Postdoctoraal Certificaat Programma in Professionele Studies

Top Postdoctoraal Certificaten in Professionele Studies 2019

Professionele Studies

Een postgraduaat kan helpen u voorzien van een waardevolle kwalificatie voor u in hetzelfde vakgebied voorsprong op anderen zetten. Zodra u uw bachelordiploma hebben afgerond, kan een opleiding ontwikkeld voor uw specifieke lijn van het onderwijs meer geavanceerde kennis en ervaring.

Een professionele studies programma is een uitstekende educatieve keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van een mooie carrière na het verlaten van het hoger onderwijs. Dit soort programma is bedoeld om studenten wat ze moeten weten over het invoeren van en slagen in het werk te onderwijzen.

Postdoctoraal Certificaat in Professionele Studies

Lees meer

Kunst, mode & design certificaat

BAU International Academy of Rome
Campus Voltijd 10 dagen February 2019 Italië Rome

Kunst, gebouwen, fabrieken, visuele inhoud en mediaproducten zijn culturele zaken die sociale waarden en betekenissen vertegenwoordigen door materialen, technieken en ideeën. Onze ervaring van de visuele wereld komt uit een samenwerking van de ogen, geest en zintuigen. Het resultaat van deze samenwerking verschijnt in beelden van de wereld.

[+]

Kunst, gebouwen, fabrieken, visuele inhoud en mediaproducten zijn culturele zaken die sociale waarden en betekenissen vertegenwoordigen door materialen, technieken en ideeën. Onze ervaring met de visuele wereld komt voort uit een samenwerking van ogen, verstand en zintuigen. Het resultaat van deze samenwerking verschijnt in beelden van de wereld. Maar maak je beelden variëren tussen culturen en tijd? Is er een 21e-eeuwse vorm van kijken? Hoe kan media invloed op de kunst perceptie? Hoe kan kunst waarden en identiteit vertegenwoordigen in de 21e eeuw?

Welke vaardigheden zullen je verbeteren?

Met dit programma zullen de studenten:

Verbeteren van hun visuele, communicatie en vergelijkende analyses vaardigheden Ontwikkel een persoonlijke visie en kritische waarneming van de Italiaanse kunst en media Leer hoe u een combinatie van tekst, audio, afbeeldingen, animatie, video en media kunt gebruiken om een ​​merk herkenbare identiteit te creëren Begrijpen hoe doelmarkten profiel publiek te identificeren, en het gebruik van succesvolle presentatie technieken Pas uw leerervaring ... [-]