Postdoctoraal diploma in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een professioneel studieprogramma dat wordt aangeboden aan diegenen die van plan zijn om diverse educatieve programma's te geven of te beheren, maar die niet de vereiste professionele opleiding in het onderwijs hebben gevolgd. Het is een eenjarig programma. Het biedt een diepgaande verkenning van onderwerpen en competenties die vereist zijn voor leraren in verschillende onderwijsomgevingen. Het programma is bedoeld om de deelnemers te helpen bij het kritisch plannen, ontwerpen en implementeren van educatieve programma's die inspelen op verschillende leervoorkeuren en contexten.

Het programma wordt aanbevolen voor degenen die van plan zijn om een licentie te krijgen bij de Teachers Service Commission (TSC). Het kost Kshs.75, 000,00 ($ 750) collegegeld. De vereiste is een undergraduate-diploma met ten minste 1e klas / 2e klas Honours (hogere divisie) of lagere divisie met 2 jaar werk- / bediening-ervaring. Men kan de fulltime, vakantie- of avondlessen volgen.

Fifth graders in their classroom at school

Toelatingseisen

  • De toelating en het verloop van postdoctorale opleidingen geschiedt volgens de bepalingen van de algemene postdoctorale regeling.
  • Voor toelating tot een postdoctoraal diplomaprogramma aan de universiteit komen in aanmerking:
  • Houders van een bachelordiploma van de Africa International University en andere universiteiten erkend door de AIU Senaat,
  • De postdoctorale diplomaprogramma's in alle scholen strekken zich uit over een periode van minimaal 12 maanden vanaf de datum van inschrijving en maximaal 24 maanden.

Wanneer toepassen

Aanvragen voor de reguliere programma's sluiten normaal gesproken op 15 december voor de instroom in januari, 15 april voor de instroom in mei en 15 augustus voor de instroom in september.

Om te worden toegelaten tot de intake in september, moet je aanmeldingsformulier uiterlijk in april zijn verzonden, voor de intake in januari moet je je aanmelding uiterlijk in september hebben verzonden en voor de intake in april moet je je aanmeldingsformulier in januari hebben verzonden.

Voor de op school gebaseerde programma's moet uw aanvraag ons uiterlijk op 10 maart voor de vakantie in april, 10 juli voor de vakantie in augustus en 10 november voor de vakantie in december bereiken.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder