Postdoctoraal Certificaat Programma

Bekijk alle - Beste Cursus Studies

Master

Afgestudeerden die op zoek zijn naar meer verdieping na hun bachelor diploma, hebben een verscheidenheid aan opties. Postgraduate programma's zijn één van deze mogelijkheden.

Wat zijn Postgraduate Certificaat Programma's?

Een postgraduate certificaat programma is ontworpen voor een student die zijn/haar bachelor opleiding heeft afgerond en die graag meer studie binnen een vakgebied wil, zonder een nieuw diploma. Deze programma's zijn korter en goedkoper dan een hele postgraduate studie, waardoor ze het antwoord kunnen zijn op verschillende educatieve behoeften.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Postgraduate Certificate?

Postgraduate certificaten bieden studenten de kans om meer verdieping te krijgen binnen het vakgebied waarin ze studeerden, zonder dat ze gelijk een hele studie hoeven te volgen. Dit geeft een dieper inzicht en meer kennis van het onderwerp.

Wat zijn de Kosten van een Postgraduate Certificaat?

De kosten voor postdoctorale certificaten zijn meestal lager dan de kosten voor postdoctorale opleidingen, maar de werkelijke kosten zullen variëren en zijn afhankelijk van de gekozen school en locatie.

Wat voor soort carrièreverbetering kun je verwachten met een Postgraduate Certificaat?

Na het ontvangen van een postgraduate certificaat, kunnen studenten meer loopbaan-mogelijkheden verwachten door middel van promoties, salarisverhogingen en betere functies binnen het bedrijf, dankzij hun uitgebreidere kennis van het vakgebied. Hoe meer training een werknemer heeft gehad, des te beter deze werknemer voorbereid is op zwaardere banen binnen het bedrijf.

Waarom een ​​Online Postgraduate Certificaat halen?

Online studeren voor een postgraduate certificaat geeft je de mogelijkheid om minder tijd op school te spenderen, terwijl je de training krijgt die je nodig hebt.

Waar kan ik een Postgraduate Certificaat halen?

Je vindt postgraduate diploma's aan de meeste universiteiten en hogescholen. Zoek naar een school die het programma aanbiedt dat het best bij jouw mogelijkheden past.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een Postgraduate Certificaat?

Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer

Postgraduate Certificate in Management

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus Voltijd 12 weken February 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Als u uw managementvaardigheden wilt verbeteren en uw inzetbaarheid wilt verbeteren, is ons Postgraduate Certificate in Management perfect voor u. Het 12 weken durende programma biedt ook mogelijkheden voor stages bij Britse organisaties voor aanvragers die het recht hebben om in het VK te werken. [+]

Postgraduate Certificate in Management

Als u uw managementvaardigheden wilt verbeteren en uw inzetbaarheid wilt verbeteren, is ons Postgraduate Certificate in Management perfect voor u. Het 12 weken durende programma biedt ook mogelijkheden voor stages bij Britse organisaties voor aanvragers die het recht hebben om in het VK te werken. Met dit programma kunt u vier cursussen combineren op basis van uw carrièredoelen, waarbij u kunt kiezen uit:

• Ondernemerschap

• Project management

• Internationale zaken

• Strategisch bedrijfsmanagement

• Technieken voor bedrijfsontwikkeling

• Management en leiderschap

• Human Resources Development en Talent Management... [-]


Postgraduate Certificate in Education: Intermediate Phase Teaching

Cornerstone Institute
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar January 2019 Zuid-Afrika Kaapstad +1 more

Het doel van dit programma is te reageren op de toegenomen behoefte aan professionele opvoeders in Zuid-Afrika. De postdoctorale opleiding in het onderwijs (PGCE) is een middelbaar faseonderwijs voor studenten die zich willen kwalificeren als professionele opvoeders in de intermediaire fase na het behalen van een geschikt driejarig diploma of erkend nationaal diploma. [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 99724. (135 KREDIETEN)

Het doel van dit programma is te reageren op de toegenomen behoefte aan professionele opvoeders in Zuid-Afrika. De postdoctorale opleiding in het onderwijs (PGCE) is een middelbaar faseonderwijs voor studenten die zich willen kwalificeren als professionele opvoeders in de intermediaire fase na het behalen van een geschikt driejarig diploma of erkend nationaal diploma.

ToelatingseisenEen kandidaat moet hebben voldaan aan alle vereisten van een bachelordiploma (of een goedgekeurd diploma van minimum 360 studiepunten op NQF 6-niveau) van een openbare of particuliere instelling voor hoger onderwijs geaccrediteerd door een erkende lokale of buitenlandse accrediterende instantie vóór het begin van de academische opleiding. jaar.Het eerdere bachelordiploma (of goedgekeurd diploma) moet een brede kennisbasis bieden die geschikt is voor onderwijs in de tussenfase (IP), dwz Engels, Afrikaans, en twee IP-onderwijsvakken, op NQF niveau 5 (universitaire studies op eerstejaarsniveau) of NQF 6-niveau (tweedejaars niveau). De IP-onderwijsvakken zijn wiskunde, wetenschappen en technologie, sociale wetenschappen en levensvaardigheden;Houders van multidisciplinaire graden (of goedgekeurde diploma's) zonder de hoofdfocus op een enkel vakgebied gerelateerd aan het onderwijs, kunnen worden toegelaten tot het programma, op voorwaarde dat de disciplines de leervereisten voor het IP ondersteunen en de te onderwijzen onderwerpen worden meegenomen naar het NQF 5 of NQF 6;Houders van gerichte graden (of goedgekeurde diploma's) die een voldoende brede kennisbasis of een adequate specialisatie in een IP-vak hebben, kunnen worden verplicht om zich tegelijkertijd in te schrijven in lesvakken (minimum NQF 5) terwijl ze inschrijven voor het PGCE IP.TijdsverbintenisEen... [-]

Post Graduate Program in Market Research (PGPMR)

Northpoint Centre of Learning
Campus Voltijd 11 maanden July 2019 India India Online

De taak van marktonderzoek (MR) is om het management relevante, accurate, betrouwbare, geldige en actuele informatie te bieden. Een concurrerende marketingomgeving en de steeds toenemende kosten die worden toegeschreven aan slechte besluitvorming, vereisen dat marktonderzoek goede informatie oplevert. [+]

Northpoint Centre of Learning

Dit programma is ontworpen en uitgevoerd in samenwerking met Nielsen, wereldwijd leider in wereldwijde informatie en metingen, marktonderzoek, inzichten en gegevens over wat mensen kijken, luisteren en kopen. De taak van marktonderzoek (MR) is om het management relevante, accurate, betrouwbare, geldige en actuele informatie te bieden. Een concurrerende marketingomgeving en de steeds toenemende kosten die worden toegeschreven aan slechte besluitvorming, vereisen dat marktonderzoek goede informatie oplevert. Goede beslissingen zijn niet alleen gebaseerd op buikgevoel, intuïtie of zelfs puur oordeel. Marketingmanagers nemen tal van strategische en tactische beslissingen in het proces van identificatie en bevrediging van de behoeften van de klant. Ze nemen beslissingen over mogelijke kansen, doelgroepselectie, marktsegmentatie, planning en implementatie van marketingprogramma's, marketingprestaties en -controle. Deze beslissingen worden gecompliceerd door interacties tussen de beheersbare marketingvariabelen van product, prijsbepaling, promotie en distributie. Verdere complicaties worden toegevoegd door oncontroleerbare omgevingsfactoren zoals algemene economische omstandigheden, technologie, openbaar beleid en wetten, politieke omgeving, concurrentie en sociale en culturele veranderingen. Een andere factor in deze mix is ​​de complexiteit van de consument. Marktonderzoek helpt de marketingmanager om de marketingvariabelen te koppelen aan de omgeving en de consumenten. Het helpt een deel van de onzekerheid weg te nemen door relevante informatie te bieden over de marketingvariabelen, de omgeving en consumenten. Bij gebrek aan relevante informatie kan het antwoord van consumenten op marketingprogramma's niet betrouwbaar of nauwkeurig worden voorspeld. Het Northpoint Post Graduate Program in Market Research met onze medewerker en marktleider Nielsen, ontwikkelt u als een verantwoordelijke manager en een expert in... [-]


Specialist postgraduate degree in Molecular Cuisine

Culinary Institute of Barcelona
Campus Deeltijd 3 maanden September 2019 Spanje Barcelona

De keuken is in de afgelopen 25 jaar meer geëvolueerd dan in de afgelopen 250 jaar. De keuken is wetenschap, natuurkunde en scheikunde. Als gevolg hiervan, zul je wetenschappers, natuurkundigen en chemici naast je hebben, evenals de beste chef-koks ter wereld. [+]

De keuken is in de afgelopen 25 jaar meer geëvolueerd dan in de afgelopen 250 jaar. De keuken is wetenschap, natuurkunde en scheikunde. Als gevolg hiervan, zul je wetenschappers, natuurkundigen en chemici naast je hebben, evenals de beste chef-koks ter wereld.

Ze brengen hun kennis naar de keuken en geven ze door aan studenten met als doel het systematiseren van processen, het conceptualiseren van ontwerpen, het onderzoeken van het gedrag van gassen bij carbonatatie en het ontdekken van de respons van emulsies door middel van een saus met behulp van geavanceerde gereedschappen en machines.

Deze cursus gaat veel verder dan de avant-garde keuken. Deze cursus gaat verder dan de oude paradigma's om de regels te overtreden en leidt ons naar de gastronomie van de toekomst, waardoor de wetenschap ten dienste staat van de cateringsector.... [-]


Post-baccalaureaat in de informatica

Tufts University - School of Engineering
Campus Voltijd Deeltijd January 2019 Verenigde Staten Medford

Het Computer Science Post-Baccalaureate-programma biedt de mogelijkheid voor academisch getalenteerde, zeer gemotiveerde volwassen studenten, met ten minste een bachelordiploma, om zich voor te bereiden op een nieuwe carrière of afstuderen in de informatica. [+]

Het Computer Science Post-Baccalaureate-programma biedt de mogelijkheid voor academisch getalenteerde, zeer gemotiveerde volwassen studenten, met ten minste een bachelordiploma, om zich voor te bereiden op een nieuwe carrière of afstuderen in de informatica. Een geconcentreerd, rigoureus studieprogramma, gelijk aan een minorprogramma in de informatica, bereidt individuen voor op een nieuwe carrière in de hightech of een vervolgstudie.

Toepassingsvereisten:

- Aanvraagkosten

- CV / CV

- Persoonlijke verklaring

- Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing

- Transcripties

- 1 brief van aanbeveling

[-]

Postgraduaat in de neurowetenschappen van leren

Ponce Health Sciences University
Campus Deeltijd 1 jaar February 2019 Puerto Rico Ponce

Dit certificaatprogramma leidt leraren, studenten en professoren op om principes van neurowetenschappen en neuropsychologie te begrijpen en te gebruiken in hun werk met studenten en om leeromgevingen te implementeren op basis van deze principes. Dit geldt ook voor specifieke instructies voor kinderen met leerproblemen en neurologische aandoeningen zoals autisme, Asperger, Attention Deficit Disorder, en verstandelijke handicap te leren.

[+]

Geautoriseerd door de Raad van Onderwijs van Puerto Rico (CE) Dit certificaatprogramma leidt docenten, studenten en professoren op om principes van neurowetenschappen en neuropsychologie te begrijpen en te gebruiken in hun werk met studenten en om leeromgevingen te implementeren op basis van deze principes. Dit geldt ook voor specifieke instructies voor kinderen met leerproblemen en neurologische aandoeningen zoals autisme, Asperger, Attention Deficit Disorder, en verstandelijke handicap te leren. Het programma richt zich ook op de behoeften van de psycholoog en ander schoolpersoneel geïnteresseerd in het ontwikkelen van geavanceerde en uitgebreide kennis over de toepassing van de neurowetenschappen van het leren principes om hun klinische werk met kinderen. Psycholoog toegelaten tot het programma met een stevige achtergrond op de biologische basis van gedrag kan rechtstreeks inschrijven in een keuzevak NSL 0503 Pediatric neuropsychologisch onderzoek natuurlijk het aanbieden van geavanceerde assessment competenties op school en klinische settings.... [-]


Postacademisch certificaat in het maken van EU-beleid

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden July 2019 België Brussels Hoofdstedelijk Gewest +1 more

Geniet van de flexibiliteit van online leren om je kennis van de Europese instellingen, Europese wetgeving en het Europese besluitvormingsproces in het algemeen te verruimen! Dit Postgraduate Certificate is perfect voor fulltime professionals of studenten met een dagschema. [+]

1- of 2-jarig programma: 5 online EU-modules

Het programma in een notendop:

5 back-to-back online EU-modules (vanaf september), gevolgd (of voorafgegaan) door een 2-weekse zomercursus in Brussel en Wenen (juli)

U kiest uw startdatum (juli of september) en uw timingoptie (voltijd = 1 jaar, deeltijd = 2 jaar)

Perfect voor fulltime professionals of studenten met een dagplanningGeorganiseerd door een Centre of Excellence van Jean Monnet op de drempel van de belangrijkste EU-instellingen Het heeft een speciale website:

Meer uitgebreide beschrijving:

Vanaf 2014 biedt het IES een Postgraduate Certificate in European Policy-Making , ontwikkeld en ontworpen door EU- en e-learningexperts. Dit certificaat komt overeen met 25 ECTS en combineert zowel de IES Summer School als de EU-modules, en omhelst daarmee de Blended-Learning-aanpak. Dit pakket omvat twee weken intensief onderwijs van aangezicht tot aangezicht samen met de flexibiliteit van de online modules.... [-]


Postdoctorale curatorial studies

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 België Gent

Curatorial Studies aan de KASK beschouwt curation - van het Latijnse 'cura', om te zorgen voor - tot een onmisbare schakel tussen de culturele productie en de bredere sociale sfeer zijn. In deze uitgebreide definitie kruist de curatoren het hele spectrum van culturele productie, van historisch en artistiek onderzoek naar de documentatie en archieven van displays en de organisatie van evenementen. Bij KASK, worden Curatorial Studies studenten geconfronteerd met de diverse mogelijkheden van de curatoren - uit de collectie, het behoud en de studie van de moderne en hedendaagse kunst aan de ontwikkeling van het nieuws manieren om de kunst publiek door middel van on- en off-line displays, publicaties, pedagogische, sociale en performatieve projecten. [+]

Wie is dit? Het Curatorial Studies programma op de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten / Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) van de Hogeschool Gent is een intensieve één-jaar Engels-talige postdoctorale opleiding gericht op kandidaten met een MA in de kunsten, humaniora of sciences en een scherp belangstelling voor hedendaagse kunst. Opgericht in 1999, KASK's Curatorial Studies is het enige programma in België en een toonaangevende curatoren programma in Europa. Op deze cursus zijn de studenten vertrouwd te raken met de hedendaagse tentoonstelling praktijken in verschillende contexten, van musea en stichtingen naar artist-run en onafhankelijke ruimtes. Curatorial Studies aan de KASK opvalt tussen vergelijkbare Europese en Amerikaanse programma's voor de breedte van vaardigheden beslaat, van het behoud en de tentoonstelling de geschiedenis / de theorie naar de collectievorming en publieke bemiddeling. Via dit programma worden de studenten voorzien om uit te blinken in de curatoren veld, in zijn zowel praktisch als theoretisch toepassingen. ... [-]

Postgraduaat in het onderwijzen van Engels als vreemde taal

International University of Catalonia
Online Campus Voltijd 6 maanden January 2019 Spanje Barcelona +1 more

Engels is een van 's werelds belangrijkste talen. Het is daarom belangrijk dat studenten het zo jong mogelijk leren. De postdoctorale opleiding aan UIC Barcelona, ​​die in het Engels wordt gegeven, zal u trainen om Engels in uw onderwijs te integreren en uw niveau van Engelse taalvaardigheid op een persoonlijk en professioneel niveau te verbeteren. [+]

Engels is een van 's werelds belangrijkste talen. Het is daarom belangrijk dat studenten het zo jong mogelijk leren. De postdoctorale opleiding aan UIC Barcelona, ​​die in het Engels wordt gegeven, zal u trainen om Engels in uw onderwijs te integreren en uw niveau van Engelse taalvaardigheid op een persoonlijk en professioneel niveau te verbeteren.

Doelen

De postdoctorale opleiding in Engels als vreemde taal houdt in:

Inzicht in de belangrijkste methodologische benaderingen van meertaligheid en aanvullende taalverwerving.Leren over de cognitieve en metacognitieve processen die van invloed zijn op FL-acquisitie in een andere taal.Inzicht krijgen in en het verkennen van de methodologische benaderingen voor het integreren van vreemde talen en inhoud (CLIL).Om de kennis in de fonetiek te vergroten, aandacht te besteden aan verschillende accenten en de uitspraak in de klas te werken.Ontwikkeling van de multiculturele competenties die worden vereist door docenten Engels als vreemde taal.Leren over en integreren van cultuur in het leren van vreemde talen.Het ontwerpen van lesmateriaal dat de verwerving van vreemde talen bevordert vanuit een communicatief, interdisciplinair standpunt.Begrijpen van de processen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van begrijpend lezen in meertalige omgevingen.Verbetering van de strategieën voor het ontwikkelen en verbeteren van de Engelse taalbeheersing van docenten.Aankomende studenten... [-]

University of Nottingham Postgraduate Certificate in Education (International)

Stafford Global
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten United Arab Emirates Online Saoedi-Arabië Saudi Arabia Online Bahrein Bahrain Online Egypte Egypt Online Irak Iraq Online Jordanië Jordan Online Koeweit Kuwait Online Oman Oman Online Libanon Lebanon Online Zuid-Soedan Juba Soedan Khartoum Jemen Sanaa Libië Tripoli +25 more

Het Postgraduate Certificate in Education (International) [PGCEi] is een parttime programma voor afstandsonderwijs gericht op professionele opvoeders die werken in andere landen dan het Verenigd Koninkrijk. [+]

Over het programma

Het Postgraduate Certificate in Education (International) is een part-time, afstandsonderwijs programma van professionele verrijking voor leraren die in andere landen dan het Verenigd Koninkrijk werken.

De PGCEi is relevant voor alle curricula. Het richt zich op het verbeteren van de individuele onderwijspraktijk door middel van kritische reflectie en onderzoek naar de praktijk. Het stelt je ook in staat de onderwijsaanpak in verschillende landen te vergelijken en een globale benadering van het onderwijs te ontwikkelen.

De cursus bestaat uit een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarbij je je in Nottingham gevestigde docent en medestudenten ontmoet. Dit wordt gevolgd door online afstandsonderwijs met individuele ondersteuning door een docent.... [-]


Afgestudeerd diploma in mediation studies

Pan Africa Christian University
Campus Voltijd January 2019 Kenia Nairobi

Dit programma is opgericht om professionals te helpen op het gebied van geschillen en conflicten. Resoluties krijgen dieper, praktische vaardigheden om degenen die buitengerechtelijke vestigingen zoeken, beter te betrekken. [+]

Postgraduate Certificate in Mediation Studies

Dit programma is opgericht om professionals te helpen op het gebied van geschillen en conflicten. Resoluties krijgen dieper, praktische vaardigheden om degenen die buitengerechtelijke vestigingen zoeken, beter te betrekken. Het programma wordt verder geïnspireerd door het gerechtshof van Kenia, dat het proces van het implementeren van het alternatieve geschillenbeslechtingsprogramma (ADR) heeft geïntroduceerd, zoals vastgelegd in de grondwet (artikel 159). Het ADR-programma houdt in dat er veel gevallen voor mediation zullen worden verwezenlijkt. De Universiteit van PAC heeft zijn vermogen bewezen om effectieve professionals op te leiden in gebieden van menselijke interventie. Daarom zal de mediation training op die ervaring voortbouwen.... [-]


Aangepaste postdoctorale opleiding

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd 12 - 36 maanden September 2019 Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen +8 more

Aangepaste Postgraduate Program [+]

Onze postdoctorale programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor het hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-akkoorden. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek voor het afstuderen worden ingediend. Postgraduate programma's zijn geavanceerde academische programma's voor hogeschool en universiteit afgestudeerden, maar ook voor werkende professionals die een progressieve carrière op het gebied van communicatie en vrije kunsten na te streven. werkelijk wereldwijde gemeenschap van het college biedt volop mogelijkheden voor studenten om academische onderwerpen die van belang en het onderzoek voort te zetten met de nadruk op de globalisering, communicatie en het hoger onderwijs. Niet alle programma's worden aangeboden op alle campussen.... [-]


Postgraduaat van energie en klimaat

University of Antwerp
Campus Deeltijd September 2019 België Antwerpen

De wereldwijde klimaatverandering wordt voornamelijk veroorzaakt door emissies die voortvloeien uit ons dagelijks energieverbruik. "Think globally, act locally" is nodig om dringende en drastische veranderingen teweegbrengen. Energiegebruik en oplossingen zijn lokaal, maar markten en technologieën zijn mondiaal. [+]

wordt voornamelijk veroorzaakt door emissies die voortvloeien uit ons dagelijks energieverbruik. "Denk globaal, handel lokaal"Is nodig om dringende en drastische veranderingen teweegbrengen.

frisse ideeënNieuwe benaderingen van problemen en de ontdekking van onverkende paden. - Aan de andere kant het solide wetten van de natuurkunde en de eeuwige streven van de mens beperken vrijheid van handelen.

De Postgraduate van Energie en Klimaat . De lezingen richten zich op Energie voor de toekomst: Energie-efficiëntie en hernieuwbare energie worden bestudeerd vanuit het eindgebruik van energie en diensten perspectief. Maar de de toekomst is ook onzeker: Gedebatteerd beleid onderwerpen worden behandeld door twee docenten, uiteenlopende in de analyse en voorgestelde oplossingen. Het programma richt zich bovendien op onze gemeenschappelijke toekomst: Hij nodigt uit tot een breed publiek, van niet-technische geleerden gecertificeerde engineers, die allemaal te popelen om te leren over nieuwe perspectieven en benaderingen voor energie en klimaat kwesties aanpakken.... [-]


PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Queen's University Belfast
Online Deeltijd 5 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Belfast

[+]

LEREN EN LEREN

Op Queen's streven wij naar een hoge kwaliteit leeromgeving die intellectuele nieuwsgierigheid, innovatie en best practices in het leren, het onderwijs en studiefinanciering sluit om studenten in staat te stellen hun volledige academische potentieel te bereiken leveren.

Deze cursus wordt aangeboden als een programma voor afstandsonderwijs. Lesgeven wordt online geleverd met behulp van een op maat gemaakte virtuele leeromgeving.

Dit programma wordt tijdens het tweede semester tussen februari en juni verzorgd door afstandsonderwijs.

TOELATINGSEISEN

Een minimum van 2,2 Honours diploma of een gelijkwaardige kwalificatie aanvaardbaar voor de universiteit in een relevant biologisch onderwerp is vereist. Bewijs van gelijkwaardige beroepskwalificaties (MBBS, BDS of BVSc) of ervaring zal worden beschouwd op een individuele basis. ... [-]


Postacademische cursus in internationale financiën

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Campus Voltijd 4 maanden March 2019 Spanje Barcelona

In de Postgraduate Course in International Finance verwerft u de nodige kennis om de evolutie van de economische en financiële omgeving af te stemmen op het management van bedrijven met een sterke aanwezigheid in de internationale sfeer. [+]

In de Postgraduate Course in International Finance verwerft u de nodige kennis om de evolutie van de economische en financiële omgeving af te stemmen op het management van bedrijven met een sterke aanwezigheid in de internationale sfeer. Gedurende de cursus worden de internationale standaarden voor financiële verslaglegging, aspecten met betrekking tot de financiering van internationale operaties en de meest voorkomende managementcontrolesystemen in multinationale ondernemingen uitvoerig behandeld.

De volledige cursus in het Engels, de postdoctorale cursus in internationale financiën van de UPF Barcelona School of Management, zal u opleiden als een expert in financiën en boekhouding, vooral in bedrijven met een sterke internationale aanwezigheid. Basisaspecten zoals gedetailleerde kennis van internationale boekhoudregels, multinationaal financieel beheer of internationale belastingheffing worden gedekt.... [-]