Filter
Postgraduate Certificate
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Postdoctoraal Certificaat Programma's in Sport in Azië 2019/2020

Zodra u uw bachelordiploma programma klaar bent, is er een verscheidenheid van postgraduaat studies die u kunnen helpen uw kennis uit te breiden en waardevolle ervaring te ontvangen, zonder de hoge kosten van de postdoctorale studie en het hebben van een hogere graad na te streven.

Terwijl die zich bezighouden met de academische studie van de sport, de studenten meestal kiezen tussen voorbereiden om te beheren of coach sportorganisaties of het verstrekken van fysieke training begeleiding van professionele atleten, studenten of recreatieve programma's. Cursussen en programma's kunnen wetenschappers voor het onderwijs of coaching loopbaan voor te bereiden. 

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Postdoctoraal Certificaat Programma in Sport in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sport, Azië

International Institute of Sports Management (IISM)

Post Graduate Programma In Sports Management ... [+]

Campus: Mumbai, Jai Hind College van maandag tot vrijdag - 15:00-08:00

Kernvakken Leiderschap in sport en Personnel Management Sport Accounting and Finance Marketing Management in Sport Business of Sport Facility Management en Event Ops management Indian Sport Leagues en Industrie (inclusief League en Team Management) Sports Law and Ethics Sports Organisation and Governance Grassroot Development Keuzevakken Research Methodology en Sport Media in Sport, Media Management Global Strategic Sports Management Digital Sports Marketing Toelatingscriteria

Graduate op elk gebied met min. 45%

[-]
India Mumbai
Juli 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands