ACADEMICCOURSES

Postdoctoraal Certificaten in de Verenigde Swindon in UK 2020/2021

Een postgraduaat kan helpen u voorzien van een waardevolle kwalificatie voor u in hetzelfde vakgebied voorsprong op anderen zetten. Zodra u uw bachelordiploma hebben afgerond, kan een opleiding ontwikkeld voor uw specifieke lijn van het onderwijs meer geavanceerde kennis en ervaring.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Swindon is een van de in Domesday Book Engeland locaties. Het is ook het grootste centrum van de bevolking van het Verenigd Koninkrijk zonder eigen universiteit. Er zijn twee campussen van andere universiteiten en twee hogescholen, echter.

Postdoctoraal Certificaten in de Verenigde Swindon in UK

gevonden resultaten Filter

PgCert in de stichtingen van militaire elektronische systemen

Cranfield University
Postgraduate Certificate
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
11&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Het doel van deze PgCert is om studenten inzicht te geven in de grondbeginselen van militaire elektronische systemen die worden gebruikt in communicatie en sensoren.

Lees meer

MSc Veiligheid en ongevallenonderzoek

Cranfield University
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
Engels
Campus

Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de spoorongevallenonderzoeksgemeenschap en biedt een unieke combinatie van op onderzoek gebaseerd leren en leren van prakti ...

Lees meer

PgCert in Defense en Security Export

Cranfield University
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
Engels
Campus

Deze cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de defensie- en veiligheidssector en die hun kennis op het gebied van defensie- en beveiligingsmarketing willen uitbrei ...

Lees meer