ACADEMICCOURSES

Postdoctoraal Certificaten in de Verenigde Stirling in UK 2020/2021

Er zijn een aantal opties beschikbaar zijn voor afgestudeerden die al hebben verdiend een diploma. Een van deze opties is het nastreven van een postgraduaat certificaat in een van de vele wetenschapsgebieden.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittanniƫ en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittanniƫ, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

Cursus Studies in de Verenigde Stirling in UK

gevonden resultaten Filter

MSc, Postgraduate Diploma, Postgraduate Certificate in Housing Studies (met stage)

University of Stirling
MSc
Postgraduate Certificate
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;21 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Deze MSc / PgDip Housing Studies (met stage) cursus integreert volledig alle academische en praktische componenten van de professionele kwalificatie van het Chartered Institut ...

Lees meer

Postgraduaat certificaat in onderwijskwalificatie in voortgezet onderwijs (TQFE) - in dienst

University of Stirling
Postgraduate Certificate
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Dit is de erkende onderwijskwalificatie voor mensen die al les geven in vervolgonderwijs - in-service worden genoemd. De cursus is gebaseerd op de professionele normen voor do ...

Lees meer