109 Postgraduate-certificaat Opleidingen in Verenigd Koninkrijk for 2024

Postgraduate-certificaat Opleidingen in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Verbeter uw onderwijspraktijk door een professionele postdoctorale kwalificatie te behalen en wereldwijde professionele erkenning te krijgen als Fellow of Higher Education (FHEA) met dit deeltijdse, volledig online postdoctorale certificaat in academische praktijk van de Universiteit van Liverpool.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Online onderwijs is de afgelopen jaren enorm toegenomen en leeromgevingen in veel sectoren en bedrijfstakken omvatten nu zowel digitale als fysieke omgevingen. De Design for Learning Environment PGCert geeft je de vaardigheden en kennis om leerprogramma's te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van leerlingen en organisaties.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    8 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een grondig begrip van de criminologische theorie is nog nooit zo essentieel geweest met de opkomst van nieuwe soorten misdaad. Deze 100% online en parttime korte cursus is bedoeld voor personen die kennis en vaardigheden willen ontwikkelen die nuttig zijn voor rollen bij de politie, wetshandhavingsinstanties en aanverwante sectoren. Op dit online PG-certificaat verken je de interdisciplinaire gebieden van criminologie en criminele psychologie, die een reeks complexe en uitdagende onderwerpen omvat, waaronder afwijkend gedrag, terrorisme en de psychologische en sociologische oorzaken van misdaad. Je kunt ook je studie voortzetten en doorstromen naar ons PG Dip- of Masters-programma.

    • Online United Kingdom

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze kwalificatie is gericht op de huidige en veelgevraagde branchecertificering van Cisco en biedt een weg naar een masterprogramma en aantrekkelijke commerciële accreditatie. Het certificaat omvat volledig de Cisco CCNP Enterprise discipline (Cisco Certified Network Professional). Het vereist een systemische, op technologie gerichte benadering van enterprise-based infrastructuurnetwerkbeheer, evenals het aanbieden van een route naar een computermaster.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Postgraduate Certificate in Digital Education in Practice van Arden University is een innovatieve nieuwe cursus waarmee u uw gebruik van digitale artefacten in uw onderwijsaanpak kunt vergroten. Je behandelt een breed scala aan theoretische perspectieven op digitale pedagogie en hebt de mogelijkheid om je leerproces toe te passen op je eigen gebieden van onderwijsinteresses en professionele praktijk.

    • Carlisle, Verenigd Koninkrijk
    • Lancaster, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Gepassioneerd om kinderen te helpen het allerbeste te zijn dat ze kunnen zijn vanaf het allereerste begin van hun academische leven? Leer hun wijsheid aan te wakkeren en hun verbeelding te prikkelen en hen voor het leven te inspireren door onderwijzeres in het basisonderwijs te worden.

    • Perth, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze nieuwe PgCert Resilience Leadership and Management zal degenen die werken binnen een veerkrachtige context een zinvolle en contextuele voortdurende professionele ontwikkeling (CPD) prijs geven.

    • Guildford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    6 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Als u anderen al kunt inspireren terwijl u een afdeling of divisie leidt, kan ons PGCert in Management Education u helpen bij de overstap naar de boeiende wereld van lesgeven. In deze cursus leert u via het Centre for Management Education van Surrey Business School, een baanbrekend onderzoekscentrum naar de theorie en praktijk van managementonderwijs.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Met ons nieuwe Postgraduate Certificate in Law met 60 studiepunten kunnen studenten zich voor één termijn (Term 1 of Term 2) voltijds aanmelden en inschrijven voor bestaande LLM-rechtshalfmodules. Studenten die de 60 studiepunten in één termijn met succes behalen, ontvangen het PG-certificaat in de rechten. Het nieuwe Postgraduate Certificate in Law-programma biedt studenten de mogelijkheid om te studeren aan onze levendige School of Law met zijn unieke focus op de rechtssystemen en juridische uitdagingen van het Globale Zuiden in het algemeen en Azië, Afrika en het Midden-Oosten in het bijzonder, zonder te hoeven inschrijven voor een volledige LLM. De structuur van het Postgraduate Certificate in Law stelt studenten in staat hun eigen studieprogramma samen te stellen, waarbij ze kunnen kiezen uit een breed scala van modules van 15 studiepunten, waaronder die in rechtsvergelijkend recht, internationaal recht, recht en ontwikkeling, handels- en handelsrecht, mensenrechten, milieurecht, islamitisch recht en geschillenbeslechting. Het Postgraduate Certificate in Law kan alleen voltijds worden gevolgd over een periode van één termijn, ofwel Term 1 of Term 2 van het academiejaar.

    • Stirling, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Blended

    Engels

    Denk jij na over een carrière in de woningbouw? Onze PgDip en MSc Housing Studies (met stage) bieden een unieke combinatie van academische studie en professionele werkervaring.

    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Postgraduate Certificate geeft verpleegkundigen de mogelijkheid om terug te keren naar een educatieve studie terwijl ze klinisch aan het werk zijn. U profiteert van de huidige theorie, praktijk, onderzoek en innovatie in de praktijk van verpleging, gezondheidszorg en sociale zorg om een kritisch begrip van de hedendaagse gezondheidszorg te ontwikkelen, met een specifieke focus op neurologische revalidatie en zorg. Als zodanig zal het programma je voorzien van de kennis en vaardigheden om een kritisch reflectieve beoefenaar te zijn, in staat om evidence-based praktijk te bieden in zowel een lokale als internationale context.

    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De PGCE Lichamelijke Opvoeding (PE) met EBacc-cursus is een opwindende lerarenopleiding voor diegenen die een passie hebben voor het ontwikkelen van het enthousiasme en het begrip van leerlingen voor zinvolle lichamelijke opvoeding en het door hen gekozen EBacc-onderwerp.

    • Cardiff, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    • Online United Kingdom

    Full time

    34 weken

    Afstand leren

    Engels

    Onze PGCert in Juridische Technologie is beschikbaar voor zowel niet-juridische als niet-juridische afgestudeerden, waardoor u inzicht krijgt in dit zich snel ontwikkelende gebied. Je leert de basis van deze opwindende en vaak ontwrichtende technologie in een juridische context en de regelgeving die eromheen wordt gevormd.

    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het RCVS Certificate in Advanced Veterinary Practice (CertAVP) is een flexibele, modulaire aanpak voor het behalen van veterinaire postdoctorale kwalificaties. Credits worden toegekend door RCVS en niet door The University of Edinburgh, wat betekent dat het programma niet in aanmerking komt voor een prijs van de Universiteit van Edinburgh.