Postdoctoraal Certificaat Programma in Geesteswetenschappen Studies

Beste 2 Postdoctoraal Certificaat Programma's in Geesteswetenschappen Studies 2019

Geesteswetenschappen Studies

Er zijn een aantal van de postdoctorale studie iemand kunnen kiezen om na te streven, maar een van de meest gunstige en betaalbare routes te nemen is om een ​​postgraduaat verdienen om verder kennis te krijgen in een academische veld. 

Geestes- en sociale wetenschappen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een grote verscheidenheid aan industrieën wanneer het tijd is om een ​​carrière te kiezen komt. Maatschappelijk werkers, kunstenaars en onderwijs loopbanen zijn populaire opties voor degenen die deze cursussen af ​​te ronden.

Postdoctoraal Certificaat Programma in Geesteswetenschappen Studies

Lees meer

MSc, Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma in Translation Studies

University of Stirling
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

Deze cursus is bedoeld om je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om op professioneel niveau vanuit twee talen in het Engels of één taal in en uit het Engels te werken. U moet moedertaalspreker zijn of een bijna-moederlijke bevoegdheid hebben in het Chinees, Frans, Duits, Spaans of Engels of een Chinees, Frans, Duits of Spaans diploma hebben. [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om op professioneel niveau vanuit twee talen in het Engels of één taal in en uit het Engels te werken. U moet moedertaalspreker zijn of een bijna-moederlijke bevoegdheid hebben in het Chinees, Frans, Duits, Spaans of Engels of een Chinees, Frans, Duits of Spaans diploma hebben.

Wij zijn lid van het Institute of Translation and Interpreting (ITI), een professioneel orgaan dat over de hele wereld wordt erkend. We zijn ook lid van het Chartered Institute of Linguists (CIOL).

Gedurende de cursus is er een sterke focus op praktische vertaling en specifieke situaties waarin mensen in verschillende culturen met elkaar communiceren. We geven je veel flexibiliteit bij het kiezen van welke vertaalgebieden je wilt specialiseren, terwijl je met je mentor een portfolio van vertalingen opbouwt. U kunt ook kiezen voor een uitgebreide vertaling als onderdeel van uw proefproject.... [-]


Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Campus Voltijd Deeltijd 6 maanden February 2019 Australië Toowoomba Australia Online +3 more

USQ's Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) is ideaal als je werkt met tweedetaalluidsprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en pathologie, gelieerde gezondheid, psychologie of training in verschillende omgevingen die vaardigheden vereisen in communicatiemanagement en interculturele interactie. [+]

Vergroot uw kennis in de toegepaste taalkunde

USQ's Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) is ideaal als je werkt met tweedetaalluidsprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en pathologie, gelieerde gezondheid, psychologie of training in verschillende omgevingen die vaardigheden vereisen in communicatiemanagement en interculturele interactie.

Met deze viercursussenopleiding kun je je kennis en vaardigheden verbeteren als een facilitator van leren in een context in de tweede taal en kritisch reflecteren over taalgerelateerde kwesties.

Pathway om verder te studeren

Na het behalen van het Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) met een minimale GPA van 4,0, heb je de mogelijkheid om het krediet te nemen van je studie en de Master of Education (Applied Linguistics) te volgen.... [-]