Filter
Postgraduate Certificate
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Executive Management 2019/2020

Er zijn een aantal opties beschikbaar zijn voor afgestudeerden die al hebben verdiend een diploma. Een van deze opties is het nastreven van een postgraduaat certificaat in een van de vele wetenschapsgebieden.

De Executive MS in Management richt zich op hands-on, praktische zaken training voor leiders in de zakenwereld. Studenten leren gedrag in organisaties, supply chain management en strategische marketing management.

Postdoctoraal Certificaat Programma in Executive Management

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Executive Management

Culinary Institute of Barcelona

Als we ons diepgaand verdiepen in en controle hebben over ons bedrijf, hebben we gemoedsrust en de visie die nodig is om veranderingen voor te stellen, nieuwe risico's te ... [+]

Als we ons diepgaand verdiepen in en controle hebben over ons bedrijf, hebben we gemoedsrust en de visie die nodig is om veranderingen voor te stellen, nieuwe risico's te nemen en te kiezen voor nieuwe formaten die voldoen aan de behoeften van de markt. Het vermogen om te anticiperen op verandering is van het grootste belang. Daartoe moeten we bekend zijn met de middelen waarover we beschikken, zodat we deze zonder verrassingen kunnen optimaliseren.

De doelstellingen van het postdoctorale programma in Executive Restaurant Management zijn:

Om studenten te leren hoe ze het meeste uit het etablissement en zijn personeel kunnen halen.Om het diepgaand te kennen en werkteams te leiden.Om studenten een brede economische visie op het bedrijf te geven, om het te exploiteren en de prestaties te maximaliseren.20% van de cursus is bedoeld om studenten de nodige vaardigheden te geven bij onderhandelingstechnieken, intense communicatie, management by values ​​en crisismanagement, met speciale aandacht voor en het omgaan met de drie meest plausibele scenario's voor toekomstig bedrijfsmodel, inclusief drie ervaringsdeskundigen van zes uur bezoeken.... [-]
Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans,Engels
Deeltijd
15 weken
Campus
Lees meer in Nederlands