Filter
Postgraduate Certificate
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle - Beste Cursus Studies

Afgestudeerden die op zoek zijn naar meer verdieping na hun bachelor diploma, hebben een verscheidenheid aan opties. Postgraduate programma's zijn één van deze mogelijkheden.

Wat zijn Postgraduate Certificaat Programma's?

Een postgraduate certificaat programma is ontworpen voor een student die zijn/haar bachelor opleiding heeft afgerond en die graag meer studie binnen een vakgebied wil, zonder een nieuw diploma. Deze programma's zijn korter en goedkoper dan een hele postgraduate studie, waardoor ze het antwoord kunnen zijn op verschillende educatieve behoeften.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Postgraduate Certificate?

Postgraduate certificaten bieden studenten de kans om meer verdieping te krijgen binnen het vakgebied waarin ze studeerden, zonder dat ze gelijk een hele studie hoeven te volgen. Dit geeft een dieper inzicht en meer kennis van het onderwerp.

Wat zijn de Kosten van een Postgraduate Certificaat?

De kosten voor postdoctorale certificaten zijn meestal lager dan de kosten voor postdoctorale opleidingen, maar de werkelijke kosten zullen variëren en zijn afhankelijk van de gekozen school en locatie.

Wat voor soort carrièreverbetering kun je verwachten met een Postgraduate Certificaat?

Na het ontvangen van een postgraduate certificaat, kunnen studenten meer loopbaan-mogelijkheden verwachten door middel van promoties, salarisverhogingen en betere functies binnen het bedrijf, dankzij hun uitgebreidere kennis van het vakgebied. Hoe meer training een werknemer heeft gehad, des te beter deze werknemer voorbereid is op zwaardere banen binnen het bedrijf.

Waarom een ​​Online Postgraduate Certificaat halen?

Online studeren voor een postgraduate certificaat geeft je de mogelijkheid om minder tijd op school te spenderen, terwijl je de training krijgt die je nodig hebt.

Waar kan ik een Postgraduate Certificaat halen?

Je vindt postgraduate diploma's aan de meeste universiteiten en hogescholen. Zoek naar een school die het programma aanbiedt dat het best bij jouw mogelijkheden past.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een Postgraduate Certificaat?

Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

London Academy of Trading

Deze cursus leert de structuur van internationale financiële markten, evenals de praktische vaardigheden die nodig zijn om verschillende markten in het echte leven te ver ... [+]

Postgraduaat certificaat in financiële beleggingen en handel

Deze cursus leert de structuur van internationale financiële markten, evenals de praktische vaardigheden die nodig zijn om verschillende markten in het echte leven te verhandelen. Het onderzoekt theoretische concepten en praktische methoden die worden gebruikt voor de handel in en het beheer van verschillende financiële instrumenten, waaronder contant geld en derivaten in verschillende activaklassen. Ontdek hoe technische analyse kan worden gebruikt om marktprijzen te voorspellen, met een optionele module over handelspsychologie en risicobeheer.

Deze cursus duurt 14 weken. Het bestaat uit vier modules (één verplicht en drie keuzevakken). 12 uur colleges per week gedurende 10 weken, plus nog eens 33 uur per week van onafhankelijke studie, inclusief lezen, onderzoek en voorbereiding op opdrachten. Dit wordt gevolgd door twee extra leesweken, plus nog eens twee weken online beoordelingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
14 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Geniet van de flexibiliteit van online leren om je kennis van de Europese instellingen, Europese wetgeving en het Europese besluitvormingsproces in het algemeen te verrui ... [+]

1- of 2-jarig programma: 5 online EU-modules

Het programma in een notendop:

5 back-to-back online EU-modules (vanaf september), gevolgd (of voorafgegaan) door een 2-weekse zomercursus in Brussel en Wenen (juli)

U kiest uw startdatum (juli of september) en uw timingoptie (voltijd = 1 jaar, deeltijd = 2 jaar)

Perfect voor fulltime professionals of studenten met een dagplanningGeorganiseerd door een Centre of Excellence van Jean Monnet op de drempel van de belangrijkste EU-instellingen Het heeft een speciale website:

Meer uitgebreide beschrijving:

Vanaf 2014 biedt het IES een Postgraduate Certificate in European Policy-Making , ontwikkeld en ontworpen door EU- en e-learningexperts. Dit certificaat komt overeen met 25 ECTS en combineert zowel de IES Summer School als de EU-modules, en omhelst daarmee de Blended-Learning-aanpak. Dit pakket omvat twee weken intensief onderwijs van aangezicht tot aangezicht samen met de flexibiliteit van de online modules.... [-]

België Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

EPAS is een jaar intensief onderwijs in het creatieve potentieel van het geluid zowel van zichzelf en als onderdeel van een multi-media-praktijk. ... [+]

EPAS is een jaar intensief onderwijs in het creatieve potentieel van het geluid zowel van zichzelf en als onderdeel van een multi-media-praktijk.

Hoewel er talloze cursussen leren hoe om visuele informatie te interpreteren, van middeleeuwse schilderkunst tot moderne reclame, geluid is een relatief onontgonnen vakgebied. En hoewel academische studies doen verkennen van de theoretische en conceptuele kanten van audio-productie, geluid wordt algemeen beschouwd als een technische, in plaats van esthetische, onderwerp. EPAS wil deze onevenwichtigheid aan te pakken door middel van een integratie van praktijk en theorie continu gevoed door theoretische, kritische en conceptueel denken. Op deze manier zullen de deelnemers in staat zijn om geluid te verkennen als een discipline op zich, evenals met betrekking tot het scherm productie, dans, theater, radio, architectuur en andere kunsten en media.... [-]

België Gent
September 2019
Engels
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Culinary Institute of Barcelona

De eerste module van de Masters 'degree in Restaurant Business Management - MRBM. ... [+]

Eerste module van de masteropleiding in Restaurant Business Management - MRBM

Een restaurant succesvol beheren is een uitdaging vanwege de complexiteit. Het succesvolle beheer van een restaurant omvat meer dan het aanbieden van een uitgebalanceerd menu dat is ontworpen om inkomsten te genereren. Een aantal factoren speelt een rol bij het beheer van een restaurant: het vermogen om een ​​relatie met klanten aan te gaan, prospectie voor bedrijven in digitale media, het vermogen om effectief op de vraag te reageren, relaties op basis van vertrouwen en het omgaan met leveranciers. zijn factoren die een rol spelen in het beheer van een restaurant.

Controle over deze factoren is cruciaal om alles wat we hebben besproken en gepland voor onze onderneming op een veilige en coherente manier te kunnen implementeren. Dit is een sector in een staat van voortdurende verandering, waar de concurrentie hevig is en waar moet worden gereageerd op de verwachtingen van de klant. Daarom moeten nieuwheid en trends hulpmiddelen zijn die ons helpen onze onderneming te verbeteren en te beheren op weg naar succes.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans,Engels
Deeltijd
15 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Tufts University - School of Engineering

Het Computer Science Post-Baccalaureate-programma biedt de mogelijkheid voor academisch getalenteerde, zeer gemotiveerde volwassen studenten, met ten minste een bachelord ... [+]

Het Post-Baccalaureate-programma in Computer Science staat open voor personen met ten minste een bachelor's degree in een discipline (BA of BS) en een college-niveau inleidende computer natuurlijk.

Het programma is met name geschikt voor mensen die zich voorbereiden op het opnieuw betreden van het personeelsbestand, professionals op het middenniveau die zich willen begeven op het gebied van informatica en degenen die zich voorbereiden op de graduate school. Geaccepteerde studenten moeten een geïndividualiseerd studieplan ontwikkelen met hun adviseur, op basis van hun academische geschiedenis en professionele doelen.

Studenten in het post-baccalaureaatprogramma worden niet beschouwd als certificaatstudenten voor doeleinden van financiële steun en komen als zodanig niet in aanmerking om federale fondsen aan te vragen. Alternatieve leningen zijn mogelijk beschikbaar.... [-]

Verenigde Staten Medford
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Essex Online

Schrijf u in voor ons online Postgraduate Certificate in Business en Management om uw kennis van managementpraktijken te vergroten, uw bewustzijn van de huidige kaders, t ... [+]

Overzicht

Ons Postgraduate Certificate in Business and Management biedt een geavanceerde kwalificatie die nuttig is voor afgestudeerden die effectieve leiders en managers willen worden.

Na het behalen van onze PG Cert in Business en Management, hebt u een aantal opties om uw persoonlijke en professionele ontwikkeling voort te zetten.

U kunt uw reis voortzetten door door te gaan naar ons MSc Business and Management-programma, of u kunt ervoor kiezen om ons te specialiseren met onze MSc Business met Finance, MSc Business met Human Resources of MSc Business met Marketing.

Leren en beoordelenInvoering

Online studeren geeft je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - thuis, tijdens je lunchpauze of waar dan ook, je hebt toegang tot internet.... [-]

Verenigd Koninkrijk Colchester UK Online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
8 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
San Jose State University - School of Information

Het Post-Master Certificate in Library and Information Science-programma aan de San José State University School of Information richt zich op technologie en opkomende tre ... [+]

Overzicht

Het Post-Master Certificate in Library and Information Science-programma aan de San José State University School of Information richt zich op technologie en opkomende trends in het informatieberoep. Het is ontworpen voor informatieprofessionals die hun professionele kennis willen bijwerken en hun vaardigheden willen uitbreiden. Als je al een masterdiploma hebt in een bepaalde discipline, kom je in aanmerking om je in te schrijven voor het Post-Master Certificate-programma.

Handig 100% online leren

Met dit handige en volledig online programma kun je overal wonen, terwijl je je certificaat verdient. Aangezien het meeste cursuswerk asynchroon wordt afgeleverd, hoeft u uw werkschema niet opnieuw in te delen om live-sessies bij te wonen. Het Post-Master Certificate-programma wordt exclusief online geleverd via interactieve online leertechnologie. De ingebouwde flexibiliteit van het online programma is een enorme bonus voor veel werkende studenten.... [-]

Verenigde Staten San Jose
Augustus 2020
Engels
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Cranfield University

Deze cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de defensie- en veiligheidssector en die hun kennis op het gebied van defensie- en beveiligingsmarketing willen ui ... [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de defensie- en veiligheidssector en die hun kennis op het gebied van defensie- en beveiligingsmarketing willen uitbreiden. Afgestudeerden bereiken een hoog niveau van begrip en gedetailleerde kennis over vaardigheden zoals marketing en onderhandelingen, evenals compensaties en handelscompliance. Kwaliteiten als deze zijn aantrekkelijk voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel in bredere managementgebieden, waaronder contracten, commercieel management en strategisch management. Het lesgeld en de trainingen zijn specifiek gericht op de controle en naleving van de handels- en veiligheidsregels van defensie en vertegenwoordigen essentiële kennis voor degenen die op dit gebied werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swindon
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
European College for Liberal Studies

Postgraduate Certificate in het hoger onderwijs (15 studiepunten) ... [+]

Onze postdoctorale programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor het hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-akkoorden. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek voor het afstuderen worden ingediend. Postgraduate programma's zijn geavanceerde academische programma's voor hogeschool en universiteit afgestudeerden, maar ook voor werkende professionals die een progressieve carrière op het gebied van communicatie en vrije kunsten na te streven. werkelijk wereldwijde gemeenschap van het college biedt volop mogelijkheden voor studenten om academische onderwerpen die van belang en het onderzoek voort te zetten met de nadruk op de globalisering, communicatie en het hoger onderwijs. Niet alle programma's worden aangeboden op alle campussen.... [-]

Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen  + 6 Meer
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Het post-baccalaureaatcertificaatprogramma is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma (in elk vakgebied) die hun wiskundige vaardigheden willen uitbreiden of verdi ... [+]

Antoine Dautry / Unsplash

De afdeling wiskunde ondersteunt een intiem en levendig afstudeerprogramma. Al onze professoren zijn actief op het gebied van onderzoek, waardoor afgestudeerde studenten veel mogelijkheden hebben voor onderzoeksgebieden.

Het certificaatprogramma Post-Baccalaureaat is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma (in elk vakgebied) die hun wiskundige vaardigheden willen uitbreiden of verdiepen voor gebruik op de werkplek of ter voorbereiding op graduate programma's in de wiskunde. Het programma is flexibel en biedt plaats aan studenten met een breed scala aan achtergronden en doelen. Verwacht wordt dat studenten sterke vaardigheden hebben in (middelbare schoolniveau) algebra en een volledig jaar calculus hebben genomen voordat ze aan het programma deelnamen. Post-baccalaureaat cursussen genummerd boven 100 zijn overdraagbaar in het Tufts MS-programma bij acceptatie voor dat programma. De voltooiing van het certificaatprogramma vereist B-of beter in alle vakken.... [-]

Verenigde Staten Medford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Leeds Beckett University

Trainen om leraar te worden is een van de meest uitdagende dingen die je ooit zult doen. Met dit in gedachten is deze online cursus ontworpen om te passen rond uw andere ... [+]

Postgraduate Certificate in Education (Distance Learning)

Cursus details

We begrijpen dat oefening uw belangrijkste prioriteit is, daarom hebben we deze online cursus ontworpen waarmee u kunt studeren waar en wanneer u maar wilt.

Trainen om leraar te worden is een van de meest uitdagende dingen die je ooit zult doen. Met dit in gedachten is deze online cursus ontworpen om te passen rond uw andere professionele verplichtingen en zal het gaan om beoordelingen die relevant zijn voor uw beroepsleven. Ontworpen voor het beoefenen van leraren of degenen die les willen geven in het lager of voortgezet onderwijs en die onlangs een opleiding hebben gevolgd of een opleiding tot QTS of een equivalent daarvan volgen, ons doel is om de basis te bieden die uw praktijk zal verrijken en uw loopbaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leeds UK Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
International University of Catalonia

Het onderwijzend personeel van dit postgraduaat wordt gevormd door universitaire onderzoekers, experts in de nieuwste methodologische innovaties en leraren die afkomstig ... [+]

OverzichtRedenen om deze postdoctorale opleiding te volgenHet biedt nieuwe theoretische perspectieven gebaseerd op onderwijskundig onderzoek op het leren van aanvullende talen.Het biedt kennis en reflectie over het gebruik van innovatieve methodieken die zijn ontworpen om instructie in het Engels te vergemakkelijken.Het richt zich op de belangrijkste methodologische benaderingen van meertaligheid en de verwerving van L2.Hoogleraren

Het onderwijzend personeel van dit postgraduaat wordt gevormd door universitaire onderzoekers, experts in de nieuwste methodologische innovaties en leraren die afkomstig zijn van echte scholen.

Engels is een van 's werelds belangrijkste talen. Het is daarom belangrijk dat studenten het zo jong mogelijk leren. De postdoctorale opleiding aan UIC Barcelona, ​​die in het Engels wordt gegeven, zal u trainen om Engels in uw onderwijs te integreren en uw niveau van Engelse taalvaardigheid op een persoonlijk en professioneel niveau te verbeteren.Doelen... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Engels
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of Antwerp

De wereldwijde klimaatverandering wordt voornamelijk veroorzaakt door emissies die voortvloeien uit ons dagelijks energieverbruik. "Think globally, act locally" is nodig ... [+]

wordt voornamelijk veroorzaakt door emissies die voortvloeien uit ons dagelijks energieverbruik. "Denk globaal, handel lokaal"Is nodig om dringende en drastische veranderingen teweegbrengen.

frisse ideeënNieuwe benaderingen van problemen en de ontdekking van onverkende paden. - Aan de andere kant het solide wetten van de natuurkunde en de eeuwige streven van de mens beperken vrijheid van handelen.

De Postgraduate van Energie en Klimaat . De lezingen richten zich op Energie voor de toekomst: Energie-efficiëntie en hernieuwbare energie worden bestudeerd vanuit het eindgebruik van energie en diensten perspectief. Maar de de toekomst is ook onzeker: Gedebatteerd beleid onderwerpen worden behandeld door twee docenten, uiteenlopende in de analyse en voorgestelde oplossingen. Het programma richt zich bovendien op onze gemeenschappelijke toekomst: Hij nodigt uit tot een breed publiek, van niet-technische geleerden gecertificeerde engineers, die allemaal te popelen om te leren over nieuwe perspectieven en benaderingen voor energie en klimaat kwesties aanpakken.... [-]

België Antwerpen
September 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Pan Africa Christian University

Dit programma is opgericht om professionals te helpen op het gebied van geschillen en conflicten. Resoluties krijgen dieper, praktische vaardigheden om degenen die buiten ... [+]

Postgraduate Certificate in Mediation Studies

Dit programma is opgericht om professionals te helpen op het gebied van geschillen en conflicten. Resoluties krijgen dieper, praktische vaardigheden om degenen die buitengerechtelijke vestigingen zoeken, beter te betrekken. Het programma wordt verder geïnspireerd door het gerechtshof van Kenia, dat het proces van het implementeren van het alternatieve geschillenbeslechtingsprogramma (ADR) heeft geïntroduceerd, zoals vastgelegd in de grondwet (artikel 159). Het ADR-programma houdt in dat er veel gevallen voor mediation zullen worden verwezenlijkt. De Universiteit van PAC heeft zijn vermogen bewezen om effectieve professionals op te leiden in gebieden van menselijke interventie. Daarom zal de mediation training op die ervaring voortbouwen.... [-]

Kenia Nairobi
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Dit certificaat is een spannend, innovatief programma voor afstandsonderwijs dat is bedoeld om de theoretische kennis en praktische vaardigheden van de deelnemer in MP te ... [+]

PgCert Pathologie Informatica en bedrijfsapplicatie - afstandsonderwijs

Molecular Pathology (MP) is een snelgroeiende discipline in de geneeskunde van de 21e eeuw. Het integreert genomica en bio-informatica met moderne pathologie ter ondersteuning van moleculaire diagnostiek, theranostiek en klinische studies in de academische, gezondheids- en industriesectoren in een tijdperk van precisiegeneeskunde.

Dit certificaat is een spannend, innovatief programma voor afstandsonderwijs dat is bedoeld om de theoretische kennis en praktische vaardigheden van de deelnemer in MP te vergroten en hen in staat te stellen een carrière in de academische wereld, de gezondheidszorg of de industrie na te streven. De cursus heeft een sterke focus op innovatie en ondernemerschap; nadruk op de centrale rol van MP in moleculaire diagnostiek, klinische proeven en biotech / biopharma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
5 maanden
Online
Lees meer in Nederlands