Postdoctoraal Certificaat Programma op Jamaica

Beste Postdoctoraal Certificaten op Jamaica 2019

Master

Er zijn een aantal van de postdoctorale studie iemand kunnen kiezen om na te streven, maar een van de meest gunstige en betaalbare routes te nemen is om een ​​postgraduaat verdienen om verder kennis te krijgen in een academische veld. 

Enkele universiteiten in de Verenigde Staten hebben voorlichtingsprogramma's in verschillende delen van Jamaica. Het merendeel van de studenten die zich inschrijven voor deze part-time programma's werken professionals die willen om hun opleiding voort te zetten zonder dat u dichter 's Universiteiten verhuizen naar de natie. Jamaica is het derde grootste eiland in het Caribisch gebied.

Postdoctoraal Certificaat Programma's op Jamaica

Lees meer

Certificaat van toelating tot cpa examen candidatuur

University of New Orleans College of Business Administration
Campus Voltijd September 2019 Jamaica Kingston

Er zijn drie opties aangeboden aan studenten die de 150-uurs vereiste willen volgen om de CPA-examen te doen. Deze opties zullen leiden tot een UNO-certificaat van subsidiabiliteit voor CPA-examencandidaat. [+]

Er zijn drie opties aangeboden aan studenten die de 150-uurs vereiste willen volgen om de CPA-examen te doen. Deze opties zullen leiden tot een UNO-certificaat van subsidiabiliteit voor CPA-examencandidaat. Deze opties zijn bedoeld als een alternatief voor, eerder dan een vervanging voor, de Master of Science in het Accounting Programma. Personen die dit certificaat volgen, moeten al een bacheloropleiding hebben behaald.

[-]