Filter
Postgraduate Certificate
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Canada 2019/2020

Veel leerplannen zijn nu beschikbaar om u te voorzien van een postgraduaat getuigschrift, waarvan sommige zijn one-of-a-kind-programma's. Dit certificaat biedt extra ervaring en kennis over en boven je bachelordiploma zonder andere graad na te streven.

 

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Postdoctoraal Certificaat Programma's in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Fanshawe College

In de moderne wereld, waar instellingen, bedrijven en bedrijven op meerdere platforms communiceren, is een communicator met kennis van zaken een zeer gewaardeerde troef. ... [+]

Overzicht

In de moderne wereld, waar instellingen, bedrijven en bedrijven op meerdere platforms communiceren, is een communicator met kennis van zaken een zeer gewaardeerde troef. Met het programma Corporate Communication and Public Relations sluit je je undergrad-diploma of -diploma af met gespecialiseerde vaardigheden die je carrière-ambities waarmaken.

Je verbetert je schrijf- en presentatievaardigheden, leert de nieuwste publicatie- en webontwerptechnieken en wordt bedreven in het omgaan met public relations, communicatie en ethiekkwesties waar organisaties elke dag mee te maken hebben. Gedurende het hele programma, maakt u zakelijke contacten door middel van professionele verenigingen en voltooi cursussen met een focus op de gemeenschap. Je krijgt ook onschatbare ervaring door een veldplaatsing in de tweede termijn.... [-]

Canada Londen
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands