma. De voltooiing van het certificaatprogramma vereist B-of beter in alle vakken.... [-]

Verenigde Staten Medford
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands