Filter
Postgraduate Certificate
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Australië 2019

Er zijn een aantal van de postdoctorale studie iemand kunnen kiezen om na te streven, maar een van de meest gunstige en betaalbare routes te nemen is om een ​​postgraduaat verdienen om verder kennis te krijgen in een academische veld. 

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Postdoctoraal Certificaten in Australië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Media Design School

Bij het invullen van een postgraduaat of Design, zult u analyseren design kwesties, het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen van strategieën en kritisch te onderzoeken ontwer ... [+]

Als u al een carrière op het gebied van creatieve technologieën of digitaal ontwerp hebt vastgesteld, maar zijn nieuw in de wereld van het hoger onderwijs, dan is een postgraduaat in Design kan de juiste academische route voor u.

De Postgraduate Certificate is ontworpen om uw kennis van het ontwerp theorie en praktische vaardigheden uit te breiden in een bepaalde digitaal ontwerp discipline waarbij u de academische basis om verdere postdoctorale studie uit te voeren.

Bij het invullen van een Postgraduate Certificate of Design, Zult u analyseren design kwesties, het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen van strategieën en kritisch te onderzoeken ontwerppraktijk. U zult ook samen te werken met studenten uit heel het bereik van de specialisaties, waardoor u een echt interdisciplinair ontwerp perspectief. ... [-]

Australië Adelaide
February 2020
Voltijd
15 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) is ideaal als je werkt met tweedetaalluidsprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en p ... [+]

Vergroot uw kennis in de toegepaste taalkunde

USQ's Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) is ideaal als je werkt met tweedetaalluidsprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van logopedie en pathologie, gelieerde gezondheid, psychologie of training in verschillende omgevingen die vaardigheden vereisen in communicatiemanagement en interculturele interactie.

Met deze viercursussenopleiding kun je je kennis en vaardigheden verbeteren als een facilitator van leren in een context in de tweede taal en kritisch reflecteren over taalgerelateerde kwesties.

Pathway om verder te studeren

Na het behalen van het Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics) met een minimale GPA van 4,0, heb je de mogelijkheid om het krediet te nemen van je studie en de Master of Education (Applied Linguistics) te volgen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands